طب اسلامی ایرانی: فصل تابستان، بازار مرباپزی رواج دارد.اغلب خانم هایی که به تغذیه خانواده خود اهمیت میدهند، ترجیح میدهند خودشان مربای مصرفی خانه را درست نمایند تا از کیفیت میوه ها و نحوه پخت آن مطمین شوند. حالا اگر این مربا با شکر سالم و طبیعی سرخ هم درست شود که نور علی نور میشود! "در ادامه تجربه یکی از مشتریان خوش ذوق ما(خانم موسوی از تهران) در تهیه مربای سیب را می خوانید که البته میتوان با کمی دستکاری و ابتکار برای سایر میوه ها هم استفاده کرد. 🍏🍎 اول نیم کیلو شکر سرخ رو با کمتر از یک لیوان آب بجوشونید. البته وقتی جوش اومد،باید همش بزنید تا سر نره. شکر که حل شد خاموشش کنید و از صافی ردش کنید چون یه مایع کاراملی و خوش مزه روش رو می پوشونه که خودش به تنهایی قابل خوردنه اما اگه تو مربا بمونه احتمالا سفتش می کنه. نیم کیلو سیب خرد شده (یا هفتصد گرم سیب که باید پوست گرفته و خرد بشه) رو به همراه هل (اندازه ش سلیقه ایه و به نظر من طعم و عطر هل و گلاب خیلی توی این مربا مهمه) و یک چهارم قاشق چای خوری زعفران حدود ۴۵ دقیقه با حرارت ملایم بپزید و ۱۰ دقیقه آخر پخت یک چهارم استکان گلاب و در آخر پخت یک پنجم استکان (و یا کمتر) آب لیمو رو بهش اضافه کنید و دو سه جوش که خورد خاموشش کنید و بگذارید سرد بشه. درش رو نگذارید تا مربای شفافی به دست بیارید.💪 ✅توصیه من اینه که اول به مقدار کم درست کنید و اگر طعمش رو دوست داشتید دوباره دست به کار بشید. فرزند من👶 که خیلی دوست داشت و فکر می کنم طعمش با کره خیلی بهتر باشه تا خامه. امیدواریم این دستور تهیه مربا به شما کمک کند تا یک مربای سالم و مقوی برای صبحانه خانواده خود تهیه کنید. شما هم اگه تجربه ای از تهیه هر نوع غذایی با شکر سرخ دارید، برای ما بفرستید. هم مخاطبین دیگر را در غذاهای خوشمزه خود شریک کنید و هم از تخفیف خرید شکر سرخ بهره مند شوید. @teb1400islami دانش‌آموخته‌مرکزطب‌اسلامی✓قم ازشاگردان‌آیت الله‌تبریزیان 💎 💎 💎 مشاوره: @sniper_511 تلگرام http://t.me/teb1400islami ایتا eitaa.com/teb1400islami سروش sapp.ir/teb1400islami