👈 در کنار طرفداران ماکسیسم بد نیست یادی هم بکنیم از #لیبرال_دمکراتهای_مسلمان 👌
🔹 عده ای از معاریف نیز در ج.ا.ایران صراحتا اعلام کردند که لیبرال دمکراتهای مسلمان هستند!!
🔻 مانند مرعشی و کرباسچی
👈 اما رفقا داستان این معاریف و تمایلاتشان به مارکسیسم و لیبرالیسم یک نکته مهم داره که باید بهش دقت کنیم و الا دچار خطای در محاسبه و تحلیل میشویم.
👇👇👇👇
🔴 چارچوب اقتصاد اسلامی
🔹 ممکن است فقهاو فضلای ما تلاش کنند و فقهی را که در اختیار ماست و ضعفها و کمبودهای فراوانی هم دارد، پالایش کنند. این بحث دیگری است؛ این کار را بکنند؛ اما چیزیکه باید مطرح باشد - و نظر امام قطعاً این بود - این است که مِلئ فضای جامعه، با شریعت و فقه و احکام و عمل اسلامی پُر شود. ایشان غیر از این را در هیچ موردی قبول نداشتند.
🔹 #بعضیها_میگفتند اسلام شیوه خاصّی در باب اقتصاد ندارد. هر شیوهای که بتواند آرمانهای اسلامی - مثلاً عدالت - را تأمین کند، اسلامی است؛ ولی #عقیده_ما این بود که نه، اسلام خطوطی معیّن کرده و شیوهای بنا نهاده و چارچوبی برای اقتصاد اسلامی درست کرده و این چارچوب باید تبعیّت شود.
۱۳۷۸/۱۱/۰۴
🔻بیانات مقام معظم رهبری در دیدار اعضای هیأت علمی کنگره امام خمینی(ره)
👈 این سخنرانی رهبری را هم حتما مطالعه کنید، نکات فوق العاده ای را بیان میکنند
https://farsi.khamenei.ir/speech-content?id=2988
هدایت شده از KHAMENEI.IR
13.92M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 #برش_دیدار | خصوصیسازی؛ قانون خوبی که خوب عمل نشد
📽 بخشی از گفتوشنود دانشجویان با رهبر انقلاب در دیدار اخیر
💻 Farsi.Khamenei.ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🚨امنیت ایران این شکلی بدست آمده...
3.33M
#یک_نکته_بگم
🔹 تصمیم نظام، تقویت بخش خصوصی هست، اگه من و شمای مذهبی و انقلابی از این فرصت و موقعیت استفاده نکنیم، اصلاح طلبان و غربگرایان استفاده میکنند و ده سال آینده بخش خصوصی در اختیار آنان قرار خواهد گرفت.
🔸 اجازه ندهید عده ای ثروت و بخش خصوصی را در ذهن و عقیده ما مذموم کنند.
🔸 تا میشود از این فرصت باید برای تقویت جبهه انقلابی استفاده کنیم
🎙 سید احمد رضوی
🔰 صراط؛ مروج گفتمان اصیل انقلاب
@s_a_razavi
✅ راهکار تشکیل سرمایه های بزرگ
🔹 مسئلهی افزایش سرمایهگذاری بخش خصوصی و کمک به بخش خصوصی که بتواند در زمینهی مسائل اقتصادی کشور سرمایهگذاری کند، از جملهی مسائل #مهم و #اساسی است؛ که یکی از کارهای مهم در این باب، ایجاد تعاونیهاست، که به وسیلهی تعاونیها #سرمایههای_بزرگ تشکیل بشود و بتوانند در مسائل مهم اقتصادی کشور سرمایهگذاری کنند و گرههای مهم را باز کنند و دولت بتواند این کار را انجام دهد. بایستی زیرساختهای حقوقی و قانونیاش آماده شود. این، یعنی حمایت از شکوفائی کار.
۱۳۹۰/۰۱/۰۱
🔻بیانات مقام معظم رهبری در حرم مطهر رضوی در آغاز سال ۹۰
✅ موتورِ بخش خصوصی
🔹 روح اصل 44 هم این بود که ما بتوانیم اولاً #سرمایههای_مردم و بعد #مدیریت_مردم را وارد عرصهی اقتصاد کنیم. باید سرمایههای مردم و مدیریت مردم - بخش خصوصی - وارد #عرصهی_اقتصاد بشود؛ والّا اگر مدیریتها دولتی باقی ماند، آن مقصود حاصل نخواهد شد.
🔹 البته در برخی از سرمایهگذاریها بخش خصوصی ناتوان است؛ یعنی واقعاً توانائی سرمایهگذاری ندارد. خوب، علاجش چیست؟ اگر بخش خصوصی همین طور ناتوان بماند، هیچ گرهی باز نخواهد شد؛ باید سیاستها برود به این سمت که شما بخش خصوصی را قادر کنید بر اینکه بتواند زیر بار برخی از سرمایهگذاریهای بزرگ برود. این هم میشود یکی از سیاستها.
🔹 در آن سالهای دههی 60 که آقایان همین طور به سمت روزبهروز غلیظتر کردن اقتصاد دولتی میرفتند، #من_مثال_میزدم و میگفتم فرض کنید یک موتوری است که میتواند این بار سنگین را برساند و شما هم در کنار موتور راه میروید، یا خودتان پشت فرمان مینشینید و هدایتش میکنید. شما این موتور را کنار گذاشتید و همهی باری را که توی این وانت است، خودتان روی دوش گرفتید، هِن و هِن دارید جلو میروید؛ هم نمیرسید، هم خسته میشوید، هم همهی بار حمل نمیشود، هم این موتور اینجا بیکار میماند. این موتور، بخش خصوصی است. این را آن زمان به آنها میگفتیم، اثر هم نمیکرد. امام هم هرچه میگفتند به مردم بدهید، اینها میگفتند مراد از مردم، بخش خصوصی نیست - مراد نظر امام را توجیه میکردند! - مردم یعنی تودهی مردم. به تودهی مردم چه جوری میشود کمک کرد؟ دولت اقتصاد را در دست بگیرد، به تودهی مردم کمک کند. فرمایش امام را اینجوری معنا میکردند! خوب، این توجیه، غلط بود.
🔹الان فضا، فضای دیگری است. همان کسانی که آن زمان آنجور حرف میزدند، حالا صد و هشتاد درجه برگشتهاند؛ یعنی باز هم در حد تعادل قرار ندارند، خط وسط نیستند. آن افراط بود، این طرف هم همانها دارند تفریط میکنند. بالاخره یک خط متعادلی وجود دارد. خط متعادل همین است: سرمایهی مردم و مدیریت مردم اقتصاد را بر دوش بگیرد و کنترل و هدایت به عهدهی دولت باشد.
۱۳۸۹/۰۶/۰۸
🔻بیانات مقام معظم رهبری در دیدار رئیس جمهور و اعضای هیأت دولت
🔴 سوالی که یکایک ما باید به پاسخش برسیم این است که:
🔻 چکار کنیم که در سال 1402 به سرمایه ما حداقل 10 درصد افزوده شود؟؟
👈 فقط کافیه هر یک از ما 10 درصد پیشرفت اقتصادی داشته باشیم آنوقت شاهد 10 درصد پیشرفت اقتصادی کشور خواهیم بود👌
👈 10 درصد هم زیاد نیست، فرض کنید شما 50 میلیون تومان سرمایه دارید، کافیه تا پایان سال این مبلغ بشه 55 میلیون تومان؛ به نظرتون خیلی سخته؟!🧐
👈 البته این ارزش افزوده و سود زمان ارزشمندتر میشه که بتونیم در حوزه تولید حاصل کنیم. اینجوری:
🔻 هم به اقتصاد مقاومتی کمک کردیم
🔻 هم به افزایش تولید ملی کمک کردیم
🔻 هم به کاهش نرخ بیکاری کمک کردیم
🔻 هم به کاهش تورم کمک کنیم