🔴
#رب_گوجه_فرنگی ، قاتل کبد
🔺 یکی از موادی که
#کبد را مختل می کند
#رب_گوجه است.
🔺 رب گوجه از غلیظ کننده های
#خون است، ایجاد لزاجت می کند و زیاده روی در مصرف آن باعث ایجاد گرفتگی در کبد می شود.
🔺 همچنین به ربهای صنعتی استات سدیم میزنند که اگر اضافه نکنند رب کپک میزند. این ماده باعث کندی ذهن و شعور میگردد.
🔺 توصیه می شود مصرف رب گوجه و خود
#گوجه_فرنگی را استفاده نکنید و از جایگزین های آن استفاده کنید. در صورت مصرف، کمترین میزان استفاده را از آن داشته باشید و سعی کنید از رب های خانگی بجای رب های صنعتی استفاده کنید.
✅ برخی جایگزین های رب گوجه عبارت اند از:
⬅️ رب انار
⬅️ رب زرشک
⬅️ شیره انار
⬅️ رب آلو
⬅️ رب بِه
⬅️ سرکه
⬅️ آبلیمو
⬅️ آبغوره
👌 مصلح رب گوجه
#سرکه است؛
#سرکه_انگور طبیعی از بهترین داروهای کبدی است.
@teb_sayed_ya_seen