#چیزبرگر
✏مواد لازم برای ۴ نفر
🔸گوشت چرخ کرده (با چربی) ۵۰۰ گرم
🔸پیاز ۱ عدد
🔸سیر ۲ حبه
🔸پودر سیر ۲ قاشق مربا خوری
🔸پنیر چدار به مقدار لازم
🔸تخم مرغ ۱ عدد
🔸آرد سوخاری به مقدار لازم
🔸نان همبرگر به مقدار لازم
🔸نمک و فلفل به مقدار لازم
🔸پودر موسیر ۱ قاشق مربا خوری
♨طرز تهیه
🔹ابتدا سیر و پیاز را رنده کرده و آب آنها را بگیرید . سپس به آنها کمی نمک زده و خوب ورز دهید و به گوشت چرخ کرده اضافه کنید.
🔹تخم مرغ ، پودر سیر ، پودر موسیر ، فلفل و سایر ادویه های دلخواه را به گوشت اضافه کرده و تا جایی که میتوانید آن را ورز دهید تا خوب منسجم شود.
🔹آرد سوخاری را کم کم به گوشت اضافه کنید تا جایی که گوشت کاملا قابل شکل دادن شود. از گوشت به میزان دلخواه ( حدود یک پرتقال ) بردارید و با قالب گرد به آن شکل دهید
🔹ظرفی را چرب کنید و همبرگر آماده شده را داخل آن قرار دهید .به همین شکل همه همبرگرها را درست کنید و روی آن را با نایلون فریزر بپوشانید و به مدت 1 تا 2 ساعت داخل یخچال قرار دهید تا طعم مواد جذب هم شود.
🔹پس از مدت زمان لازم همبرگر را روی آتش ذغال یا تابه ای که چرب کرده اید قرار دهید تا برشته شود سپس برگردانید تا طرف دیگر نیز برشته شود.
🔹وقتی طرف دوم را روی حرارت قرار می دهید در پایان پخت یک تا دو ورقه پنیر چدار روی همبرگر قرار دهید تا پنیر نیمه آب شود.
🔹داخل نان همبرگر را با کاهو ، گوجه فرنگی ، خیارشور و … پر کنید و چیز برگر را پس از آماده شدن روی آنها قرار دهید و سس دلخواه بزنید و سرو کنید.
🚩سایر نکات
🔸در صورت تمایل پنیر چدار را داخل ظرفی آب کرده و بعد از آماده شدن ساندویچ روی آن بریزید ( می توانید پنیر را با سس قرمز هم مخلوط کنید ) .
🔸توجه داشته باشید که اضافه کردن بیش از حد آرد سوخاری چیز برگر شما را خشک و غیر قابل خوردن می کند ( فقط در حدی استفاده کنید که بتوانید به چیز برگر شکل دهید ) .
بفرست واسه همه ی خانومای کدبانو😘
#زنگ_آشپزی
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮
@zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡