#شیره_نبات به دلیل غلظت بالا برای پخت و پز شیرینی خانگی و مصارفی چون تهیه حلوا، مربا ( خصوصا مربای هویج ) ، شله زرد خانگی ، کیک و شیرینی و نیز برای شیرین کردن انواع نوشیدنیها و دمنوشهای گرم و تهیه شربت ( به خصوص وقتی که با مقداری آبلیمو یا گلاب همراه شود ) استفاده میشود. در واقع از شیره نبات یا
#نبات_مایع میتوان به عنوان جایگزین شکر در هر موردی استفاده کرد. یک نکته مهم دیگر این است که به دلیل قیمت بسیار پایین شیره نبات نسبت به شکر، استفاده از آن از لحاظ اقتصادی نیز بسیار مقرون به صرفه تر است.
#زنگ_آشپزی
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮
@zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡