#مطبخ🍴
#طرز تهیه:فلافل خونگی
نخود خام: 200 گرم
پیاز: یک عدد
مقدار کمی سبزیجات (جعفری گشنیز و پیازچه)
ادویه (زردچوبه، نمک، فلفل، پودر تخم گشنیز، زیره سیاه) از هرکدوم یک قاشق چایخوری
نخود رو از روز قبل خیس کنید و چند بار آبش رو عوض کنید.
پیاز رو پوست کنید و با جعفری و گشنیز و پیازچه و نخود خیس خورده چرخ کنید.
ادویه ها رو به مواد اضافه کنید و کاملا مخلوطش کنید.
اجازه بدید یکی دو ساعتی خمیر توی یخچال استراحت کنه.
حالا با دست توپ های یک اندازه کمی بزرگتر از گردو درست کنید و در روغن سرخ کنید.
بعد از اینکه سرخ شدن در سبدی که فلزی باشه بذارید تا روغن اضافی آن خارج بشه
فلافل ها اماده هستش با خیار شور و گوجه میل کنید.
@tebjameh