تقویت بدن (ضعف و سستی بدن) ✅تعدیل مزاج ✅اصلاح تغذیه و تغییر سبک زندگی ✅مصرف ژل رویال ✅مصرف پی گاو و روغن پی گاو در مصارف غذایی ✨روغن قلوه پی که بهترین روغن است، هر لقمه از پی گاو باعث از بین رفتن همان مقدار بیماری است. (پی گوسفند در درجه دوم است) ✨اولویت روغن ها روغن زیتون، شحم گاوی، زرد گاوی و دنبه گوسفند هست (که برای ضعف بدن نیز مفید هستند). ✅مصرف گوشت گوسفند نر (قسمت سر و گردن و سردست) ✨گوشت بیش از سه روز نباید بماند ✅مصرف گوشت کبوتر ✅گوشت گوسفند و کبوتر که با شیر پخته شوند. ✅مداومت بر مصرف شیر گاو ✅خوردن حلیم ✅خوردن سویق (مخصوصا سویق جو) ✅خوردن میوه "به" همراه هسته اش بصورت ناشتا ✅مصرف برگ چغندر ✨بین تنومندی بدن و چاق بودن فرد تلازمی وجود ندارد. امروزه گوشت معمولا با آب پخته میشود لکن قبل از پخت با آب، پختن آن با شیر و خوردنش اثرات بسیار زیادی بر بدن دارد. شیرهای دامداری هم خاصیت چندانی ندارند تا چه رسد به شیرهای پاستوریزه بلکه باید گاوی باشد که آزاد میچرد. منظور از پخت گوشت با شیر، پختن گوشت تازه خریداری شده با شیر است. طبق روایت؛ خوردن گوشت شنوایی، بینایی و قوت انسان را زیاد میکند. 🆔 مشاوره و تهیه محصولات @sniper_511 @teb1400islam