4.28M
🔻 نقش مخربِ دشمن در تورم و گرانی کالاها و خدمات با محوریت سه عامل
1️⃣ کاهش عرصه
2️⃣ افزایش تقاضا
3️⃣ افزایش هزینه تولید
▪️ افزایش هزینه تولید نیز بر اثر وابستگی اقتصاد به دلار هست
🔻 راهکارهای برون رفت از چالش تورم و گرانی کالا:
🔸 تلاش در جهت افزایش تولید
🔸 تلاش در جهت افزایش صادرات و خنثی سازی تحریمها
🔸 تکمیل کلان پروژه اقتصاد مقاومتی
🔸 مدیریت تقاضا
🔸 کاهش نقدینگی و هدایت نقدینگی به سمت تولید
🔸 کاهش وابستگی به دلار
🔻 ما معمولا فقط مسئول رو میبینم اما از دستِ دشمن غافل میشیم. آقا فرمودند: "امروز نظام اسلامی با یک #جنگ_همه_جانبه_اقتصادی مواجه است که از یک #اتاق_جنگ و با دقت و اهتمام کامل هدایت می شود اما در کنار این جنگ، یک #جنگ_مهم_رسانه_ای و تبلیغاتی نیز در جریان است که بیشتر اوقات از آن غفلت می شود."
🔻 خب؛ وقتی ما در یک جنگ همه جانبه اقتصادی با دشمنی هستیم که یک اتاق جنگ دقیق داره و در کنارش تحت آماج حملات رسانه ای اش هستیم، آیا درسته که صرفا یقه مسئولین رو بگیریم؟!!!! آن هم مسئولینی که میدانیم و میبینیم شبانه روز در حال تلاش هستین؟!
🔻 یک روز ما در جنگ نظامی بودیم، در حوزه تجهیزات و تسلیحات ضعیف بودیم، مدام شهرهای مختلف کشور ما توسط دشمن بمباران میشد و ما توانایی پاسخ دادن رو نداشتیم... آیا آن روز یقه فرماندهان نظامی مون رو گرفته بودیم و بر علیه حاکمیت حرف میزدیم؟!!! نه، تمام قد از حاکمیت دفاع کردیم و پشت فرماندهانمون ایستادیم تا قوی شدیم و توانستیم دشمن رو شکست بدیم.
🔻 الانم حکایت دقیقا همینه، منتها جنگ امروز ما جنگ نظامی نیست، جنگِ اقتصادی و رسانه ای هست. در هر دوی این حوزه ها هم ما دارای ضعف هستیم. در واقع امروز پاشنه آشیل ما اقتصاد و رسانه هست.
🔻 امروز ما باید از حاکمیت دفاع کنیم و پشت سر مسئولین بایستیم و تلاش کنیم که در حوزه های اقتصادی و رسانه ای همانند حوزه نظامی قوی بشیم تا اینجا نیز دشمن رو شکست بدیم و بدانیم و یقین داشته باشیم که همانطور که پس از قوی شدنمان در حوزه نظامی دارای امنیت شدیم پس از قوی شدن در حوزه های اقتصادی و رسانه ای نیز دارای قدرت رسانه ای و ثبات اقتصادی خواهیم شد. شک نکنید
✅ یادمون باشه نوک پیکانِ تیز خشم و ناراحتی مون رو به سمت دشمن بگیریم نه مسئولین
سلام آقای رضوی وقتتون بخیر
مطالبی که امروز در کانال فرمودید دنبال میکردم تشکر از توضیحات خوبتون..
الان میشه بفرمایید دولت تا الان چه کار کرده؟
چه قدر زمان میبره تا ما به اون شرایط مطلوب برسیم؟
چون من برداشتم از صحبت های شما این هست که حالا حالاها وضع درست بشو نیست...به هرحال مردم تمام امیدشون به این دولته ...
در واقع میخوام بدونم چه قدر امیدواری وجود داره؟
در شرایط فعلی باید چه کار کرد؟
پاسخ 👇👇
🔻 ما سرشار از امید هستیم. البته امیدی مبتنی بر عقلانیت و ایمان به خدا
🔻 ما همانند حضرت آقا به آینده انقلاب و کشور #بسیار_خوشبین هستیم
🔻 طبق نص صریح حضرت آقا به قله نزدیکیم و تا برطرف کردین نقاط ضعفمان راهی باقی نمانده
🔹 اما باید بدانیم راه در پیش رو هموار نیست و در کوتاه مدت امکان فتح قله میسور نخواهد بود.
🔹 باید تلاش کنیم، برنامه ریزی کنیم و در مسیر برطرف شدن ضعف ها و چالشها گام برداریم تا شاهد نصرت الهی باشیم.
▪️پرهیزگار باش که دادار آسمان
▪️فردوس جای مردم پرهیزگار کرد
▪️نابرده رنج گنج میسر نمیشود
▪️مزد آن گرفت جان برادر که کار کرد
▪️هر کو عمل نکرد و عنایت امید داشت
▪️دانه نکاشت ابله و دخل انتظار کرد
🔻 دولت داره تمام تلاشش رو میکنه که تورم رو مهار کنه، تا حدودی هم موفق بوده، نقدینگی رو هم تونسته تا حد قابل قبول کنترل کنه
🔹صندوق بینالمللی پول و سازمان ملل پیشبینی کردند که نرخ تورم ایران در سال 2024 کاهشی خواهد بود و به 28 تا 32 درصد خواهد رسید و دادههای مرکز آمار ایران از روند تورم امسال، این پیشبینیها را تأیید میکند.بر اساس دادههای این مرجع آمار بینالمللی، نرخ تورم ایران از 47 درصد در سال 2023 به 32 درصد در 2024 خواهد رسید که کاهش 15 واحد درصدی خواهد داشت. به عبارت دیگر حدود یکسوم تورم امسال در سال آینده ذوب خواهد شد.
🔻 آمارها و نشانه ها گواه مسیر حرکت درست دولت هست هر چند هنوز با نقطه ایده آل فاصله داریم.
🔻 یک نکته مهمی هم که در این بین وجود داره اینه که ما ( به عنوان مردم ) هم وظایفی داریم که باید انجام بدیم. یعنی دولت بدون همکاری و پشتیبانی ما به سختی و در مدت طولانی تری میتونه بر مشکلات اقتصادی فائق بیاد.
👈 ما باید در جهت مقابله با اسراف و تجمل گرایی گام برداریم و تلاش کنیم. اسراف یکی از چالش های جامعه ماست.
👈 ما باید اجازه ندیم روایت های ناامیدکننده و تکمیل کننده پازل دشمن در رسانه هایمان منتشر یا اثرگذار بشه. یکی از مبانی حکم جهاد تبیین توسط رهبری همینه. ما باید با جهاد تبیین عملیات های رسانه ای دشمن رو خنثی کنیم و نبض جنگ رسانه ای رو در دست بگیریم.
👈 مدیریت خرید کالا و مصرف بسیار مهمه، گاهی با اقدامات مدیریت شده سطحی میشه نتایج بزرگی رو رقم زد.
👈 پرهیز از منفعت گرایی شخصی نیز یکی دیگر از اقداماتی هست که ما باید در دستور کار قرار دهیم.
🔹 چند وقت پیش با یکی از شخصیت های انقلابی و اساتیدِ اقتصادیِ منتقد دولت جلسه ای چند ساعته داشتم. توی اون جلسه گفت: "از نظر من دولت در حوزه اقتصاد معجزه کرده" گفتم اقای دولت اگه شما معتقد به این مسئله هستید پس چرا نمودِ فعالیت رسانه ای شما بر خلاف این هست و مدام در حال نقد و زیر سوال بردن برنامه ها و اقدامات دولت هستید؟!!!! گفت: "سیاست های مجموعه گروه ما اینه که به شدت در رسانه منتقد دولت باشیم اما در جلسات مشاوره بدیم و به دولت کمک کنیم که برنامه هاش رو پیش ببره"
🔹 یک جمله جالب دیگه هم گفت که بیشتر حیرت کردم، گفت: "در دولت قبل به نظرات ما هیچ بهایی نمیدادند اما در دولت رئیسی بسیاری از دوستان و همفکران ما مسئولیت گرفتن و در حال فعالیت هستند"
🔻 من مثل این افراد نیستم که در رسانه حرفی خلاف باور و فهمم بگویم. من دنبال گروه بازی و منافع شخصی نیستم که از یک طرف در رسانه نقد کنم و از طرفی دیگه در پستو تعریف و تمجید کنم و قرارداد ببندم.
🔻 دو رشته دانشگاهیم مرتبط با اقتصاد هست اما ادعای اقتصاددانی ندارم. آنچه که بر اساس دانش و اطلاعاتم بدست آورده ام رو در قالب تحلیل و نظر عرض میکنم.
🔻 شما هم مختارید که نظر هر کدام هر طرفین رو دوست دارین قبول کنید
🔻 من نمیگم دولت ضعف نداره، به برخی از تصمیماتش نقد وارد نیست، همه مسئولین دارن خوب کار میکنن و ... نه، طبیعتا ما ضعفهایی رو داریم و برخی از انتقادات هم به مسئولین وارده...
🔻 اما نباید از دشمنِ غدّاری که تمام ظرفیتش رو بر علیه اقتصاد ما به میدان آورده غافل بشیم. دشمن تمام قد اومده وسط میدون و دست گذاشته روی نقاط ضعف ما یعنی اقتصاد و رسانه. حالا ما زیر حملاتِ دهشتناکِ دشمن بیایم یقه مسئولین رو بگیریم که چرا در فلان نقطه هزینه دادیم؟!! مگه منطقیه وسط جنگ یقه فرماندهانِ میدانی رو بگیریم؟!!
🔻 آیا ما در طول 8 سال دفاع مقدس فقط پیروزی کسب کردیم؟ فقط زدیم؟! تمام عملیاتهامون دقیق و با نتیجه قابل قبول بود؟! طبیعیه که در طول 8 سال جنگ کلی هزینه دادیم کلی اشتباه کردیم کلی شهید دادیم و .... اما در نهایت پیروز میدان ما بودیم. الان هم دقیقا همون وضعیت رو داریم منتها میدان جنگ دیگه نظامی نیست، اقتصاد و رسانه هست.
🔴 ما امروز در یک جنگ اقتصادی همه جانبه هستیم
🔹 حضرت آقا فرمودند: " امروز بیشترین تحرّک دشمنان ما علیه ما بیش از تحرّکات امنیّتی و اقتصادی، تحرّکات تبلیغاتی و #جنگ_نرم و #تبلیغات_رسانهای است؛ برای اینکه بر #افکار_عمومی مردم مسلّط بشوند مبالغ هنگفت هزینه میکنند، کارهای بسیار انجام میدهند..."
🔹 و نیز فرمودند: "امروز نظام اسلامی با یک #جنگ_همه_جانبه_اقتصادی مواجه است که از یک #اتاق_جنگ و با دقت و اهتمام کامل هدایت می شود اما در کنار این جنگ، یک #جنگ_مهم_رسانه_ای و تبلیغاتی نیز در جریان است که بیشتر اوقات از آن غفلت می شود."
🔹 همچنین فرمودند:" بر اساس اطلاعاتی که در اختیار داریم، دستگاههای جاسوسی #آمریکا و رژیم #صهیونیستی با حمایت مالی #قارون های منطقه اطراف کشور ما، تشکیلاتی را برای این جنگ رسانه ای راه اندازی کرده اند و به طور جدی در حال برنامه ریزی و تلاش برای آلوده کردن فضای تبلیغاتی و فکری جامعه هستند. اهداف این جنگ رسانه ای، ایجاد اضطراب، یأس، ناامیدی و احساس بن بست و بدبین کردن مردم نسبت به یکدیگر و نسبت به دستگاههای مسئول و همچنین بیشتر و بزرگتر نشان دادن مشکلات اقتصادی در ذهن جامعه است."
🔻 در موضوع ترویج حجاب، مسیری که خیلی از ماها داریم میریم اشتباه هست و متاسفانه وضعیت ما رو بدتر میکنه که بهتر نمیکنه...
🔻 متاسفانه تر حاضر هم نیستیم که فکر کنیم و متوجه بشیم در چطور داریم اشتباه میکنیم
🔻 نکته
🔹 همه ماها مدعی هستیم که آدمهای مذهبی و مقیدی هستیم. حالا سوال اینه چند نفر از ماها میتونیم مثل حضرت آقا، آیت الله بهجت، علامه مصباح و ... زندگی کنیم؟!!
🔹 اصلا یک نفر ما میتونه مثل این بزرگان زندگی کنه؟ سبک زندگیشون رو تحمل کنه؟
🔸 مگه آرزوی همه ماها این نیست که مثل این بزرگان زندگی کنیم؟! پس چرا نمیتونیم مثل اونا باشیم؟
👈 حدیث "حسنات الابرار سیئات المقربین" را چگونه در جامعه تفسیر میکنیم؟
🔴 سوال
🔻 مردم را چطور میشه جذب دین کرد؟ با چه ابزارهایی؟! با چه تکنیکهایی؟!
🔹 آیا #صرفا با تحکم و جریمه میتواند مردم را دیندار کرد؟!
🔻 اصلا آیا میدانیم مردم به مقولاتی که برای ما اهمیت دارد چگونه نگاه میکنند؟! و معتقد هستند؟!!!
🔻 اصلا برامون اهمیت داره مردم چی میگن؟! یا فقط خودمون مهم هستیم و مردم باید دقیقا تبدیل به کپی برابر اصل ما بشن؟!!
🔻 آیا "دینداری به قلب پاک هست، حتی اگر آدم نماز نخواند"؟
🔹 جواب ماها کاملا مشخصه و قویا با این سوال مخالفیم و میتوانیم چندین ساعت پیرامون این مخالفتمون استدلال بیاریم و اثبات کنیم حرف ما درسته.
🔹 خب؛ اما آیا عامه مردم هم مثل ما نگاه میکنن؟ و معتقد هستن؟! میدونید نکته جالب کجاست؟ نکته قابل تامل اینه که 61.8 درصد مردم بر خلاف ما با این موضوع موافق هستن و معتقدن دینداری به قلب پاک هست حتی اگه آدم نماز نخونه، حجاب نداشته باشه، روزه نگیره و ....
🔸تعجب کردین؟ مخالف این نظر مردم هستین؟ میگین اشتباه میکنن؟ و ... باشه، منم با شما هم عقیده هستم اما این یک واقعیت هست که ما باید بپذیریم نگاه و عقیده اکثریت مردم اینگونه هست.
🔸 خب، حالا باید این موضوع رو بپذیریم و باهاش کنار بیایم؟!!!
▪️ خیر، باید تلاش کنیم تا مردم به حقیقت موضوع اشراف پیدا کنند که دینداری صرفا به قلب پاک نیست. این مقوله هم با تحکم و جریمه و اجبار نمیشه راهش فقط #تبیین هست.
🔻 از مردم سوال شده که "پاسخ مسائل شرعی خود را چگونه می یابید؟" ( فقط باید یک گزینه انتخاب بشه)
🔹 پاسخ ما که صحیح هم هست کاملا مشخصه مراجعه به رساله مرجع تقلید یا دفتر ایشون، اما مردم چه گفته اند؟ و چکار میکنند؟
▪️ 29 درصد به تشخیص خود عمل میکنند!!!!!!!!!!!!!
▪️13.9 درصد در فضای مجازی جستجو میکنند!!!!!!!
▪️ 20.2 درصد از والدین و بزرگترها می پرسند!!
▪️ 10.6 درصد از روحانی مسجد محل میپرسند!!!
👈 در واقع حدود 75 درصد مردم به رساله یا دفتر مرجع تقلید مراجعه نمیکنند! چرا؟! آیا با مراجع مشکل دارند؟! آیا با دین مسئله دارند؟! یا معتقدند میتونن اینگونه به پاسخ سوال خود برسند؟
✅ حالا تکلیف ما چیه؟! تحکم؟ جریمه؟ اجبار؟ یااااااا تبیین و آگاه سازی؟
🔴 مردم رو چطور باید جذب دین کنیم؟ مردم چطور دیندار میشودن؟
🔻 این موضوع مطالبه و خواسته همه ماست، خب، چطور میتونیم بهش برسیم؟! آیا راهی جز مراجعه به سیره تربیتی و جذب اهل بیت و پیامبران الهی داریم؟
سید احمد رضوی | صراط
🔴 مردم رو چطور باید جذب دین کنیم؟ مردم چطور دیندار میشودن؟ 🔻 این موضوع مطالبه و خواسته همه ماست، خب
4.31M
🔴 مردم رو چطور باید جذب دین کنیم؟ مردم چطور دیندار میشودن؟
سید احمد رضوی | صراط
🔻 از مردم سوال شده که "پاسخ مسائل شرعی خود را چگونه می یابید؟" ( فقط باید یک گزینه انتخاب بشه) 🔹 پا
این جداول از دادههای موج چهارم پیمایش ارزشها و نگرشهای ایرانیان به شیوه پیمایشی و براساس مصاحبه حضوری در آبان ۱۴۰۲، با ۱۵۸۷۸ نفر از افراد ۱۵ سال و بالاتر ساکن در ۳۱ استان کشور، که به روش تصادفی انتخاب شده اند، به دست آمده