برنامه یکشنبه ها آموزش آشپزی طرز تهیه: 🔸مرغ رو به همراه نمک و زردچوبه سرخ می کنیم. سپس به همراه آب میزاریم تا بپزه. پیاز خلالی خرد شده را با کمی روغن در تابه تفت می دیم،بعد دانه های انار (ک بهتره گوشتی و قرمز و ترش باشه) را بهش افزوده وبعد کمی تفت دادن دو ق.غ رب انار و ی قاشق رب گوجه رو باهاش تفت دادم و آخر سر دو ل اب مرغ و مرغ سرخ شده رو اضافه او گذاشتم با حرارت کم ی ربعی جا بیفته خورش اناردانه مسما باید غلیظ و کم آب باشد. نکته :می تونید کمی شکر به این خورش انار اضافه تا طعم اون شیرین تر شه. 🔸🔸🔸🔸 آموزش بهترین آشپزی🥘 👩‍🍳 @women_kashan