#بال_مرغ_به_سبک_ویتنامی
🔻مواد لازم برای ۶ نفر
بال مرغ ۱۴۰۰ گرم
سیر خرد شده ۲ قاشق غذا خوری
موسیر خرد شده ۱/۴ پیمانه
زنجبیل خرد شده ۱/۴ پیمانه
قسمت سفید پیازچه ۳ قاشق غذا خوری
شکر قهوه ای ۳ قاشق غذا خوری
سس ماهی ۱/۳ پیمانه
آب لیمو ترش ۳ قاشق غذا خوری
روغن بادام زمینی ۳ قاشق غذا خوری
نمک به مقدار لازم
بادام زمینی بو داده ۱/۴ پیمانه
گشنیز تازه خرد شده ۱/۴ پیمانه
🔻طرز تهیه
۱- سیر، پیازچه، زنجبیل، موسیر، شکر قهوه ای، سس ماهی، آب لیموترش و روغن بادام زمینی را در یک کاسه با هم مخلوط کنید. سپس داخل غذاساز بریزید تا پوره شوند.
۲- بال ها را روی زغال کباب کنید. کمی که رنگ آنها عوض شد، چاشنی آماده شده را روی آنها بریزید و 8 تا 10 دقیقه دیگر کباب کنید تا حسابی ترد و برشته شوند.
۳- آنها را در ظرف بچینید و با روغن بادام زمینی و گشنیز تازه سرو کنید.
#زنگ_آشپزی
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮
@zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡