❇️ : 🔶قسمت اول 🔶 👌👌خواص:   اخلاط چھارگانه از بدن با سرعت زیاد- تعدیل مزاج  و جھت تقویت گلبولھای خونی(موثر در درمان ھا و افراد )- رفع اگزما و سایر بیماری ھای - درمان - شستشوی و مجاری ادرار- تعدیل و تنظیم وزن و کردن افراد - از بین بردن دردھای مختلف بدن خصوصا - درمان موثر و مفید جھت - و و - استراحت دادن به و سایر دستگاه ھای دفعی بدن از فعالیت زیاده از حد گذشته(در اصل یک نوع روزه غذایی برای بدن محسوب می شود). سموم دارویی از بدن نظیر قرص ھای جلوگیری و ھورمونی و اعصاب و... آش آبغوره و زنجبیل به عنوان داده می شود یعنی پزنده. در بدن ما اگر یکی از اخلاط چھار گانه غلبه بکند، باعث بیماری می شود که یکی از روش ھای برقراری تعادل اخلاط، رژیم غذایی مصرف می باشد . 👈👈دوره مصرف این آش بر مبنای اینکه به بیمار چه چیزی غلبه کرده است، سه روزه، پنج روزه (که اگر بشود ھفت روزه اشکال ندارد)، نه روزه و چھارده روزه می باشد . اگر به بیمار غلبه کرده باشدسه روز، غلبه کرده باشد پنج روز، غلبه کرده باشد نه روز، غلبه کرده باشد چھارده روزه توصیه می گردد و در دوره مصرف این آش از غذای دیگری استفاده نباید کرد. ‍ ❇️ : 🔶قسمت دوم 🔶 ✴️دستور العمل آش آبغوره و زنجبیل : بدون گوشت، دارای سبزیجات و حبوبات ، نمک دریا و روغن کنجد را در قابلمه مسی پخته و در زمانی که برای مصرف در یک کاسه یک نفره آن را می ریزید یک قاشق چایخوری زنجبیل و مقداری آبغوره در حدی که خوشمزه شود به آن اضافه کنید و اگر سرد مزاجید یکی دو قاشق عسل پس از آن مصرف کنید و در مدت و دوره تجویز شده توسط پزشک در تمامی وعده ھای غذایی و میان وعده ھا، فقط از این آش بدون نان مصرف نمایید. ♦️تذکر: ◽️در طی دوره اگر در بیمار ضعف پدیدار شد می تواند حداکثر یک روز در میان از کته با زرده تخم مرغ محلی نیمه عسلی(ترجیحا تخم مرغ رسمی ) یا شربت عسل یا نبات داغ استفاده نماید. ◽️در طی دوره آب خوردن باید جوشیده و سرد شده باشد. مصرف داروھای تجویز شده توسط پزشک در حین دوره رژیم غذایی آش، اشکالی ندارد. ◽️در اولین روز پس از اتمام دوره رژیم آش (یعنی بعد از پایان دوره) در ساعت ٨ صبح و ۴ بعد از ظھر غذای خیلی سبک با گوشت گوسفند میل نمایید. ✅ خوب و سالم داشته باشید . در صورتیکه فردی به دلیل خاصی نتواند از استفاده نماید می تواند یک قاشق غذا خوری را کوبیده و در ھنگام پخت در قابلمه بریزد تا آش پخته شود و در ھنگام مصرف فقط آبغوره اضافه کند. ‼️حتما آش فوق را در قابلمه طبخ نمایید. ⛔️استفاده از عدس، گشنیز، چربی، روغن ھای سرد، دنبه، قلم، مرغ، ماھی، گوشت و بادمجان در آش ممنوع است. ⛔️مصرف نان، میوه، و لبنیات در حین دوره ممنوع است. 👈👈برنج، گندم، جو، بلغور، سبزیجات و حبوبات را می توان برای آش استفاده نمود. 🔸عسل به جای ھر نوع شیرینی. دم کرده خشک به ھمراه آبلیموی ترش طبیعی و (برای شیرین کردن) به جای چای در صورت نیاز مصرف گردد. 🔸صبح روز بعد از اتمام دوره مصرف آش، ناشتا از دم کرده و یک فنجان بخورید. 🔸چون این آش و پزنده است و اخلاط را می پزد، ممکن است با مصرف آش دردھایی در حین این دوره عارض شوند، دردھایی ھمچون سر درد، درد مفاصل، درد پھلو و درد کبد، که طبیعی است و باید دوره را تکمیل کنید تا اخلاط پخته شده و با دفع شوند. @teb_sayed_ya_seen ‼️‼️در حین دوره مصرف آش، ھیچ غذای دیگری به غیر از آش و آب و عسل مصرف نکنید، ولی می توانید به دفعات از این آش میل نمایید.