🔆💠🔅💠﷽💠🔅
💠🔅💠🔅
🔅💠🔅
💠🔅
🔅
🔴جوش شیرین چرا؟
✍جوش شیرین یک ماده معروف است که برای طبخ نان مورد استفاده قرار می گیرد و همیشه مورد انتقاد مردم و پزشکان بوده است. به جهت آن که باعث زخم معده شده و در ضمن مانع جذب ویتامین ها بخصوص گروه ویتامین B می باشد. جوش شیرین در مقایسه با اوکالیپتوس ، تخم گشنیز ، آویشن و امثال آن برای بخور مزیتی ندارد
باید تحقیق شود که بخور این دارو برای بافت خشک ریه چه عوارضی دارد آیا همانند تأثیرش در دستگاه گوارش ویتامین ها را در ریه از بین می برد یا نه با توجه به این که ریه بطور مستقیم خون را با هوای استنشاقی در آمیخته و به قلب می رساند. اثری ک ما در عمل از بخور جوش شیرین دیدیم چیزی برتر از بخورهای دیگر ندارد. تازه بخورهای گیاهی هوای اتاق را هم ضد عفونی می کنند. مرطوب کردن حنجره و ریه به هرحال احساس خوبی به انسان می دهد حتی با بخور آب به تنهایی ادعای درمان کرونا با بخور جوش شیرین صحت ندارد و از مصادیق ( توهم درمان) است
وقتی این همه داروهای گیاهی خوب و آزمایش شده برای بخور هست چرا باید سراغ بخور با مواد شیمیایی رفت که این همه سؤال برانگیز هم هست؟
📚استاد سیدمحمد موسوی
☜【طب شیعه】
🍏
@tebshia20🌿
🔅
💠🔅
🔅💠🔅
💠🔅💠🔅
🔆💠🔅💠🔅💠🔅