هدایت شده از 📖کتاب خاص📚
🔴ویژه 💥💥💥💥
🔴به مناسبت افتتاح نمایشگاه کتاب تهران
همپای با غرفه داران نمایشگاه کتاب تا ۳۱ اردیبهشت ماه کلیه کتابها رو با #تخفیف_20% سفارش بدین.
💥💥👌👌هم تخفیف ۲۰ درصدی هم قرعه کشی دیگه چی بهتر از این
✅ قصه پر غصه ارز 4200 تومانی
📺 بسته موشنگرافیک | ویژه تبیین و اقناع افکار عمومی، همزمان با آغاز اقدام دولت در #تغییر_به_نفع_مردم
🔰 صراط؛ مروج گفتمان اصیل انقلاب
http://eitaa.com/joinchat/1112735758C332d249c3e
سید احمد رضوی | صراط
✅ مکتب لیبرالیسم 🔰 جان لاک فیلسوف و اقتصاددان انگلیسی به عنوان پدر این مکتب شناخته میشود. 🔹 پایه و
✅ مکتب شیکاگو
🔰 فرانک نایت، اقتصاددان آمریکایی بنیانگذار این مکتب شناخته میشود
🔻میلتون فریدمن برجسته ترین اقتصاددان این مکتب است
🔹 اسم این مکتب برگرفته از دانشگاه شیکاگو هست چرا که این دانشگاه مبداء و منشاء رشد و ترویج این تفکر در جهان بود. البته این بدان معنا نیست که هر کسی طرفدار این مکتب است درس خوانده این دانشگاه بوده باشد.
🔸مکتب شیکاگو را میتوان یکی از انشعابات لیبرالیسم دانست چرا که مبانی آن برگرفته از این تفکر است، مانند:
▪️ عدم مداخله دولت
▪️ بازار آزاد
▪️ واقعی کردن قیمت ها
🔸 از جمله مولفه های اصلی این تفکر شناخته میشود.
🔹 مبانی فکری این مکتب، عملا در مقابل مبانی اسلام در حوزه عدالت اجتماعی است و همین عامل سبب میشود که این مکتب قابلیت اجرایی شدن در اقتصاد ج.ا.ایران را نداشته باشد.
🔹 آنچه در عدم مداخله دولت در این مکتب است، در تقابل با مبانی حکمرانی اسلامی و همچنین اقتضائات دولت سیزدهم است. در شرایط فعلی #هرگز نمیتوان نقش دولت را در اقتصاد کمرنگ یا حذف کرد، نهایتا میتواند #مدیریت_دولت بر اقتصاد را هدفمند نمود.
🔹 در بحث هدفمندی یارانه ها که یکی از اقدامات ضروری دولت در جراحی بزرگ اقتصادی است نیز در تضاد با تفکرات #پسران_شیکاگو قرار میگیرد.
🔹 در مجموع میتوان گفت، #ممکن است برخی از رگه های مولفه های اقتصادی مکتب شیکاگو را بصورت بومی سازی و محدود در برنامه دولت مشاهده کرد اما نکته قابل تامل آن است که با اصول و مبانی آن بسیار متفاوت است.
✍️ سید احمد رضوی
🔰 صراط؛ مروج گفتمان اصیل انقلاب
http://eitaa.com/joinchat/1112735758C332d249c3e
✅ اقتصاد شیلی
🔰 برخی منتقدین حاصل نتیجه تفکر #پسران_شیکاگو در شیلی را بسیار سیاه و تلخ تعریف میکنند، اما واقعیت های شیلی، با تعاریف آنها، کمی متفاوت است.
🔹شیلی یکی از بهترین کشورهای آمریکای لاتین برای پرورش سرمایه انسانی محسوب می شود. بر اساس گزارش مجمع جهانی اقتصاد، شیلی آموزش عالی قوی دارد که منجر به افزایش میزان نیروی کار ماهر می شود. رتبه شیلی در شاخص سرمایه انسانی مجمع جهانی اقتصاد، رتبه ۵۱ است.
🔹طبق گزارش بانک جهانی، نرخ بیکاری بر اساس سرشماری سال ۲۰۱۵ برابر با ۶,۴ درصد بوده و طی ماه های اخیر به ۵.۸ درصد رسیده است. طی سال ۲۰۱۵، تعداد نیروی کار شیلی حدود ۸میلیون نفر اعلام شده که از این میان ۱۳.۲ درصد در بخش کشاورزی، ۲۳ درصد در بخش صنعت و ۶۳.۹ درصد در بخش خدمات مشغول به فعالیت بوده اند.
🔹تولید ناخالص داخلی این کشور ۴۲۲ میلیارد دلار و نرخ تورم آن ۴,۳ درصد گزارش شده است. میزان صادرات و واردات شیلی در سال گذشته میلادی به ترتیب ۶۲ میلیارد دلار و ۵۶ میلیارد دلار بوده است
🔹بر اساس اطلاعات بانک جهانی، شیلی اولین کشور آمریکای جنوبی است که به سازمان توسعه همکاری اقتصادی و توسعه ملحق شده است و اقتصاد آن از بین کشورهای آمریکای لاتین سریع ترین رشد را تجربه کرده است.
🔹شیلی موفق شد نرخ فقر را در سال های اخیر کاهش داده و رفاه عمومی را افزایش دهد. درصد جمعیت فقیر این کشور (افراد با درآمد روزانه ۲,۵ دلار) از ۷.۷ درصد در سال ۲۰۰۳ به ۲ درصد در سال ۲۰۱۴ کاهش یافته و فقر متوسط (درآمد روزانه ۴ دلار) از ۲۰.۶ درصد به ۶.۸ درصد در همان سال رسیده است است. با تمام این اوصاف، ۱۴.۴ درصد جمعیت این کشور هنوز زیر خط فقر به سر می برند.
🔸کسری انرژی و وابستگی به صادرات مس؛ نقطه ضعف شیلی
🔹شیلی بر خلاف رشد قوی طی ۲۰ سال گشته همچنان با مشکلات متعددی مواجه است. به طور مثال درآمد سرانه آن هنوز هم از کشورهای با درآمد بالا کمتر است. در سال ۲۰۱۴، درآمد سرانه شیلیبرابر با ۲۱,۹۸۰ دلار بود که پایین تر از میانگین درآمد سرانه کشورهای عضو سازمان همکاری اقتصادی و توسعه با ۴۱.۰۳۵ دلار است.
https://otaghiranonline.ir/news/3526
◀️ مقاله "ارزیابی عملکرد اقتصادی شیلی در زمان پینوشه " دنیای اقتصاد هم خالی از لطف نیست
https://donya-e-eqtesad.com/%D8%A8%D8%AE%D8%B4-%D8%A8%DB%8C%D8%B4%D8%AA%D8%B1-26/696195-%D8%A7%D8%B1%D8%B2%DB%8C%D8%A7%D8%A8%DB%8C-%D8%B9%D9%85%D9%84%DA%A9%D8%B1%D8%AF-%D8%A7%D9%82%D8%AA%D8%B5%D8%A7%D8%AF%DB%8C-%D8%B4%DB%8C%D9%84%DB%8C-%D8%AF%D8%B1-%D8%B2%D9%85%D8%A7%D9%86-%D9%BE%DB%8C%D9%86%D9%88%D8%B4%D9%87
✅ پ.ن: عرض من این نیست که هر چه در این مقالات نوشته شده دقیق و درست هست و یا هیچ مشکل و ایرادی در اقتصاد شیلی وجود ندارد؛ بحث من این هست که صرفا با خواندن مقالات منتقدین که یک چهره تیره و سیاه از نتیجه عملکرد تفکر مکتب شیکاگو در اقتصاد شیلی نمیتوان به یک شناخت درست و دقیق رسید. باید برای #درک و # فهم بهتر موضوع نظر #دو_طرف ماجرا را خواند تا بتوان به حقیقت رسید.
◀️ گوشمان در اختیار یک طیف فکری و البته پر مدعا نباشد تا در بزنگاههای فتنه، در دفاع از ولایت و انقلاب پای دلمان بلغزد.
✍️ سید احمد رضوی
🔰 صراط؛ مروج گفتمان اصیل انقلاب
http://eitaa.com/joinchat/1112735758C332d249c3e
✅ حافظه
🔰 یادمه سال 89 که احمدی نژاد میخواست قانون هدفمندی یارانه ها رو اجرا کنه، قبل و حین و اوایلش خیلی از #مثلا متخصصین و #مثلا اقتصاددانان مخالف خوانی میکردن و #مدام مردم رو از گرانی و تورم و ضرر و ... میترساندن!!!
🔹 بعد که اجرا شد و نتایج مثبتش در اقدام دیده شد، همونها زبان به تمجید گشودن!!!
🔸 الانم مثل همون زمان هست؛ عده ای همان رویه رو در پیش گرفتن و #مدام از " من میدونم " ها میگویند و ته دل مردم رو خالی میکنن!!!!
◀️ اصلا؛ باشه؛ طرح دولت اشتباهِ محض، غلط اندر غلط، خسارتِ محض؛ باشه شما خدایِ اقتصاد و .... خب، بجای مخالف خوانی و نق نق کردن و آیه یاس خواندن، راهکارهاتون رو برای برون رفت از مشکلات اقتصادی ارائه کنید.( البته یادتون باشه راهکارهاتون تک خطی و فانتزی و تخیلی نباشه، راهکارهای دارای برنامه مدون عملیاتی و ساختارمند ارائه کنید تا بشه بررسی و تحلیل و نقدش کرد)
🔸 غرغر کردن و آیه یاس خوندن، کار خاله زنک های سر کوچه هست که از قدیم گفته اند: عروس شیطان هستن😉
◀️ راهکار با برنامه های عملیاتی مدون و ساختار اجرایی و زمانمند ارائه کنید، همراه با هزینه ها و فوائدش
✍️ سید احمد رضوی
🔰 صراط؛ مروج گفتمان اصیل انقلاب
http://eitaa.com/joinchat/1112735758C332d249c3e
✅ نا امید کنندگان
🔰 خبرهای ما، اطّلاعات ما نشان میدهد که -یعنی اینها اطّلاع است، تحلیل نیست- تشکیلاتی به وجود آمده است بهوسیلهی دستگاه جاسوسی رژیم صهیونیست و دستگاه جاسوسی آمریکا، اینها تشکیلات درست کردهاند، از سوی قارونهای منطقه هم دارند پشتیبانی مالی میشوند؛ در اطراف کشور، در بعضی از این کشورهای نزدیک به ما، اصلاً نشستهاند برنامهریزی میکنند و بهطور جدّی دارند کار میکنند. بعضیهایشان لازم است زبان یاد بگیرند، زبان یاد میگیرند؛ بعضی لازم است با شرایط کشور آشنا بشوند، پول میدهند این کار را میکنند؛ برای اینکه بتوانند فضای فکری و تبلیغاتی کشور را #آلوده_کنند. و این مسئله، #مسئلهی_مهمّی است؛ بسیار مسئلهی حسّاسی است؛ اینکه فضای تبلیغاتی کشور، فضایی باشد که مردم را، یا دچار #اضطراب کند، یا دچار #یأس و #ناامیدی کند.(بیانات مقام معظم رهبری در دیدار اعضای مجلس خبرگان رهبری۱۳۹۷/۰۶/۱۵)
🔰در اطراف کمین گرفتهاند، بمجرّدی که مشکل را در داخل مشاهده کرد، فوراً مثل #مگسی که روی زخم مینشیند، میآید مینشیند روی این مشکل و بنا میکند از این #سوء_استفاده کردن؛ القا میکند که بله نظام اسلامی نتوانست، نظام اسلامی ناتوان بود؛ #القای_ناامیدی میکند.( بیانات مقام معظم رهبری در دیدار اقشار مختلف مردم۱۳۹۷/۰۵/۲۲)
🔰 دشمن میخواهد یأس ایجاد کند؛ یک جریانی هم #متأسّفانه در داخل کمک میکند به دشمن، شما در مقابل این #جریان_خائن_و_خبیث بِایستید و ایجاد امید کنید.(بیانات مقام معظم رهبری در دیدار جمعی از استادان، نخبگان و پژوهشگران دانشگاهها۱۳۹۸/۰۳/۰۸)
◀️ میخواهید این جریانِ خائن و خبیث در داخل را شناسائی کنید؟ رویه رسانه ای ( توئیت ها، مقالات، مصاحبه ها، سخنان و ...) افراد و شخصیت ها را مورد بررسی و تحلیل قرار دهید. آن وقت تک تک این افراد را میشناسید
🔰 صراط؛ مروج گفتمان اصیل انقلاب
http://eitaa.com/joinchat/1112735758C332d249c3e