#کوبیده_مرغ
🔻طرز تهیه
۱- ابتدا گوشت های مرغ رو کاملا از استخوان جدا کنید و بشویید
۲- سپس گوشت و پیاز را با چرخ گوشت دوبار چرخ کنید
۳- دنبه گوسفندی را هم دوبار چرخ کنید .من از چربی های قسمت قلوه گاه گوسفند استفاده کردم .
۴- نیازی به گرفتن آب پیاز نیست گوشت مرغ چسبندگی خوب و مناسبی داره
۵- چربی و گوشت و پیاز و نمک و زعفران رو خوب مخلوط کنید روی ظرف را سلفون بکشید و برای حدود دو ساعت یا حتی بیشتر در یخچال قرار دهید .
۶- پس از استراحت گوشت با استفاده از دستگاه کباب زن دستی پلاستیکی گوشت هارو قالب بزنید.
۷- برای استفاده از کباب زن دستی ابتدا یه نایلون فریزر رو کف قالب پلاستیکی پهن کنید و از مواد کباب داخل شیار قالب قرار دهید
۸- قسمت در بالایی قالب را کمی با روغن مایع چرب کنید سپس روی گوشت کبابی فشار وارد کنید .
۹- کباب آماده را با استفاده از نایلون بردارید و در روغن انداخته نایلون را جدا کنید و سپس در روغن سرخ کنید
۱۰- پس از سرخ شدن کبابها روی آنرا کمی کره پاستوریزه بمالید و نوش جان کنید. 😘
🔻سایر نکات
این کوبیده بدلیل داشتن چربی گوسفندی نرم و آبدار هست اگر چربی گوسفندی رو حذف کنید کوبیده سفت تری بدست میارید.
این رسپی حدود ۱۱ تا کوبیده بهتون میده دوستای گلم ❤️
می تونید این کوبیده رو بدون دستگاه کباب زن هم تهیه کنید به این صورت که مواد کباب را به سیخ چوبی بکشید و در روغن سرخ کنید.
یا کف تاوه نچسب مواد را پهن کنید و بعد بشکل نواری ان را برش بزنید تا فرم کوبیده بخود بگیرد.
من خیلی قبل ها با همین دستگاه کباب زن دستی کوبیده هارو به سیخ کشیدم و روی منقل کبابی کردم فقط اگر روی منقل کبابی می کنید دما خیلی ملایم باشه چون کوبیده مرغ روی منقل خیلی زود می سوزه
#زنگ_آشپزی
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮
@zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡