سید احمد رضوی | صراط
https://www.eghtesadonline.com/بخش-اقتصاد-کلان-3/262920-آمار-بانک-جهانی-از-ضریب-جینی-بالای-ایران-قبل
نمواد ضریب جینی که مسیر حرکت را در جهت کاهش فاصله طبقاتی و توزیع ثروت نشان میدهد
خدایا
به راستی که " تو "
دوست داشتنی ترین معشوق جهانی،
نه مالکت میشوند نه به تملیک درمی آیی
نه غروب داری نه افول
همیشه و در همه حال هستی
خودخواه نیستی
از کبر و غرور تهی هستی
مهربانی و رحیم ....
خدایا
تنها " تو " لیاقت
عشق ورزیدن داری و دوست داشته شدن
دوستت دارم
لایقترین دوست داشتنی...
#دفتر_اشعار_دل_گویه_ها
#سیداحمدرضوی
@s_a_razavi
سید احمد رضوی | صراط
http://www.rajanews.com/news/287931/انقلابیگری-فقط-در-بستر-نظام-اسلامی-امکانپذیر-است؛-خارج-از-آن-و
یشان با اشاره به سخنان دانشجویان در این دیدار و اعتراض آنان به بسیاری از مسائل کشور، بیشتر این اعتراضها را وارد دانستند و درعینحال خاطرنشان کردند: تحقق آرزوهایی که از طرف جوانان پرشور بهراحتی بیان میشوند، با در نظر گرفتن واقعیات به این سادگیها امکانپذیر نیست بلکه نیازمند کار و تلاش و برخی مقدمات است.
رهبر انقلاب اسلامی تأکید کردند: یکی از مقدمات لازم برای تحقق آرزوها، حضور جوانان پرشور و باانگیزه در صحنه و فکر و تلاش آنها برای برطرف کردن مشکلات است.
حضرت آیتالله خامنهای سپس به بعضی انتقادهای دانشجویان درخصوص برخی نهادها اشاره کردند و گفتند: مدیریت نهادهایی همچون نیروهای مسلح با رهبری است اما در قوهی قضائیه و صداوسیما با وجود آنکه رؤسای آنها از طرف رهبری منصوب میشوند، مدیریت آنها با رهبری نیست و بهعنوان مثال بنده در مواجهه با صداوسیما -چه در مدیریت فعلی و چه در مدیریتهای قبلی- همواره در موضوعات مختلف موضع انتقادی داشته و دارم.
حضرت آیتالله خامنهای افزودند: راهحل اساسی برای برطرف کردن عیوب و مشکلات در برخی دستگاهها همچون صداوسیما، تزریق عناصر جوان، فعال، مؤمن و پرانگیزه به این دستگاهها است و من به آنها در این خصوص تأکید کردهام.
ایشان با تأکید بر اینکه حرکت نظام اسلامی و کشور، بدون هیچ تردیدی رو به جلو است، گفتند: بارها گفتهام که آینده بهتر از امروز و متعلق به جوانان است اما لازمهی آن، باقی ماندن در صراط مستقیم و حرکت مستمر و خستگیناپذیر است.
سید احمد رضوی | صراط
http://www.rajanews.com/news/287931/انقلابیگری-فقط-در-بستر-نظام-اسلامی-امکانپذیر-است؛-خارج-از-آن-و
ایشان در ادامه وارد بحث اصلی خود یعنی چگونگی «انقلابی بودن، انقلابی ماندن و انقلابی عمل کردن» شدند.
رهبر انقلاب اسلامی ابتدا به تبیین مراحل پنجگانهی انقلاب پرداختند و گفتند: یک تفکر غلط از ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی وجود داشت مبنی بر اینکه انقلاب، بعد از تشکیل نظام به پایان میرسد و باید به سراغ شکلدهی نهادها و دیوانسالاری رفت. این تفکر غلط، انقلاب را به معنای تنش، نزاع و کارهای غیرقانونی میداند.
حضرت آیتالله خامنهای تشکیل «نظام انقلابی و اسلامی» را مرحلهی دوم برشمردند و افزودند: نظام انقلابی و اسلامی، اهداف، آرمانها و ارزشهایی دارد که تحقق آنها نیازمند مرحلهی سوم یعنی شکلگیری «دولت انقلابی» است؛ دولتی که ارکان نظام اسلامی را باور داشته باشد.
ایشان با تأکید بر اینکه با عملکرد صحیح دولت اسلامی و انقلابی و محقق شدن آرمانها، مرحلهی چهارم یعنی «جامعهی اسلامی و انقلابی» شکل میگیرد، گفتند: نظام اسلامی، دولت اسلامی و جامعهی اسلامی زمینهساز پنجمین مرحله یعنی ایجاد «تمدن انقلابی و اسلامی» خواهند شد، بنابراین انقلاب هیچگاه تمامشدنی نیست و همواره ادامه دارد.
🔸️ بررسی و تحلیل #زبیرهای_انقلاب
-چرا و چگونه برخی از انقلابی های موثر در انقلاب به انحراف کشیده میشوند؟!!
👈 تا ساعاتی دیگر ✌✌
🔸️ دوستان و اطرافیان خود را به این کانال دعوت کنید تا پاسخ پرسشهایشان را دریافت کنند🌷
#سیداحمدرضوی
http://eitaa.com/joinchat/1112735758C332d249c3e
#زبیرهای_انقلاب
برای فهم زبیرهای انقلاب باید زبیرهای تاریخ را فهمید.
طلحه و زبیر به عنوان افراد شاخص انحراف در جامعه اسلامی شناخته میشوند که فهم مسیر زندگی آنها فهم مسیر زندگی زبیرهای انقلاب است.
این دو کسانی هستند که پیامبر به مناسبتهای مختلف از انها تمجید کرد کسانی که در جنگ احد فرار نکردند و برای دفاع از پیامبر شمشیرها زدند، در دفاع از امام وقت در خانه آن حضرت بست نشستن، در شورای شش نفره عمر برای تعیین خلیفه بعد او به امام علی علیه السلام رای دادند و از اولین کسانی بودند که با امام بیعت کردند.
اما عواملی موجب انحراف در آنها شد که همین عوامل را میتوان در زبیرهای انقلاب جست.
۱. دنیاطلبی و طمع ورزی، تاریخ نویسان از خانه مجلل طلحه مینویسند که در سر طویله او هزار اسب بسته بود....
کسانی که سالهای پیش فاقد ثروت بودند به سبب توزیع ناعادلانه ثروت و تبعیض در زمان عمر و عثمان صاحب ثروت های بیحساب شدند. بگونه ای که بعد از خلافت امام، زمانی که امام امتیازهای زبیر از بیت المال راقطع کرد وی بنای مخالف با امام را نهاد.
۲. فرزند؛ امام علی علیه السلام میگوید زبیر تا زمانی که فرزند بدیمن اش بزرگ نشده بود از خانواده ما محسوب می شد، فرزندی لجوج، بی سیاست و قدرت طلب بود. زبیر در جنگ جمل با روشنگری امام خواست انصراف بدهد که پسرش او را متهم به ترس کرد و مانع از آن کار شد.
در تاریخ انقلاب ایران نیز همین دو عامل زبیرها به وجود آورد ؛ از مجتهدی که قائم مقام بود و دچار هوا و هوس و بیت ناسالم بود و در انتها عامل فتنه و تشتت در جامعه شد و از مبارزان انقلابی که منتهی به کاخ نشینی و فرزندگرایی شدند و خود عامل فتنه در کشور شدند.....
هدایت شده از بدون سانسور🇮🇷
#چهل_شب_چهل_نکته
#شب_هجدهم
کربلا
داغ عظیمی است،
از عدم بصیرت خواص و عوام
در موقعیت شناسی و حق شناسی
نشسته بر جان بشریت از حادثه عاشورا...
آری؛
اگر خواص در شناخت حق بصیرت داشتند و یا عوام به بی بصیرتی خواص اقتدا نمیکردند و دست از یاری امام زمان نمی کشیدند،هرگز داغ جانسوز و عظیمِ جنایت بی مانندِ عاشورا در نینوا بر جان و قلب انسانیت نمی نشست....
و فریاد هل من ناصر ینصرنیِ امام زمان بر تارک تاریخ نقشه بسته است در تمام لحظات و مکانها که دست یاری به سوی تک تک انسانها دراز کرده و منتَظَر است برای بصیر شدن جامعه انسانی و پاسخ لبیک مردمان عصر....
و چه داغیست بر قلب امام زمان از عدم بصیرت خواص و پیروی عوام از این جماعت...
#سیداحمدرضوی
#حسینیم
#هیئت_بدون_سانسور
⬛️شما هم #بدون_سانسوری شوید👇
eitaa.com/joinchat/404946944Ceab6f2b794
🔸️ پیامبر اسلام(ص) میفرمایند: «حق را از هر کس که برایت آورد، کوچک باشد یا بزرگ، بپذیر، هر چند دشمنت باشد و باطل را-کوچک یا بزرگ- هر که گوید به خودش برگردان هرچند دوستت باشد»(کنز العمال، ح43152).
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یک رسوایی که هیچ ایستگاه تلویزیونی نشان نداد
فرماندار مکزیکو سیتی و دونالد ترامپ....
#حقیقت_دشمن
#سواد_رسانه_ای
#سیداحمدرضوی
@s_a_razavi
سید احمد رضوی | صراط
یک رسوایی که هیچ ایستگاه تلویزیونی نشان نداد فرماندار مکزیکو سیتی و دونالد ترامپ.... #حقیقت_دشمن
#نکته
🔸️ مهم نیست این ویدئو مال چه سال پیش هست و یا پشت پرده اش چی بوده! مهم اینه که به ما کمک میکنه قبله آمال غربگرایان رو بهتر بشناسیم؛ با فرهنگ و شخصیت سیاستمدارانشون بهتر آشنا بشیم
سید احمد رضوی | صراط
📢📢📢📢📢 #بسیار_مهم 🔸️ بزودی تحلیل و تبیین پروژه #آزادی_جنسی در پازل اصلی #زنان_اسم_رمز_شبیخون و تغ
#خودکُِشی
حضرت آیتالله خامنهای: «گرایش به سمت تجملگرایی و تازهطلبی و افراط در کار آرایش و نمایش در مقابل مردان، یکی از بزرگترین عوامل انحراف جامعه و انحراف زنان ماست. زنی که در فکر باشد از خود وسیلهیی برای جلب نظر مردان بسازد، کی فرصت این را پیدا خواهد کرد که به طهارت اخلاقی فکر کند و بیندیشد؟» ۱۳۷۰/۰۸/۲۲
#آزادی_جنسی
#زنان_اسم_رمز_شبیخون
@s_a_razavi
سید احمد رضوی | صراط
#جلسه_سوم تحلیل و تبیین #پاسخ_به_شبهات_و_سوالات پیرامون عملکرد رهبری تحلیل و تبیین #عدالت در جمه
#جلسه_سوم
تحلیل و تبیین #پاسخ_به_شبهات_و_سوالات پیرامون عملکرد رهبری
تحلیل و تبیین #بازدارندگیهای_اسلامی در جمهوری اسلامی ایران
- عملکرد قوه قضائیه در طول ۴۰ سال انقلاب
- نقاط مثبت و منفی عملکردی قوه قضاییه پس از انقلاب
- چالشهای قوه قضا در مبارزه با فسادهای کلان و دانه درشتها
- عملکرد مقام معظم رهبری در راهبری تبیین بازدارندگیهای اسلامی در جامعه
👈 دوشنبه ۱۹ آذر ؛ ساعت ۲۲
🔸️ دوستان و اطرافیان خود را به این کانال دعوت کنید تا پاسخ پرسشهایشان را دریافت کنند🌷
#سیداحمدرضوی
http://eitaa.com/joinchat/1112735758C332d249c3e
سید احمد رضوی | صراط
#جلسه_سوم تحلیل و تبیین #پاسخ_به_شبهات_و_سوالات پیرامون عملکرد رهبری تحلیل و تبیین #بازدارندگیها
بنده لازم است از تلاشهایی که انجام گرفته حقیقتاً تشکّر کنم؛ [چه] از رئیس محترم قوّه که بحمدالله با صلاحیّتهای بالا و توان خوب و روحیهی کار و پیشرفت وارد میدان شدند و مشغول تلاش هستند، چه مسئولین ستادی، چه بدنهی قوّه در سراسر کشور، اعم از قضات و کارکنان و ستادهای عملیّاتی در دادگستریها؛ از همه واقعاً بنده تشکّر میکنم، واقعاً تلاش میکنند. این فعّالیّتهایی هم که جناب آقای آملی بیان کردند که در قوّه انجام گرفته، جز با یک تلاش مجموعی و همگانی در بدنه امکانپذیر نبود؛ اینها اینجور نبود که حالا در رأس مثلاً یک تعدادی بنشینند و بدون حضور و کمکِ بدنه بتوانند کاری را انجام بدهند؛ معلوم میشود بدنهی قوه بحمدالله اهل کار و اهل تلاش است.
مقام معظم رهبری
۶ تیر ۹۷
شرایط و صفات قاضی از نگاه امام علی(ع)
حضرت علی(ع) در عهدنامة مالک اشتر شرایط و صفات قاضی را برمی شمارد و به مالک فرمان میدهد که افرادی را با این ویژگیها به قضاوت بگمار:
«از میان مردم، برترین فرد نزد خود را برای قضاوت انتخاب کن؛ کسانی که مراجعة فراوان، آنها را به ستوه نیاورد و برخورد مخالفان با یکدیگر، او را خشمناک نسازد؛ در اشتباهاتش پافشاری نکند و بازگشت به حق پس از آگاهی، برای او دشوار نباشد؛ طمع را از دل ریشهکن کند و در شناخت مطالب به تحقیقی اندک رضایت ندهد؛ در شبههها از همه بااحتیاطتر عمل کند و در یافتن دلیل، اصرار او از همه بیشتر باشد؛ از مراجعه پیاپی شاکیان خسته نشود؛ در کشف امور از همه شکیباتر و پس از آشکار شدن حقیقت، در فصل خصومت از همه برندهتر باشد؛ کسی که ستایش فراوان، او را فریب ندهد و چربزبانی، او را منحرف نسازد و چنین کسانی بسیار اندکند».
نهج البلاغة، نامه 53.
شاخصههای عدالت قضایی از منظر امیر المؤمنین علی(ع) با رویکردی برآرای امام خمینی(س)
http://matin.ri-khomeini.ac.ir/article_61742.html