🌟🌟 پلو مجلسی زردک 🌟🌟 مواد لازم برای چهار نفر 😋😋 برنج. 3پیمانه سبوس برنج. نیم پیمانه زردک 500 گرم پیاز. 2عدد گوشت چرخکده گوسفندی. 300گرم خلال بادام و پسته. نصف پیمانه زعفران و گلاب. به میزان لازم نمک دریا ، دارچین ،روغن شحم گاو. روغن زیتون ،به میزان لازم برنج و سبوس را با کمی نمک میپزیم و وقتی به مرحله ابکش رسید کنار میزاریم ، درون تابه کمی شحم و روغن زیتون ریخته و پیاز نگینی را سرخ میکنیم ،البته با حرارت ملایم ، گوشت چرخکرده و نمک و دارچین را افزوده و تفت میدهیم ، نصف پیمانه آب جوش ریخته و خلالها را اضافه میکنیم و نیم ساعت میپزیم . در ظرفی جداگانه زردک را خلال کرده و ابپز میکنیم. ، بعد نیم ساعت که گوشت پخت زردک را اضافه میکنیم ، زعفران و گلاب را افزوده و 10دقیقه دیگر هم میزنیم ، لابه لای برنج ابکش شده از مواد ریخته و 40دقیقه با حرارت کم ،دم میکنیم ، نوش جان😋😋 @teb1400islami دانش‌آموخته‌مرکزطب‌اسلامی✓قم ازشاگردان‌آیت الله‌تبریزیان 💎 💎 💎 مشاوره: @sniper_511 تلگرام http://t.me/teb1400islami ایتا eitaa.com/teb1400islami سروش sapp.ir/teb1400islami