🔻 میدونید چرا اهل تبیین نیستیم؟!
🔻 میدونید چرا نمیتونیم به درستی تبیین کنیم؟!
🔹 چون اهل مطالعه نیستیم، چون اهل عمیق نگری نیستیم، چون اهل حل مسئله نیستیم
🔸 کافیه این توصیف مقام معظم رهبری در خصوص کتاب را بخوانیم تا به اهمیت آن در زندگی بشر پی ببریم:
"کتاب، دروازهئی به سوی جهان گستردهی دانش و معرفت است و کتاب خوب، یکی از بهترین ابزارهای کمال بشری است. همهی دستاوردهای بشر در سراسر عمر جهان، تا آنجا که قابل کتابت بوده است، در میان نوشتههائی است که انسانها پدید آوردهاند و میآورند. و در این مجموعهی بینظیر، آموزشهای آسمانی، و درسهای پیامبران به بشر، و دانشها و شناختهائی است که سعادت بشر بدون آگاهی از آن امکانپذیر نیست. کسی که با این دنیای زیبا و زندگی بخش، دنیای کتاب، ارتباط ندارد بیشک از مهمترین دستاورد انسانی و نیز از بیشترین معارف الهی و بشری محروم است. برای یک ملت، خسارتی بزرگ است که افراد آن، با کتاب سروکاری نداشته باشند، و برای یک فرد، توفیق عظیمی است که با کتاب، مأنوس و همواره در حال بهرهگیری از آن یعنی آموختن چیزهای تازه باشد."
سید احمد رضوی | صراط
🔻 دوست دارین شما هم به زائرین امام رضا علیه السلام در عید نوروز کتاب هدیه بدین؟ 🔹 داریم برنامه ریزی
👆
🌺 کمک کنید تا بتونیم گامهای بهتر و بیشتری رو در عرصه ترویج فرهنگ کتاب و کتابخوانی برداریم. قطعا شما هم در ثواب این اقدامات شریک هستید و تمامش ذخیره آخرتتون میشه.
شماره کارت
6273817010103665به نام قرارگاه جهادگران
🔻 این آمار میگه مرجعیت سیاسی روحانیت در میان مردم نسبت به سال 94 و ماقبل آن کمتر شده یعنی حدود 11 درصد مردم به روحانیت رجوع میکنن در خصوص مسائل سیاسی
🔹 خب؛ حالا چند سوال:
▪️ علت کاهش مرجعیت سیاسی روحانیت در میان مردم چیست؟!
👈 مردم بی دین شده اند؟!!!
👈 مردم از روحانیت متنفر شده اند؟!!!!
👈 مردم از روحانیت دور شده اند؟!!!
پاسخ 👇👇👇👇
🔴 فرزند زمان خویشتن باش
🔻 واقعیت امر این هست که مردم از روحانیت عبور نکرده اند، مردم از روحانیت متنفر نشده اند و ... بلکه روحانیت همپای زمان حرکت نکرده است و از جریانِ حرکتِ زمانِ خود عقب افتاده است.
🔻دوره های گذشته، دوره انسان های متعبد بود، انسان های ساده و اصطلاحا چشم و گوش بسته، انسان های بی خبر و غیر سیاسی؛ اما عصرِ امروز، عصر رسانه هست، دوره پرسشگری هست، زمانِ ارتباطات و تعاملاتِ انسانی هست. امروز سطح سواد و آگاهی مردم بسیار بالاتر و گسترده تر از گذشته شده است.
🔻در گذشته نه چندان دور، روحانیت نبضِ حیاتِ سیاسی جامعه بود، در قله سپهر سیاسی ایران مردم دهها روحانی را میدیدند که در زمانِ خود در کنار مردم هستند مانند بهشتی، مطهری، مفتح، نواب، باهنر، خامنه ای و ...
🔻 اما در دوره کنونی ما عمدتا شاهد #سکوت روحانیت در مسائل مهم سیاسی و اجتماعی هستیم.
▪️ چند نفر از مراجع و روحانیت، از چهره های فعال رسانه ای هستند؟!
▪️ چند نفر از مراجع و روحانیت، در مواقع لزوم که مردم نیاز به رفع شبهه و تبیینِ واقعیت و روایت صحیح داشته اند، در کنار مردم بوده اند؟!
▪️ چند نفر از مراجع دارای تعاملات مردمی در خارج از بیوت و حوزه ها هستند؟
🔹 واقعیت این است که مردم از روحانیت و علما عبور نکرده اند، بلکه روحانیت هم پای زمانه خود حرکت نکرده است.
🔹 با این وجود معدود روحانیونی که از ظرفیت رسانه استفاده کرده است و دارای تعاملات مردمی هستند مانند آقای پناهیان، همچنان دارای اثرگذاری مثبت و قابل تاملی در جامعه نسبت به دیگر الیت های جامعه هستند.
🔹 با این وجود مرجعیت و روحانیت، همچنان دارای بیشتری اثرگذاری در جامعه هست اما غیرفعال و بعضا منفعل
🔴 توضیحات تکمیلی در صوت زیر
👇👇👇👇👇
4.61M
🔻 آیا مردم از روحانیت عبور کرده اند؟! آیا روحانیت در بین مردم محبوبیت ندارد؟! آیا دیگر مردم به روحانیت اعتماد ندارند؟!
🎙 سید احمد رضوی
🔰 صراط؛ مروج گفتمان اصیل انقلاب
@s_a_razavi
سید احمد رضوی | صراط
✅ میدونید درد کجاست؟ ▪️درد اینه که از مطهری و خامنه ای و بهشتی و مصباح رسیدیم به (ر)و (ش) و (ع) و
👆
🔹 حرفهایی که امروز زدم رو حدود 2 سال پیش هم در قالب متن "میدونید درد کجاست؟" نوشتم
🔴 کار را در لحظهی خود انجام ندادند
🔹 مقام معظم رهبری میفرمایند:
"لحظه را باید شناخت، نیاز را باید دانست. کسانی در کوفه دلهاشان پر از ایمان به امام حسین بود، به اهلبیت محبت هم داشتند، اما چند ماه دیرتر وارد میدان شدند..." ، "لحظه را نشناختند؛ عاشورا را نشناختند؛ در زمان، آن کار را انجام ندادند..." ، "عدّهی توّابین، چند برابر عدّهی شهدای کربلاست. شهدای کربلا همه در یک روز کشته شدند؛ توّابین نیز همه در یک روز کشته شدند. اما اثری که توّابین در تاریخ گذاشتند، یک هزارم اثری که شهدای کربلا گذاشتند، نیست! بهخاطر اینکه در وقت خود نیامدند. کار را در لحظهی خود انجام ندادند. دیر تصمیم گرفتند و دیر تشخیص دادند."
👈 زمان شناسی و اقدام در لحظه مناسب بسیار مهم هست که معمولا ما بهش کم توجه هستیم و وقتی بخاطر این غفلت هزینه میپردازیم آن را برای مردم فاکتور میکنیم نه برای خودمون...
🔴 این فرمایش حضرت آقا در خصوص زمان شناسی و فرزند زمان بودن خیلی عجیبه! ترس به دل آدم میندازه و آدم رو به فکر فرو میبره که نکنه مجددا چنین غفلتی صورت بگیره😔😔
👇👇👇👇
🔻 مقام معظم رهبری میفرمایند:
"باید دشمنیها را شناخت. مشکل ما این است. اینکه بنده مسئلهی بصیرت را برای خواص تکرار میکنم، به خاطر این است. گاهی اوقات غفلت میشود از دشمنیهائی که با اساس دارد میشود؛ اینها را حمل میکنند به مسائل جزئی. ما در صدر مشروطه هم متأسفانه همین معنا را داشتیم. در صدر مشروطه هم علمای بزرگی بودند - که من اسم نمیآورم؛ همه میشناسید، معروفند - که اینها ندیدند توطئهای را که آن روز غربزدگان و به اصطلاح روشنفکرانی که تحت تأثیر غرب بودند، مغلوب تفکرات غرب بودند، طراحی میکردند؛ توجه نکردند که حرفهائی که اینها دارند در مجلس شورای ملیِ آن زمان میزنند، یا در مطبوعاتشان مینویسند، مبارزهی با اسلام است؛ این را توجه نکردند، مماشات کردند. نتیجه این شد که کسی که میدانست و میفهمید - مثل مرحوم شیخ فضلاللَّه نوری - جلوی چشم آنها به دار زده شد و اینها حساسیتی پیدا نکردند؛ بعد خود آنهائی هم که به این حساسیت اهمیت و بها نداده بودند، بعد از شیخ فضلاللَّه مورد تعرض و تطاول و تهتک آنها قرار گرفتند و سیلی آنها را خوردند؛ بعضی جانشان را از دست دادند، بعضی آبرویشان را از دست دادند. این اشتباهی است که آنجا انجام گرفت؛ این اشتباه را ما نباید انجام بدهیم."
هدایت شده از سید احمد رضوی | صراط
6.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آروم باشید...
این چیزایی که شما میبینید..
اینها حوادثِ طبیعیِ یک راه دشوار به سمت قلّه است...
🔴 #سوال_مهم
🔻 چگونه میتوانیم وضعیت حجاب را به نقطه مطلوب برسانیم؟
🔻 چگونه میتوانیم با پدیده ناهنجار بدحجابی و بی حجابی مقابله کنیم؟
🔻 آیا امر به معروف در این شرایط کارساز هست؟
🔻 آیا با شیوه های بگیر و ببندی میتوانیم مقوله حجاب را به سر منزل مقصود برسانیم؟
✅ چه باید کرد؟؟؟!!!!!!!!!