رب میوه گل نسترن
خواص فوق العاده👇
حاوی ویتامین ث فراوان حتی ۲۰ برابر لیمو ترش است
استفاده از میوه گل نسترن از قرون وسطا رواج داشت و میان مردم برای بیماریهای قفسه سینه مصرف میشد
میوه این گل منبع طبیعی ویتامین ث است که موجب کاربرد گستره آن در مکملهای ویتامین طبیعی و محصولات متنوع دیگر از جمله سوپ و مارمالاد شده است
به عنوان داروی
ملین و
ادرار آور نیز مصرف شده اند.
به عنوان
نوشیدنی مغذی کودکان همچنین
طعمدهنده چای و مربا استفاده میشد.
تقویت کننده قلب و
اعصاب بوده،
آرامش بخش و
رفع خستگی،
درمان ورم کلیه،
درد معده و اسهال،
دفع سنگ کیسه صفرا
رفع بی خوابی
نسترن تأثیر بسزایی در درمان
نقرس دارد،
بوی بد بدن را دفع میکند
قند خون را کاهش میدهد،
نسرین و یا گل نسترن دارای مزاج گرم و خشک بوده و بوییدن آن باعث
تقویت قلب و مغز و حواس میشود
گل نسترن برای
ورم حلق لوزهها و
تپش قلب مفید بوده
و
تقویت کننده معده و
کبد است
خواص رب میوه نسترن
🔸
دارای مقادیر زیادی آنتی اکسیدان و پیشگیری از ابتلا به سرطان
🔸سرشار از ویتامین های C, B1,B2, B3, A
🔸افزایش متابولیسم بدن
🔸بهبود بیماری سنگ کلیه
🔸کاهش قند خون
🔸کاهش آنزیم های سمی کبد
🔸بهبود عملکرد دستگاه گوارش
⚖بسته بندی ۳۸۰ گرمی
طبیعی و بدون نگهدارنده
مشاوره درمانی و تهیه محصولات
@sniper_511
@teb1400islami