🍏«بِه» محافظی ارزشمند در برابر بیماری های قلبی و عروقی 🍏 پیامبر اکرم: « بِه، قلب را آسایش و آرامش می‌دهد، بخیل را گشـاده دستی می‌دهد و تـرسو را دلیر می‌کند.» ✅قسمت 1️⃣ ✍️استفاده گسترده درمانی و ترکیب ارزشمند فیتوشیمیایی میوه «بِه» ما را بر آن داشت تا مروری بر آن با تمرکز بر اثرات قلبی عروقی آن بنویسیم. 📗مقالات ارائه شده نشان داده که عصاره «بِه» اثرات مثبتی بر عوامل مرتبط با قلبی عروقی مانند فشار خون، دیابت، متابولیسم گلوکز، پروفایل لیپیدی، ROS، وزن بدن، اختلال عملکرد کبد و ترومبوز دارد. 🔬از مجموع یافته های پژوهشگران می توان نتیجه گرفت که از قسمت های مختلف «بِه» از جمله برگ، دانه و میوه می توان برای بهبود عوامل مرتبط با قلب و عروق از جمله فشار خون، متابولیسم گلوکز و دیابت، چاقی، استفاده کرد. 💎 همچنین مشخص شد که «بِه» دارای ظرفیت ضد التهابی و آنتی اکسیدانی قوی است. این مطالعه راه را برای مطالعات بیشتر در مورد اثر قلبی عروقی مصرف به به عنوان یک ماده غذایی مفید در انسان هموار می کند. 🧬میوه «بِه» در بخش مواد غذایی به عنوان منبع پکتین استفاده می شود که از روده بزرگ در برابر آسیب IBS و زخم معده محافظت می کند. 😷دانه های این گیاه از دیرباز برای درمان سرفه، اسهال، اسهال خونی، یبوست، گلودرد و برونشیت استفاده می شده است. 🖌 ثابت شده است که عصاره «بِه» دارای خواص ضد سرطان، ضد همولیتیک و ضد دیابت، ضد التهاب و ضد حساسیت، ضد افسردگی و ضد استرس است. @teb1400islami