# ج_مثل_جوان بدون تاریخ بدون امضا نیلوفر حاج قاضی آیا تاریخ انقضا همیشه قابل اعتماد است؟ ماستی که ترشیده، نانی که کپک زده، آبمیو های که طعم فلز میدهد و خوراکی هایی که عطر و مزه نامناسب دارند اما هنوز از تاریخ مصرف آ نها نگذشته است، را بخوریم یا خیر؟ مسمومیت های غذایی در مقایسه با دهه های اخیر ۲۰ درصد افزایش یافته و مردم را راهی بیمارستان ها کرده است. بررسی ها نشان می دهد؛ گاهی خوراکی خریداری شده از نظر ظاهری کیفیت بالایی دارد اما این به معنی سالم بودن آن نیست. پزشکان توصیه میکنند به تاریخ انقضا تا حدودی اعتماد کنید اما آنچه باید به آن صددرصد اعتماد کنید حواس ۵ گانه خودتان است. محصولی که به نظرتان غیرعادی است، مصرف نکنید. بو و طعم مواد غذایی به ویژه محصولات کنسروی را بسیار اهمیت دهید و قبل از مصرف آ نها را بجوشانید. شیر، تخم مرغ، ماهی،گوشت و کنسروها از بیشترین محصولاتی هستند که سبب مسمومیت و مرگ و میر میشوند. @zane_ruz