آیا با خیساندن یا جوشاندن و دورریختن آب ، خواصشان از بین می‌رود؟ ✍این سوال خیلی کلی است، اگر منظور از خواص، برخی از ویتامین‌های محلول در آب یا حساس به گرماست، خب بله ممکنه بخش از آن‌ها از بین بروند. اما… ✍اما هدف از مصرف حبوبات، فقط مصرف ویتامین‌های محلول در آب یا حساس به گرما نیست، این مواد خصوصاً نخود، کلی خواص و ویتامین‌های دیگر نیز دارند. ✍گاهی برخی از خواص، با پختن بیشتر شده و اون ماده مفیدتر میشوند گاهی عوارض اونا با این ترفندها کمتر میشوند مانند نفخ آن‌ها 🍎@tebe_eslami🍎