🔴 اندر خواص باقلا ♻️ از مصرف باقلای درشت و پرورش یافته با کود شیمیایی پرهیز کنید. درمنابع به مصرف باقالای ریز و توصیه شده است. آب پخته‌ی باقلا برای جلوگیری از تولید و بازکردن بسیار مفید بوده و را برطرف میکند. همچنین خوردن باقلا و اسهال‌های حاصل از را متوقف میکند. باقلا بوده و موجب افزایش شیر مادران شیرده میگردد. 💠 خوردن ، استخوان هاى را تراکم درونى مى دهد، توان را افزون مى سازد و خون تازه تولید مى کند. 🌹🍃🌹🍃🌹🍃🌹🍃🌹🍃🌹🍃🌹 لینک گروه پرسش و پاسخ گروه امام هادی علیه‌السلام ( استاد ره نما ) https://eitaa.com/joinchat/4234018836C6c682b72ff 👆👆✅👆👆 طب سنتی _ اسلامی گروه امام هادی علیه السلام (استاد ره نما) ✅♻️✅♻️✅♻️😊 https://eitaa.com/tebhadi