#کدبانوگری
پنکیک سیب زمینی
👩🍳مواد لازم:
۴۵۳ گرم سیب زمینی
۱/۲ پیاز متوسط
۱ قاشق چایخوری نمک
فلفل سیاه برای طعم دادن
جوز هندی برای طعم دادن
۱ عدد تخم مرغ بزرگ
۱/۴ فنجان روغن برای سرخ کردن
👩🍳طرز تهیه:
سیب زمینیها را بشویید، پوست بگیرید و رنده کنید. سیب زمینیهای رنده شده را در یک ظرف تمیز قرار داده و در یک کاسه فشار دهید تا آبش گرفته شود. بگذارید آبش چند دقیقه بماند و بعد آبکش کنید و نشاسته را در کاسه نگه دارید. سپس سیب زمینیها را با نشاسته اضافه کنید. پیاز را روی سیب زمینیها رنده کنید. نمک، فلفل، جوز هندی و تخم مرغ را اضافه کنید. کاملاً مخلوط کنید. روغن را در ماهیتابه گرم کنید. در صورت تمایل میتوانید از یک تابه نچسب و فقط چند قطره روغن استفاده کنید، اما برای بهترین نتیجه، از روغن بشتری استفاده کنید. حدود ۱/۲ فنجان مخلوط سیب زمینی را درون روغن داغ ریخته و با پشت قاشق صاف کنید. هر طرف را ۴ تا ۵ دقیقه سرخ کنید یا تا زمانی که قهوهای طلایی شود. روی حولههای کاغذی قرار دهید و با سیب و یا خامه ترش سرو کنید. پنکیکهای سیب زمینی پخته شده را میتوان در فریزر نگه داشته و تا روز بعد نگه دارید.
@zane_ruz
ارتباط با ادمین:
@zaneruz97