🍴 تهیه:فلافل خونگی نخود خام: 200 گرم پیاز: یک عدد مقدار کمی سبزیجات (جعفری گشنیز و پیازچه) ادویه (زردچوبه، نمک، فلفل، پودر تخم گشنیز، زیره سیاه) از هرکدوم یک قاشق چایخوری نخود رو از روز قبل خیس کنید و چند بار آبش رو عوض کنید. پیاز رو پوست کنید و با جعفری و گشنیز و پیازچه و نخود خیس خورده چرخ کنید. ادویه ها رو به مواد اضافه کنید و کاملا مخلوطش کنید. اجازه بدید یکی دو ساعتی خمیر توی یخچال استراحت کنه. حالا با دست توپ های یک اندازه کمی بزرگتر از گردو درست کنید و در روغن سرخ کنید. بعد از اینکه سرخ شدن در سبدی که فلزی باشه بذارید تا روغن اضافی آن خارج بشه فلافل ها اماده هستش با خیار شور و گوجه میل کنید. @tebjameh