eitaa logo
سید احمد رضوی | صراط
17.7هزار دنبال‌کننده
5.1هزار عکس
1.3هزار ویدیو
101 فایل
کلام؛ معجزه ایست که می توان با آن، شیر را رام کرد یا وحشی... و خدا لگام کلام را در دست تو نهاد... سیداحمدرضوی آیدی ارتباط : @Seyedahmadrazavi59 🔹 لینک کانال http://eitaa.com/joinchat/1112735758C332d249c3e
مشاهده در ایتا
دانلود
🔻 تصویر نمایشی و صرفا برای تقریب ذهن هست نسبت به توضیحات مربوط به دحوالارض
🔹 «اللَّهُ الَّذِی خَلَقَ سَبْعَ سَماوَاتٍ وَمِنَ الْأَرْضِ مِثْلَهُنَّ یَتَنَزَّلُ الْأَمْرُ بَیْنَهُنَّ» (طلاق/12)؛ 🔸«خداوند کسى است که هفت آسمان را آفرید، و از زمین همانند آنها را. فرمان او میان آنها پیوسته فرود مى‏آید».
رتق و فتق.pdf
413.9K
🔻 رساله رتق و فتق 🔹علامه حسن حسن زاده آملی
سید احمد رضوی | صراط
🔻 رساله رتق و فتق 🔹علامه حسن حسن زاده آملی
https://samadiamoli.blogsky.com/1390/04/22/post-18/ 🔻صمدی آملی دانلود سخنرانی صوتی استاد - رتق و فتق 🔹این دروس شرح استاد صمدی آملی بر رتق و فتق است 🔸تعداد فایل ها 41 و سایز مجموع آن 250 مگابایت است ✳️ دوستانی که میخوان عمیق تر و وسیعتر بحث رتق و فتق رو مطالعه و تحلیل کنند میتونین این 41 فایل صوتی استاد صمدی آملی رو گوش کنند
🔻 چند نکته پیرامون رساله رتق و فتق و نیز دحوالارض 🔹 طرح این مسئله در کانال صرفا چهت آشنایی شما عزیزان پیرامون این رساله و استنتاج های آن پیرامون تولد و توالد، انواع قیامت، رجعت، دوره های حیات در زمین و ... بود؛ بدیهیست که عزیزانی که تمایل به اطلاعات کاملتر و تحقیق و چون و چرایی بیشتر این موضوع را دارند میتوانند در مورد هر کدام از زیر مجموعه های رساله از دیگر اساتید ، در اینترنت و نیز دیگر کتب علامه حسن زاده آملی پرس و جو و تحقیق کنند . من فقط خواستم تلنگری در ذهن شما عزیزان ایجاد کنم . 🔹 بدیهی است تشریح و توضیح این مباحث بسیار طولانی و سنگین و طبعا پرحاشیه و با انبوه سوالات همراه است که از حوصله بسیاری از مخاطبین خارج است. 🔹اصل نظریه و رساله رتق و فتق بر اساس مطالعات و تحقیقات علامه حسن زاده آملی هست و تحلیل و تشریح استاد صمدی آملی صرفا برای فهم بهتر موضوع. لذا ممکن است استاد صمدی نیز در برخ موضوعات دچار تحلیل اشتباه شوند که این نیز طبیعی هست اما باعث زیر سوال بردن اصل نظریه و رساله نمیشود. 🔹 شرح استاد صمدی بر رساله رتق و فتق را صرفا برای دوستانی که تمایل به تحقیق و مطالعه بیشتر دارند قرار دادم. 🔸 نکته پایانی ؛ دوستان عزیز بسیاری از موضوعاتی که در ساختار معلومات ذهنی ما قرار دارند ممکن است با واقعیت و حقیقت آن موضوع متفاوت باشد و یا اصل آن را من تا بحال نشنیده باشیم.خب؛ آیا این موضوع دلیل عدم حقیقت آن است؟؟!!! بسیاری از تعاریف ما در موضوعات اعتقادی با اصل آن متفاوت است مثل حقیقت بهشت و جهنم ، رجعت ، معاد ، قیامت ، حرکت جوهری ، وحدت وجود ، ظهور ، قیام ، شهادت و ... خب تکلیف چیست؟ چه باید کرد؟؟!!! بدیهیست که باید به سطح معلوماتمات با مطالعه و تحقیق عمق ببخشیم و بینش و آگاهی مون رو پیرامون موضوعات مختلف گسترده تر کنیم.
🔹یک قطب 🔹چهار اوتاد 🔹چهل ابدال 🔹هفتاد نبی 🔹سیصد و شصت صالح 🔸 در دعاى مخصوص نیمه ماه رجب منقول از امام صادق علیه السّلام بعد از صلوات بر محمد و آل محمّد صلّى اللّه علیه و اله، بر اوصیاء، سعداء، شهدا و ائمه هدى علیهم السّلام صلوات فرستاده آن گاه چنین مى گوییم: 🔸«اللّهم صلّ على الأبدال و الأوتاد و السّیاح و العبّاد و المخلصین و الزّهاد و اهل الجّد و الاجتهاد...» «خدایا!بر ابدال و اوتاد و سیاحین و بندگان شایسته و مخلصین و زاهدان و اهل كوشش و اجتهاد درود فرست.» 🔸مرحوم كفعمى در كتاب مصباح خویش وقتى به این قسمت دعا مى- رسد در خصوص ابدال و اوتاد چنین مى گوید: «همانا زمین هرگز از«قطب»خالى نمى شود و چهار نفر از«اوتاد»،چهل نفر از«ابدال»، هفتاد نفر از«نجباء» و سیصد و شصت نفر از«صلحاء» همواره بر روى زمین هستند. 🔸امّا قطب(عالم امكان)حضرت مهدى علیه السّلام است و اوتاد نیز كمتر از چهار نفر نمى شوند،زیرا دنیا همانند خیمه است كه حضرت مهدى علیه السّلام مانند ستون خیمه است و چهار نفر اوتاد همانند ریسمان هاى این خیمه هستند و البته گاهى اوقات اوتاد بیشتر از چهار نفر مى شوند، همان طور كه ابدال بیشتر از چهل نفر و نجباء بیشتر از هفتاد نفر و صالحین بیشتر از سیصد و شصت نفر خواهند شد و ظاهر آن است كه حضرت خضر و الیاس علیهما السّلام جزء اوتاد هستند كه هردو بزرگوار در خدمت قطب یعنى امام زمان علیه السّلام هستند.