طرز تهیه
#کیک_یزدی
🔻مواد لازم برای ۱۲ نفر
پودر هل نوک قاشق چای خوری
بیکینگ پودر ۱ قاشق چای خوری
تخم مرغ ۲ عدد
گلاب ۲ قاشق غذا خوری
ماست یا شیر ولرم ۱/۲ لیوان
روغن مایع ۲/۳ لیوان
شکر ۲/۳ لیوان
آرد 1.5 لیوان
🔻طرز تهیه
۱- آرد ، بکینگ پودر و پودر هل را با هم مخلوط کنید و دو بار الک کنید ؛ تخم مرغ ها را داخل کاسه ای بشکنید و 3 دقیقه با همزن بزنید سپس شکر را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا شکر حل شود.
۲- ماست ، روغن مایع و گلاب را داخل کاسه ای بریزید و هم بزنید سپس مخلوط تخم مرغی را اضافه کنید و مجدد بزنید ؛ در ادامه مخلوط آرد را قاشق قاشق به مایه کیک اضافه کنید و با دور کند همزن مخلوط نمایید تا یکدست شود.
۳- داخل قالب کیک یزدی یا مافین را با کپسول های کاغذی پر کنید و داخل هر کپسول تا 2/3 از مایه کیک بریزید. روی کیک رو با کارد چرب یه بعلاوه بزنید.و قالب را داخل فری که از قبل با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کرده اید و گرم شده است 10 – 15 دقیقه قرار دهید تا روی کیک ها طلایی شود.
۴- کیک را پس از پخت از فر خارج کنید و اجازه دهید خنک شود سپس سرو کنید ( در صورت تمایل میتوانید برای تزیین کیک یزدی پیش از پخت مقداری کنجد یا پودر پسته روی کیک ها بپاشید ).
🔻سایر نکات
بهترین نوع كیك یزدی در شهر یزد با استفاده از روغن محلی طبخ می شود كه طعم آن با سایر نمونه ها بسیار متفاوت است.
#زنگ_آشپزی
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮
@zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡