چیست؟ 🌺 منبع شهد مهمترین عامل تاثیرگذار بر ساکارز است. بسته به این که زنبور از چه گل یا گیاهی تغذیه کرده ساکارز عسل می‌تواند بالا یا پایین باشد. 🌷 شهد گیاهانی چون گون و گشنیز به طور طبیعی ساکارز پایینی دارند و درصد آن حتی زیر ۱ هم می‌شود. 🌼 عسل مرکبات و کنار به طور طبیعی ساکارز بالایی دارند که به طور معمول بین ۷ تا ۱۰ درصد می‌باشد. 🌟 ساکارز معمول در عسل ایران و استاندارد بین المللی 5 است. و بالاتر این مقدار دلایل زیر را شامل می شود: 🔹 تغذیه با شربت شکر 🔸 عسل نارس 🔹 برخی عسل های خاص مثل کنار، مرکبات، بهارنارنج،گل گندم نیز ساکارز بالای 5 هم دارند. نکته : درصورتی که عسل را بمدت چندسال نگهداری کنید ساکاروز آن پایین میاید و میتوان به آن عسل دیابتی هم گفت. بسیار پرطرفدار 👇 عسل چهل گیاه لرستان شارژ شد 🔰تخفیف جهت خرید عمده @teb1400islami