🟢 نقطه قوت دوم
🔻 یکی دیگر از نقاط قوت لایحه، مرکز ثقل و راهبری عفاف و حجاب رو شورای عالی انقلاب فرهنگی تعیین کرده است.
🔹 برای پی بردن به اهمیت جایگاه شورای عالی انقلاب فرهنگی و نقش آن در حوزه فرهنگی میتوانیم به بیانات مقام معظم رهبری در دیدار با اعضاء شورای عالی انقلاب فرهنگی در تاریخ ۱۴۰۱/۰۹/۱۵ مراجعه کنیم که فرمودند:
▪️"ساختار فرهنگی کشور یک بازسازی انقلابی لازم دارد. اوّلاً مراد، «ساختار فرهنگیِ کشور» است، یعنی جامعه؛ نه ساختار فرهنگی دولت...یعنی ذهنیّت جامعه، فرهنگ جامعه...
▪️ اگر ما بتوانیم مهندسی فرهنگی را به معنای واقعی کلمه انجام بدهیم، میتوانیم گزارههای غلط را از فضای جامعه برطرف کنیم؛ نتیجهی حتمیاش، زدودن گزارههای غلط از فضای ذهنیّت جامعه و رواج گزارههای درست است...
▪️ شورایعالی انقلاب فرهنگی باید با رصد و شناخت دقیق ضعفها و گزارههای غلط فرهنگی در عرصههای مختلف، راهحلهای عالمانهای برای رواج گزارههای صحیح و پیشبَرنده، ارائه کند....
▪️ مهمترین نقش و وظیفه این شورا، هدایت فرهنگی کشور و جامعه است...
▪️ شورایعالی انقلاب فرهنگی میتواند با هدایت صحیح هزاران تشکل مردمی که در کارهای فرهنگی متنوع و گستردهای فعالیت دارند، زمینهساز شکلگیری حرکت عمومی در مقولههای مهمی همچون گسترش فرهنگ قناعت و عدم اسراف شود."
🔹 کاملا محرز و مشخص است که وقتی رهبری میفرمایند: "مهمترین نقش و وظیفه این شورا، هدایت فرهنگی کشور و جامعه است..." باید هدایتگری عفاف و حجاب که یکی از شاخص ترین گزاره های فرهنگی کشور است برعهده این شورا باشد و الحمدلله در این لایحه بخوبی این جایگاه در نظر گرفته شده است.
✍️ سید احمد رضوی
🔰 صراط؛ مروج گفتمان اصیل انقلاب
@s_a_razavi
🔴 نکته قابل توجه
🔻 مبنای موارد مندرج شده در ماده های 1 الی 37 این لایحه، برگرفته شده از مصوبه جلسه 820 مورخ 12 شهریور 1398 شورای عالی انقلاب فرهنگی است.( البته با تشریح و تفسیر برخی جزئیات)
🔹 در واقع مجلس با این اقدام، برای مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی، ضمانت اجرایی قرار داده است که این نیز یکی دیگر از نقاط مثبت این لایحه است.
✍️ سید احمد رضوی
🔰 صراط؛ مروج گفتمان اصیل انقلاب
@s_a_razavi
🟢 نقطه قوت سوم
🔻 از نقاط قوت لایحه، مکلف کردن وزارت امور خارجه و مسئولیت دادن به آن است، آن هم یک مسئولیت بسیار مهم و حیاتی.
🔹 در ماده 8 لایحه ذکر شده است: "وزارت امور خارجه موظف است با همکاری سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی مقدمات انعقاد پیمانها و تأسیس و تقویت جنبشهای جهانی برای حفظ و دفاع از کیان خانواده در برابر جریان انحرافات جنسی و اخلاقی در میان کشورهای جهان را فراهم نماید."
🔸 برای فهم اهمیت این مسئولیت میتوانیم رجوع کنیم به فرمایشات رهبری در دیدار با بانوان مورخ ۱۴۰۱/۱۰/۱۴ که فرمودند:
▪️"در مسئلهی زن، موضع ما در قبال مدّعیان ریاکار غربی، موضع مطالبه است، موضع دفاع نیست.
▪️در قضیّهی زن این جوری است؛ دنیا مقصّر است. «دنیا» که میگویم یعنی همین دنیای غرب و فلسفهی غربی و فرهنگ غربی موجود؛ البتّه غرب متجدّد و به قول خودشان مدرنیته
▪️غرب متجدّد یعنی همین که از حدود دویست سال پیش به این طرف در همهی شئون زندگی یک حرفی ابراز کرده؛ ما در قبال اینها مطالبهکنندهایم، اینها نسبت به مسئلهی زن جدّاً گناهکارند، مقصّرند؛ ضربه زدند، جنایت کردند.
▪️ امید این هست که بتوانید روی افکار عمومی غربیها هم واقعاً اثر بگذارید؛ چون واقعاً زنهای آنها در رنجند؛ جامعهی زن غربی، امروز در یک رنج ناخودآگاه در مواردی، و آگاه در یک موارد دیگری است؛ روی آنها هم ممکن است اثر بگذارید.
▪️یکی از کارهای مهمّ شما همین است که فاجعهآمیزیِ نگاهِ فرهنگِ غربی به مسئلهی جنسیّت و مسئلهی زن را افشا کنید، به همه بگویید؛ بعضیها نمیدانند. در داخل کشور خودمان هم بعضیها نمیدانند، در بیرون هم خیلیها نمیدانند؛ در کشورهای اسلامی [خیلیها] نمیدانند. کشورهای اسلامی تشنهی فهمیدن این جور چیزها هستند."
🔹 خب، بدیهی است که تحقق این مطالبه رهبری، مکلف شدن و مسئولیت پذیرفتن وزارت امور خارجه است که الحمدلله در این لایحه به آن پرداخته شده است.
✍️ سید احمد رضوی
🔰 صراط؛ مروج گفتمان اصیل انقلاب
@s_a_razavi
3.45M
🔴 نقطه ضعف اول
🔻 یکی از نقاط ضعف لایحه، مبهم بودن و اُپن بودن کارویژه های برخی از دستگاههاست. به شکلی که هیچ شاخصه و پارامتری برای سنجش میزان کارکرد و پیشرفت و اثرگذاری آن دستگاه را در اختیار ما قرار نمیدهد.
🔹 به عنوان مثال، وقتی ماده 8 که مختص به وظیفه وزارت امور خارجه هست را میخوانیم میبینیم بصورت کلی در دو سطر به تکلیفش اشاره کرده است!!! در حالی که باید حداقل 10 - 12 گزاره را مشخص میکرد و معیارهای اندازه گیری آن را نیز معین میکرد مانند ماده 18 که اختصاص پیدا کرده به شهرداریها
🎙 سید احمد رضوی
🔰 صراط؛ مروج گفتمان اصیل انقلاب
@s_a_razavi
3.66M
🔴 نقطه ضعف دوم
🔻 یکی دیگر از نقاط ضعف لایحه که بسیار حائز اهمیت است، مجازات بازدارنده برای ترک فعل مدیران است.
🔹 در خصوص مجازات ترک فعل مدیران، صرفا در ماده 47 درج شده: "مسؤول مستقیم در دستگاههای موضوع این قانون، چنانچه وظایف تعیین شده را اجراء نکند مستنکف از اجرای
قانون تلقی شده و به انفصال موقت از خدمات دولتی و عمومی و اشتغال به حرفه مربوط به مدت شش ماه تا دو سال محکوم میشود. نظارت بر این امر و شکایت در محاکم به عهده سازمان بازرسی کل کشور است. این امر مانع از تعقیب مرتکب حسب مورد در هیأتها رسیدگی به تخلفات اداری، کمیته های انضباطی یا دادسراهای انتظامی نیست"
🔸 در اینجا صرفا مسئول مستقیم به مدت 6 ماه الی 2 سال محکوم به انفصال از خدمات دولتی و عمومی و اشتغال میشه!!! که عملا بازدارندگی قابل ملاحظه ای نیست.
🔸 در این لایحه وقتی به مجازات مردم میرسد احکام بسیار سنگین و ماده و تبصره ها بسیار شفاف و دقیق هست اما برای مدیران ترک فعل کننده به هیچ عنوان هم وزن مجازاتهای مردمی نیست.
🔸 اگر این لایحه بدون لحاظ مجازاتهای بازدارنده برای مدیران ترک فعل کننده به تصویب برسد عملا نباید انتظار اثربخشی قابل ملاحظه ای ار این لایحه داشته اشیم.
🎙 سید احمد رضوی
🔰 صراط؛ مروج گفتمان اصیل انقلاب
@s_a_razavi
✅ ما، زمانی میتوانیم دلخوش به اثرگذاری حداکثری بخش اول این لایحه( ماده 1 الی 37) باشیم که مجازات های بازدارنده و متناسب با رده های مسئولیت برای مسئولین دستگاهها و نهادها در نظر بگیریم.
سید احمد رضوی | صراط
. کربلا؛ داغ عظیمی است، از عدم بصیرت خواص و عوام در موقعیت شناسی و حق شناسی نشسته بر جان بشریت از حا
.
کربلا؛
غلیان است،
از جوشش خونِ مظلوم
در خونخواهی از ظلمِ ظالم
آری؛ آنگاه که خون مصلحی مظلومانه بر زمین جاری شود، آن خون در غلیان انتقام به جوشش در می آید و تا ظالم را در کیفر کردار ظالمانه خویش گرفتار نبیند به آرامش نمیرسد...
و کربلا دریایی شد از خون هفتاد و دو مصلح، که مظلومانه و در اوج قساوت و ددمنشی ستمگران در خون خود غلطیدند اما تن به سازش ذلت بار با لشکریان اِنسی شیطان در زمین ندادند...
و این دریای خروشانِ لباب شده از خون مصلحین تا فرا رسیدن موسم قیامِ صمصامِ منتقم در تلاطم جوشش خود میخروشد و در قلوبِ حق طلبان در جهت زنده نگاه داشتن ندای مظلومانه شهداء دشت کربلا فریاد هَل مِن مُعین فَاُطیلَ مَعَهُ العَویلَ و البُکاء سر میدهد ...
#شب_نوزدهم
#چهل_شب_چهل_نکته
#لختی_درنگ_در_کربلا
#سیداحمدرضوی
🔰 صراط؛ مروج گفتمان اصیل انقلاب
@s_a_razavi
هدایت شده از محسن عباسی ولدی
#صورتی #نفوذی #افراطی #انجمنی #خوارج و... . چه خبر است؟! ملاک این برچسبها چیست؟
تقوا کجا رفته؟ کسی خبر دارد؟ اهالی جبهه انقلاب! چند قدمی عقبتر بایستید و این جبهه را تماشا کنید. چه اتفاقی افتاده؟ زد و خورد میان خودمان است یا میان ما و دشمن؟! فرق #دشمن_شناسی با #دشمن_تراشی چیست؟ کسی میداند؟
#صورتی #نفوذی #افراطی
#انجمنی #خوارج
#دشمن_تراشی #دشمن_تراشی
✅ نشانی صفحه #ویراستی حجت الاسلام عباسی ولدی:
https://virasty.com/mohsen_abbasivaladi
@abbasivaladi
🟢 نقطه قوت چهارم
🔻 یکی دیگر از نقاط قوت لایحه، طبقه بندی و تفکیک مکشفه هاست. در واقع طراحان در این لایحه کوشیده اند که مجازات هر فرد مکشفه بر اساس میزان اثرگذاری، انگیزه و جایگاه فرد باشد.
🔹 در ذیل به چند مورد اشاره میکنم
👇👇👇👇
✅ ماده 38 لایحه اختصاص پیدا کرده به افرادی که بصورت سازمان یافته و با همکاری سرویسهای بیگانه مرتکب برهنگی، بی عفتی، بی حجابی و بدپوششی شده اند که مجازاتشان به شرح ذیل است:
▪️ 5 الی 10 سال حبس
▪️ 50 الی 100 میلیون تومان جریمه نقدی
🔸 اگه اقداماتشون در زمره افساد فی الارض بشه مجازات هاشون تا اعدام هم افزایش پیدا میکنه
✅ ماده 41 لایحه در خصوص صاحبان حرف، مشاغل و کسب و کارهای مجازی و غیر مجازی هست که مجازاتهاشون آسفالت کننده هست😅😅
🔹 در مرتبه اول 100 الی 150 میلیون تومان جریمه نقدی یا پرداخت سود سه ماه شون👌 بعلاوه به تشخیص قاضی از شش ماه تا 2 سال ممنوعیت خروج از کشور و همچنین ممنوعیت از فعالیت عمومی در فضای مجازی به مدت 6 ماه تا 2 سال👌👌👌
🔹 اگه تکرار بکنن باید سود 6 ماهشون رو به عنوان جریمه پرداخت بکنن😅👌 ممنوعیت خروج از کشورش 2 الی 5 سال میشه بعلاوه ممنوعیت از فعالیت در فضای مجازی از 6 ماه تا 2 سال👌
👈 به نظرتون این ماده تصویب بشه امثال دیجی کالا و طاقچه و ازکی و... حاضر هستن مروج بی حجابی بشن؟!!!😅
✅ ماده 43 هم اختصاص پیدا کرده به نقره داغ کردن سلبریتی ها👌 مجازاتهایی هم که براشون در نظر گرفته به شرح ذیل هست:
▪️ پرداخت جریمه ای معادل 10 درصد از کل داراییش
▪️ محرومیت از فعالیت شغلی به مدت 6 ماه الی 5 سال
▪️ ممنوعیت خروج از کشور به مدت 2 سال
▪️ ممنوعیت از فعالیت در فضای مجازی به مدت 6 ماه الی 2 سال
▪️ حذف محتواهای ناقض قانون از صفحاتشون
▪️ لغو کلیه امتیازات، تخفیفات و معافیتهای اعطایی
🔸 اینا تازه فقط برای مرتبه اول هست😅 اگه تکرار بشه مجددا همین موارد با اعداد بالاتر رو به عنوان مجازات محکوم میشه😅😅👌👌
👈 به نظر شما با تصویب این ماده، سلبریتی ها حاضر میشن مجددا اقدام به کشف حجاب و ترویج بدحجابی بشن؟!