#کدبانوگری
قنبرپلو شیرازی
مواد لازم
برنج: ۴ فنجان
گوشت چرخ کرده: یک کیلو
گردو: ۱۰۰ گرم
کشمش: ۲۰۰ گرم
رب انار: ۲ قاشق غذاخوری
شیره انگور: یک قاشق غذاخوری
پیاز: یک عدد
زردچوبه: یک قاشق چای خوری
آرد نخودچی: به میزان لازم
نمک: به میزان لازم
روغن: به میزان لازم
طرز تهیه
ابتدا برنج را بشویید و با آب و نمک به مدت ۲ تا ۳ ساعت خیس کنید. گوشت را با کمی آرد نخودچی، نمک و زردچوبه مخلوط کنید و با دست ورز دهید تا منسجم شود و بعد آن ها را به اندازه یک فندق بردارید و به شکل کوفته های ریزی در بیاورید و در روغن سرخ کنید. تابه دیگری را روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن داخلش بریزید و پیاز خرد شده را به همراه گردو داخل آن تفت دهید. در آخر کشمش را هم به آن اضافه کنید و کمی تفت دهید. برنج را آبکش کنید و داخل قابلمه مورد نظرتان بریزد و لابه لای آن کوفته ها را به همراه، پیاز و گردوی تفت داده شده قرار دهید. کمی رب انار را با شیره انگور تفت دهید
و روی برنج بریزید و برنج را روی حرارت ملایم قرار دهید تا دم بکشد.
@zane_ruz