امام علی (ع) می فرمایند: هر کس غذا را با نمک آغاز کند هفتاد درد و دردهای دیگری که بجز خداوند کسی از آنها آگاهی ندارد را از خود دور می نماید، اگر بر سر سفره ای نمک نباشد ملائکه حاضر نمی شوند و صحت بدن وجود ندارد و سفره برکت نخواهد داشت. نمک طبیعی که توسط بشر دستکاری نشده و در طبیعت وجود دارد مثل نمک دریا، که حاوی سدیم، کلر، پتاسیم، ید، منیزیم، روی و کلسیم به میزان لازم برای سلامت سلول های بدن است و با تعادل خود نه تنها مضر نیست بلکه مفید نیز هست. ولی نمک صنعتی که فقط حاوی سدیم، کلر و گاهی ید صنعتی است، برای سلول ها می تواند سمی باشد. یکی از موادی که در نمک صنعتی با تصفیه از نمک طبیعی جدا می شود و برای سلول ها بسیار ضروری است و نبودن آن موجب بیماری هایی مثل تشنج می گردد، یون منیزیم است و ماده دیگر که برای رشد سلول ها بخصوص در بچه ها لازم است عنصر روی می باشد که باز در روند تصفیه نمک به وسیله مواد شیمیایی از آن گرفته میشود. بنابراین طب اسلامی- ایرانی مصرف نمک طبیعی بخصوص نمک دریا را توصیه و از مصرف نمک های صنعتی و تصفیه شده نهی می نماید. @teb1400islami دانش‌آموخته‌مرکزطب‌اسلامی✓قم ازشاگردان‌آیت الله‌تبریزیان 💎نسخ‌ طب‌ اسلامی‌ 💎مشاوره‌اصلاح‌مزاج‌رایگان 💎ارسال‌دارو مشاوره: @sniper_511 تلگرام t.me/teb1400islami ایتا eitaa.com/teb1400islami