پنکیک سیب زمینی 👩‍🍳مواد لازم: ۴۵۳ گرم سیب زمینی ۱/۲ پیاز متوسط ۱ قاشق چایخوری نمک فلفل سیاه برای طعم دادن جوز هندی برای طعم دادن ۱ عدد تخم مرغ بزرگ ۱/۴ فنجان روغن برای سرخ کردن 👩‍🍳طرز تهیه: سیب زمینی‌ها را بشویید، پوست بگیرید و رنده کنید. سیب زمینی‌های رنده شده را در یک ظرف تمیز قرار داده و در یک کاسه فشار دهید تا آبش گرفته شود. بگذارید آبش چند دقیقه بماند و بعد آبکش کنید و نشاسته را در کاسه نگه دارید. سپس سیب زمینی‌ها را با نشاسته اضافه کنید. پیاز را روی سیب زمینی‌ها رنده کنید. نمک، فلفل، جوز هندی و تخم مرغ را اضافه کنید. کاملاً مخلوط کنید. روغن را در ماهیتابه گرم کنید. در صورت تمایل می‌توانید از یک تابه نچسب و فقط چند قطره روغن استفاده کنید، اما برای بهترین نتیجه، از روغن بشتری استفاده کنید. حدود ۱/۲ فنجان مخلوط سیب زمینی را درون روغن داغ ریخته و با پشت قاشق صاف کنید. هر طرف را ۴ تا ۵ دقیقه سرخ کنید یا تا زمانی که قهوه‌ای طلایی شود. روی حوله‌های کاغذی قرار دهید و با سیب و یا خامه ترش سرو کنید. پنکیک‌های سیب زمینی پخته شده را می‌توان در فریزر نگه داشته و تا روز بعد نگه دارید. @zane_ruz ارتباط با ادمین: @zaneruz97