#پیام_سلامت
امروزه، تبلیغات باعث شده که فکر کنیم تنها لبنیات منبع کلسیم می باشد، در صورتی که منابع خوب دیگری مانند:
🔹پودر سنجد
(استفاده به صورت سویق سنجد تأثیر بیشتری دارد.)
🔹 انجیر
🔹 بادام درختی
🔹تخم شربتی
درصد کلسیم بسیار بیشتری نسبت به لبنیات دارند و مصرف لبنیات پرجرب فقط با مصلح آن مثل شیر فقط با عسل و خرما جواب میده
یادمان باشد که
#پوکی_استخوان از سنین پایین شکل می گیرد و در سنین بالاتر خودش را نشان می دهد.
لذا مصرف مواد غذایی حاوی کلسیم غیر از لبنیات بسیار لازمه و باز هم یادمون باشه لبنیات فوق العاده سرد هستند.
#کانال_بانوان_برتر_کاشان
@women_kashan