🌀 معرفی گیاه سیاه دانه 🔹 دانه آن سیاه و خوشبو است که به‌فارسی سیاهدانه، سیاه‌تخمه و به‌گویش تاتی، سیاه‌تومه و به‌عربی الحَبَّة السَّوداء نامیده می‌شود و کاربردهای طبی فراوانی دارد؛ در گذشته به‌عنوان "مصلح" به پنیر اضافه می‌شد تا مانند "گردو" آثار سوء پنیر را بکاهد همچنین مانند کنجد روی نان استفاده مى‌شد. 🔸 از تخم سیاهدانه به‌صورت خام می‌توان استفاده کرد اما روغن آن که دارای مزاج گرم است، کاربردهای درمانی متعددی دارد که ان شاالله در مطالب دیگر به آن ها نیز پرداخته می شود. @teb1400islami استفاده از کلیه مطالب کانال بدون ذکر منبع شرعا اشکال دارد