. 🍎🍏 🦩 مواد لازم برای۴ نفر 🍎سیب:۳ تا ۴ عدد 💧آب: ۶ تا ۸ لیوان فرانسوی دسته‌دار ☕چای کیسه‌ای:۲ عدد 🍯عسل(اختیاری):۱ تا ۲ قاشق چای خوری ⚡️دارچین(اختیاری):۲ قاشق غذاخوری 📝 🔸در اولین مرحله باید پوست سیبها را جدا کنید و هر سیب را به ۴ مربع برش دهید. سپس دانه‌های سیب را بردارید و سیب‌ها را در یک ظرف کنار بگذارید. 👈حدود ۶ تا ۸ لیوان آب به یک قابلمه اضافه کنید و با شعله متوسط روی گاز قرار دهید تا به جوش بیاید. سپس سیب‌ها را به آب در حال جوش اضافه کنید و ۲ عدد چای کیسه‌ای را نیز به آن بیفزایید. 🔸در دومین مرحله از طرز تهیه چای سیب تازه باید حدود ۲ تا ۳ دقیقه صبر کنید و سپس چای کیسه‌ای را از داخل ترکیب چای سیب بردارید. شعله گاز را کم کنید و در صورت تمایل ۲ قاشق غذاخوری دارچین به چای سیب اضافه کنید. دارچین را خوب در آب ترکیب کنید. سپس درب قابلمه را بگذارید و اجازه دهید این مخلوط برای حدود ۲ ساعت روی گاز پخته شود. بعد از ۲ ساعت چای را به قوری منتقل کنید. 🔸 اگر حس می‌کنید چای شما پر رنگ شده، قبل از خوردن کمی آب به آن اضافه کنید و در صورت تمایل با یک قاشق چای خوری عسل میل کنید. 🍏🍎 ➖➖➖🍃🦩🍃➖➖➖ انتشار فقط با ذکر منبع مجاز است ↳ ‌‌‌‌‌‌‌𝑗𝑜𝑖𝑛> @tebeiranii 🍏🍃