🥘 زنگ آشپزی 🍳
طرز تهیه #بال_مرغ_به_سبک_ویتنامی 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🔻مواد لازم برای ۶ نفر بال مرغ ۱۴۰۰ گرم سیر خرد شده ۲ قاشق غذا خوری موسیر خرد شده ۱/۴ پیمانه زنجبیل خرد شده ۱/۴ پیمانه قسمت سفید پیازچه ۳ قاشق غذا خوری شکر قهوه ای ۳ قاشق غذا خوری سس ماهی ۱/۳ پیمانه آب لیمو ترش ۳ قاشق غذا خوری روغن بادام زمینی ۳ قاشق غذا خوری نمک به مقدار لازم بادام زمینی بو داده ۱/۴ پیمانه گشنیز تازه خرد شده ۱/۴ پیمانه 🔻طرز تهیه ۱- سیر، پیازچه، زنجبیل، موسیر، شکر قهوه ای، سس ماهی، آب لیموترش و روغن بادام زمینی را در یک کاسه با هم مخلوط کنید. سپس داخل غذاساز بریزید تا پوره شوند. ۲- بال ها را روی زغال کباب کنید. کمی که رنگ آنها عوض شد، چاشنی آماده شده را روی آنها بریزید و 8 تا 10 دقیقه دیگر کباب کنید تا حسابی ترد و برشته شوند. ۳- آنها را در ظرف بچینید و با روغن بادام زمینی و گشنیز تازه سرو کنید. 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡