قنبرپلو شیرازی مواد لازم برنج: ۴ فنجان گوشت چرخ کرده: یک کیلو گردو: ۱۰۰ گرم کشمش: ۲۰۰ گرم رب انار: ۲ قاشق غذاخوری شیره انگور: یک قاشق غذاخوری پیاز: یک عدد زردچوبه: یک قاشق چای خوری آرد نخودچی: به میزان لازم نمک: به میزان لازم روغن: به میزان لازم طرز تهیه ابتدا برنج را بشویید و با آب و نمک به مدت ۲ تا ۳ ساعت خیس کنید. گوشت را با کمی آرد نخودچی، نمک و زردچوبه مخلوط کنید و با دست ورز دهید تا منسجم شود و بعد آن ها را به اندازه یک فندق بردارید و به شکل کوفته های ریزی در بیاورید و در روغن سرخ کنید. تابه دیگری را روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن داخلش بریزید و پیاز خرد شده را به همراه گردو داخل آن تفت دهید. در آخر کشمش را هم به آن اضافه کنید و کمی تفت دهید. برنج را آبکش کنید و داخل قابلمه مورد نظرتان بریزد و لابه لای آن کوفته ها را به همراه، پیاز و گردوی تفت داده شده قرار دهید. کمی رب انار را با شیره انگور تفت دهید و روی برنج بریزید و برنج را روی حرارت ملایم قرار دهید تا دم بکشد. @zane_ruz