🍯 سکنجبین با عسل 🔸مواد لازم: ۲ واحد عسل ۸ واحد آب ۱ واحد سرکه انگور نعناع تازه (دلخواه) 🔹طرز تهیه: برای تهیه سکنجبین عسلی کافی است ابتدا یک قابلمه (ترجیحا مسی در غیر این صورت قابلمه لعاب دار) را روی گاز قرار دهیم و سپس عسل و آب را درون آن بریزیم و با شعله ملایم اجازه دهیم تا حجم این مخلوط به نصف مقدار اولیه برسد. توجه داشته باشید که باید در حین حرارت دیدن، عسل را به آرامی هم بزنید و کفی که بر روی آب می‌آید را جمع کنید. پس از آن می‌توانید یک دسته نعنای تازه داخل مخلوط آب و عسل قرار دهید تا کمی همراه مخلوط بجوشید و پس از آن سرکه را به مخلوط اضافه می‌کنید و هم می‌زنید تا مخلوط باز هم نصف شود. پس از آن اجازه دهید تا مخلوط کاملا خنک شود و بعد آن را داخل یک شیشه تمیز بریزید و داخل یخچال قرار دهید. 🐍@teb_soonati🐍