طب اسلامی ایرانی: 🌸 معرفی خواص برخی از میوه‌ها و غذاها در طب اسلامی . 🔹 خواص شکر مراد از شکر در طب اسلامی شکر سرخ است که از گیاه نِیْ شکر بدست می‌آید. می‌دانیم یکی از بیماری‌هایی که جامعه ما امروزه با آن درگیر است و متاسفانه بسیاری از افراد جامعه با آن درست و پنجه نرم می‌کنند بیماری دیابت است. این بیماری پرهزینه در طب شیمی درمان قطعی ندارد و متاسفانه بیماران باید تا آخر عمر از دارو و سرنگ استفاده کنند؛ این داروها بسیار پر هزینه و پر عارضه و خطرناک اند. البته در طب اسلامی برای این بیماری درمان قطعی و بدون عوارض وجود دارد. علت عمده بیماری دیابت استفاده از شیرین کننده‌های مضر مانند شکر سفید و قند سفید که از چغندر قند بدست می‌آیند می‌باشد. بهترین جایگزین برای شکر سفید، شکر سرخ است که در روایات این نوع شکر بی ضرر معرفی شده است. از این شکر در ترکیب برخی از داروهای اسلامی نیز استفاده می‌شود. . 🔸 امام کاظم علیه‌السلام می‌فرماید: «سه چیز هستند که زیان ندارند: انگور رازقی، نِیْ شکر، و سیب لبنانی.» "خصال، صدوق، ص144" . 🔸 امام کاظم علیه‌السلام می‌فرماید: «نِیْ شکر مجاری بسته را می‌گشاید و هیچ درد و زیانی در آن نیست.» "طب الائمه، سید شبر، ص228" . 👈🏻 مراد از نِیْ شکر همان شکر سرخ یا شکر طبرزد است. @teb1400islami دانش‌آموخته‌مرکزطب‌اسلامی✓قم ازشاگردان‌آیت الله‌تبریزیان 💎 💎 💎 مشاوره: @sniper_511 تلگرام http://t.me/teb1400islami ایتا eitaa.com/teb1400islami سروش sapp.ir/teb1400islami