طب اسلامی ایرانی: 💠 اندر خواص گوجه🍅🍅 🍅نکته ای درباره زیاده روی در مصرف رب گوجه با اینکه می گویند رب گوجه، رب گوجه نیست بلکه رب گوجه و و .... کاری ندارم!!‼️ با اینکه می گویند رب گوجه طبیعی هیچگاه اینقدر قرمز نمی شود و در آن شیمیایی ( رنگ مواد غذایی) می ریزند، کاری ندارم!!‼️ با اینکه می گویند گوجه فرنگی، محصولی است، کاری ندارم!!‼️ با اینکه می گویند گوجه فرنگی افراد به ویژه کودکان را می کند هم کاری ندارم!!‼️ سخن من این است که طبع گوجه است و هنگامی که به شکل رب درمی آید، سردی آن چند ده برابر می‌شود.😱 مگر بدن انسان چقدر تحمل دارد که بتواند سردی رب گوجه را در بخش قابل توجهی از غذاهای ایرانی داشته باشد😔 برخی افراد رنگ رب گوجه را دلیل مصرف زیاد آن دانسته اند. مگر رنگ طبیعی غذاها و خورشت ها مثل آبگوشت و قیمه و .... چه اشکالی دارد که باید حتما آن را با رب گوجه فرنگی قرمز کرد.🤔 مدت‌ها است که در بیشتر غذاهای ایرانی، رنگ و بوی رب گوجه غلبه پیدا کرده است.😑 گله از چه کسی داشته باشیم که بیماریها به سمت ما آورده که 😒 @teb1400islami دانش‌آموخته‌مرکزطب‌اسلامی✓قم ازشاگردان‌آیت الله‌تبریزیان 💎 💎 💎 مشاوره: @sniper_511 تلگرام http://t.me/teb1400islami ایتا eitaa.com/teb1400islami سروش sapp.ir/teb1400islami