🌕 رب به 🌘 ربی که از به شیرین بدست می آید گرم و تر و خونساز است. 🌘 تقویت کننده حرارت غریزی بدن بوده و می‌تواند از ریزش مواد زائد به اعضای مختلف جلوگیری کند. 🌘 شادی آور و تقویت کننده قلب است.  🌘 به هضم غذا کمک می‌کند و خوردن آن بعد از غذا برای رفلاکس معده مفید است. 🌘 مکیدن رب به، بعد از غذا،می‌تواند ویار و حالت تهوع در بارداری را کاهش دهد. 🌘 در هفته‌های ابتدایی بارداری، خوردن به و رب به، برای تشکیل قلب جنین توصیه می‎شود. 🌘 خوردن رب به، با تقویت معده و اصلاح گوارش، موجب خوشرنگی صورت می‌شود. 🌗 طرز تهیه رب به 🌘 دو کیلوگرم به را رنده کرده سپس ۲ لیوان آب ، کمی عسل و گلاب اضافه کرده، روی حرارت کم (بهتر است از شعله پخش کن استفاده کنید) قرار دهید تا کاملاً به پخته شده و له شود. در طی پخت آن را به هم بزنید. تا قوام بیاید. 🌘 رب را داخل یخچال نگهداری نمایید. @teb1400islami