معرفی یک شخصیت مهم در خوراکی ها 👇 قسمت اول امروز در مورد پیاز کمی صحبت می کنیم. پیاز پیاز گیاهی دو ساله با برگهایی توخالی و استوانه ای شکل است. ساقه ی پیاز تا ارتفاع یک متر نیز می رسد. گل های پیاز به رنگ سفید یا بنفش به صورت چتری است. پیاز انواع مختلفی دارد:     •  برای ازدیاد نسل مفید است. یعنی هم فرزندان را زیاد می کند و هم تعداد فرزندان را به این گونه که با آن خاگینه درست کنند یعنی پیاز را با تخم مرغ و روغن زیتون مخلوط کنند و غذا درست نمایند. پیاز بنفش • پیاز قرمز (مخلوطی از قرمز و بنفش است.) • پیاز سیاه که در بعضی از نقاط آمریکا مانند کالیفورنیا عمل می آید. پیاز در حال حاضر در تمامی مناطق دنیا کشت می شود هرچند منشأ اصلی ان از ایران و افغانستان بوده و بعد به سایر نقاط جهان انتشار پیدا کرده است. پیاز از زمان ما قبل تاریخ بوده است و مردم مصر از آن استفاده می کردند. پیاز حاوی ، ، و مانند ، ، ، ، ، ، آ، ب و سی است. پیاز حاوی اسانس مخصوصی است که با پختن از بین می رود از این رو بهتر است که آن را بخارپز کنند.