🌕 رب به
🌘 ربی که از به شیرین بدست
می آید گرم و تر و خونساز است.
🌘 تقویت کننده حرارت غریزی بدن بوده و میتواند از ریزش مواد زائد به اعضای مختلف جلوگیری کند.
🌘 شادی آور و تقویت کننده قلب است.
🌘 به هضم غذا کمک میکند و خوردن آن بعد از غذا برای رفلاکس معده مفید
است.
🌘 مکیدن رب به، بعد از غذا،میتواند ویار و حالت تهوع در بارداری را کاهش دهد.
🌘 در هفتههای ابتدایی بارداری، خوردن به و رب به، برای تشکیل قلب جنین توصیه میشود.
🌘 خوردن رب به، با تقویت معده و اصلاح گوارش، موجب خوشرنگی صورت میشود.
🌗 طرز تهیه رب به
🌘 دو کیلوگرم به را رنده کرده
سپس ۲ لیوان آب ، کمی عسل و گلاب اضافه کرده، روی حرارت کم (بهتر است از شعله پخش کن استفاده کنید) قرار دهید تا کاملاً به پخته شده و له شود. در طی پخت آن را به هم بزنید. تا قوام بیاید.
🌘 رب را داخل یخچال نگهداری نمایید.
@teb1400islami