برای تقویت بدن چکار کنیم!؟ مصرف ژل رویال ، غذای معروف به ملکه زنبورهای عسل مصرف شحم گاوی نکته: روغن قلوه پی که بهترین روغن است، هر لقمه از پی گاو باعث از بین رفتن همان مقدار بیماری است. (پی گوسفند در درجه دوم است). نکته 2: اولویت روغن ها روغن زیتون، شحم گاوی، حیوانی، زرد گاوی مصرف گوشت گوسفند نر (قسمت سر و گردن و سردست) نکته: گوشت بیش از سه روز نماند بهتر است مصرف گوشت کبوتر. مصرف گوشت گوسفند و کبوتر که با شیر پخته شوند. مداومت بر مصرف شیر گاو گاوی که آزاد می چرد. خوردن حلیم. خوردن سویق (مخصوصا سویق جو). خوردن میوه "به" همراه هسته اش بصورت ناشتا مصرف برگ چغندر نکته: این دستورات برای نیرومند شدن است نه چاقی دنبه ای توضیحات امروزه گوشت معمولا با آب پخته میشود لکن قبل از پخت با آب، پختن آن با شیر و خوردنش اثرات بسیار زیادی بر بدن دارد. شیرهای محلی محصول گاوداری هم خاصیت چندانی ندارند تا چه رسد به شیرهای پاستوریزه بلکه باید گاوی باشد که آزاد میچرد. منظور از پخت گوشت با شیر، پختن گوشت تازه خریداری شده با شیر است. طبق روایت؛خوردن گوشت شنوایی، بینایی وقوت انسان را زیاد میکند. 🔰مشاوره درمانی و تهیه محصولات @sniper_511 @teb1400islami