هفته‌نامه زن روز
بادمجان شکم پر 🧑‍🍳مواد لازم برای ۴ نفر: بادمجان: ۶ عدد گوشت چرخ کرده: ۲۵۰ گرم گوجه فرنگی: ۳ عدد بزرگ پیاز: ۲ عدد سبزی معطر: به میزان کافی رب گوجه: ۲ قاشق غذاخوری فلفل سیاه: قاشق چای خوری زردچوبه: ۱ قاشق چای خوری نمک: به میزان لازم روغن: به میزان لازم 🧑‍🍳طرز تهیه: ابتدا بادمجان ها را پوست کنده دو نیم کرده و نمک بزنید تا تلخیشان گرفته شود. در ادامه ۲ عدد پیاز را پوست گرفته و به صورت نگینی خرد کنید. سپس پیازها را نیز داخل تابه بریزید و تفت بدهید و زردچوبه را اضافه کنید. در ادامه رب گوجه را اضافه کنید و به خوبی تفت بدهید تا خامی رب گرفته شود در ادامه نصف مخلوط رب و پیاز را داخل ظرف جداگانه بریزید که برای سس از آن استفاده کنید. سپس باید گوشت چرخ کرده را با باقی مانده ی پیاز و رب اضافه کرده و شروع کنید به تفت دادن گوشت. یک مقدار که رنگش عوض شد، فلفل سیاه اضافه کنید و هم بزنید تا طعم ادویه و رب به خورد گوشت چرخ کرده برود. سپس سبزی شکم پر به مواد داخل تابه اضافه کنید و پس از ترکیب شدن همه ی مواد غذایی، تابه را از روی حرارت بردارید تا به سراغ درست کردن سس برویم. برای طبخ سس، گوجه ها را پوست بگیرید و با رنده ی متوسط رنده کنید و داخل یک تابه مناسب ریخته و یک مقدار هم بزنید. در ادامه نصف لیوان آب اضافه کرده و بعد نصف باقی مانده مخلوط پیاز و رب را اضافه کنید. یک مقدار سبزی معطر، فلفل سیاه و نمک به سس اضافه کرده و مواد را هم بزنید. حدود ۵ الی ۷ دقیقه اجازه دهید تا آب اضافی سس گرفته و غلیظ شود و تابه را از روی حرارت بردارید. در ادامه وقتش رسیده که بادمجان های نمک خورده را بشویید و با استفاده از چاقو، روی هرکدام از بادمجان ها یک شکاف طولی ایجاد کنید. و در روغن بادمجان ها را سرخ کنید و از تابه بیرون بیاورید. اجازه دهید خنک شوند و سپس از مواد میانی گوشت و سبزیجات معطر داخل شکافی که روی بادمجان ها ایجاد کردید بریزید و آن ها را شکم پر کنید. این مرحله بادمجان های شکم پر شده را درون تابه ی سس قرار داده و تابه را روی حرارت ملایم قرار دهید و درب تابه را ببندید، صبر کنید تا بادمجان شکم پر کاملا پخته و طعم مواد به خورد هم برود. @zane_ruz ارتباط با ادمین: @zaneruz97