امروزه، تبلیغات باعث شده که فکر کنیم تنها لبنیات منبع کلسیم می باشد، در صورتی که منابع خوب دیگری مانند: 🔹پودر سنجد (استفاده به صورت سویق سنجد تأثیر بیشتری دارد.) 🔹 انجیر 🔹 بادام درختی 🔹تخم شربتی درصد کلسیم بسیار بیشتری نسبت به لبنیات دارند و مصرف لبنیات پرجرب فقط با مصلح آن مثل شیر فقط با عسل و خرما جواب میده یادمان باشد که از سنین پایین شکل می گیرد و در سنین بالاتر خودش را نشان می دهد. لذا مصرف مواد غذایی حاوی کلسیم غیر از لبنیات بسیار لازمه و باز هم یادمون باشه لبنیات فوق العاده سرد هستند. @women_kashan