#سس
#سس_مرغ_مصری ( برای اضافه کردن به
#خوراک_مرغ )
#غذای_ملل #غذای_مصری
♨️ طرز تهیه
🔹برای شروع زردچوبه و آرد برنج را کم کم در آب مرغ بریزید و خوب هم بزنید تا حل شوند. این مخلوط را کنار بگذارید تا چند دقیقه بعد، با کمکش سس را آماده کنید. میتوانید آب مرغ را در حجم زیاد آماده کنید و در ظرفهای کوچک در فریزر بگذارید تا هر وقت هوس آماده کردن یک سس خوشمزه به سرتان زد، سراغ یکی از ظرفها بروید.
🔹روغن زیتون مخصوص پخت پز یا روغن گیاهی مناسب دیگری را در یک تابه روی حرارت ملایم داغ کنید و سیر را در آن تفت دهید. وقتی سیر کمی رنگ گرفت، محلول آرد برنج را روی سیر بریزید و روی شعله ملایم آرام هم بزنید تا به جوش بیاید. حالا شعله را کم کنید تا سس به مرور غلیظ شود و قوام بگیرد.
🔹وقتی سس به غلظت دلخواهتان رسید (مراقب باشید آب سس بیش از اندازه جمع نشود)، آب لیمو را با کمی نمک و در صورت تمایل فلفل اضافه کنید و هم بزنید.
➕تکمیلی:
✔️سس مرغ گرم، چاشنی ایدهآلی برای انواع خوراک مرغ است اما حتی میتوانید آن را سرد سر میز بگذارید تا روی غذا ریخته شود یا حتی با نان خورده شود.
✔️این سس را میتوانید کنار سالادهای گرم هم سرو کنید، اما بخاطر آردی که دارد بهتر است قبل از سرو آن را به سالاد اضافه نکنید.
✔️میتوانید به جای زردچوبه در این سس زعفران بریزید تا عطر بهتری پیدا کند و به خوبی رنگ بگیرد.
#زنگ_آشپزی
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮
@zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡