آیا با خیساندن یا جوشاندن و دورریختن آب
#حبوبات، خواصشان از بین میرود؟
✍این سوال خیلی کلی است، اگر منظور از خواص، برخی از ویتامینهای محلول در آب یا حساس به گرماست، خب بله ممکنه بخش از آنها از بین بروند. اما…
✍اما هدف از مصرف حبوبات، فقط مصرف ویتامینهای محلول در آب یا حساس به گرما نیست، این مواد خصوصاً نخود، کلی خواص و ویتامینهای دیگر نیز دارند.
✍گاهی برخی از خواص، با پختن بیشتر شده و اون ماده مفیدتر میشوند
گاهی عوارض اونا با این ترفندها کمتر میشوند مانند نفخ آنها
🍎
@tebe_eslami🍎