رب میوه گل نسترن خواص فوق العاده👇 حاوی ویتامین ث فراوان حتی ۲۰ برابر لیمو ترش است استفاده از میوه گل نسترن از قرون وسطا رواج داشت و میان مردم برای بیماری‌های قفسه سینه مصرف می‌شد میوه این گل منبع طبیعی ویتامین ث است که موجب کاربرد گستره آن در مکمل‌های ویتامین طبیعی و محصولات متنوع دیگر از جمله سوپ و مارمالاد شده است به عنوان داروی ملین و ادرار آور نیز مصرف شده اند. به عنوان نوشیدنی مغذی کودکان همچنین طعم‌دهنده چای و مربا استفاده می‌شد. تقویت کننده قلب و اعصاب بوده، آرامش بخش و رفع خستگی، درمان ورم کلیه، درد معده و اسهال، دفع سنگ کیسه صفرا رفع بی خوابی نسترن تأثیر بسزایی در درمان نقرس دارد، بوی بد بدن را دفع می‌کند قند خون را کاهش می‌دهد، نسرین و یا گل نسترن دارای مزاج گرم و خشک بوده و بوییدن آن باعث تقویت قلب و مغز و حواس می‌شود گل نسترن برای ورم حلق لوزه‌ها و تپش قلب مفید بوده و تقویت کننده معده و کبد است خواص رب میوه نسترن 🔸دارای مقادیر زیادی آنتی اکسیدان و پیشگیری از ابتلا به سرطان 🔸سرشار از ویتامین های C, B1,B2, B3, A 🔸افزایش متابولیسم بدن 🔸بهبود بیماری سنگ کلیه 🔸کاهش قند خون 🔸کاهش آنزیم های سمی کبد 🔸بهبود عملکرد دستگاه گوارش ⚖بسته بندی ۳۸۰ گرمی طبیعی و بدون نگهدارنده مشاوره درمانی و تهیه محصولات @sniper_511 @teb1400islami