🔆💠🔅💠﷽💠🔅 💠🔅💠🔅 🔅💠🔅 💠🔅 🔅 ✅نکته های شنیدنی: خواص جو ✍جو برای کم خونی، آنژین، تب، اسهال، درد معده و اختلال های کبدی مصرف می شود و مخمر آبجو درمان کانون های عفونی و چرکی می باشد. در صد گرم جو ۱۰ گرم مواد ازته، ۲ گرم چربی، ۷۰ گرم گلوسید و سلولز و فسفر و کلسیم و آهن و ویتامین B یافت می شود. 💥برای کم خونی و ورم لوزه یا آنژیت و نرمی استخوان های کودکان و پیران و معالجه اسهال و قولنج و دل درد و بحران های کبدی و بیماری های پوستی و اختلال کلیه ها خوردن جوشانده جو روزانه موثر است (چنانچه دانه جو بجوشد به وسیله ماده صمغی یا موسیلاژی که دارد متورم و لیز می شود.) 🌾 سیف تمّار گوید: رفیق حجّ ما در راه مرض برسام (مرضی است بین کبد و معده) گرفت، از امام صادق(ع) پرسیدم؟ فرمود: سویق جو بدهید. 📚منبع: دورنمایی از طب اسلامی، آیت الله مصطفی نورانی، ص ۷۴. ☜【طب شیعه】 🍏 @tebshia20🌿 🔅 💠🔅 🔅💠🔅 💠🔅💠🔅 🔆💠🔅💠🔅💠🔅