🔴ایمانمان را معاینه فنی کنیم
🔺این شبها وقتی ندای «یاعماد من لاعماد له» سر میدهیم، دلمان از پشتگرمی به محکمترین تکیهگاه عالم گرم شوق میشود؛ و باور میکنیم که اگر تمام دنیا هم رهایمان کنند، خیالمان راحت است از خدایی که هرگز تنهایمان نمیگذارد.
🔹بیایید به این فکر کنیم که آیا در جریان محاسبات زندگی هم، به این شوق و باور عمیق بها میدهیم؟
🔹همین شبها وقتی در دعای جوشن کبیر میخوانیم «یا رازق الطفل الصّغیر»، بر زبان اقرار میکنیم که خداوند روزی ناتوانترین بندگانش را هم به دستشان میرساند؛ پس چرا تا حرف از بچهدار شدن میشود، همه صدایمان بلند است که با شرایط اقتصادی مملکت، با این گرانی، با این تورم... چه جایی برای بچه در زندگی من هست؟
چرا به جای اعتماد به وعده قطعی پروردگار صادقالوعد که فرموده «نحن نرزقهم و إیّاکم؛ ما رازق آنها[فرزندانتان] و شما هستیم»، بر دیوار متزلزل محاسبات ظنی مادی خود تکیه میکنیم؟
🔹اگر باور داریم به نوای «یاعماد من لا عماد له»، به «یا ظهر اللّاجین»، به «یا من رزقنی و ربّانی»، به «یا رازق المقلّین»... در جوشن کبیر، و او را توانا بر روزی دادن تمام موجودات و پناه مطمئن خود میشناسیم، اما گرانی بیش از وعده قطعی خداوند برایمان واقعیست، پای باورمان به آنچه بر زبان میرانیم، میلنگد.
🔻رزق و روزی بندگان را خداوند بر خود تکلیف فرموده (۱) و گاهی روزی والدین را هم به روزی فرزندانشان سنجاق میکند(۲)؛ این شبها برویم ایمانمان را معاینه فنی کنیم که نکند ناخواسته سبک زندگیمان بر مسیری جدای از باورمان بنا شده باشد.
پ.ن: ایمان به رزاقیّت خدا در تصمیم به فرزندآوری، با گلایه از گرانی و انتقاد از ضعف مدیریت قیمتها توسط دولت منافات ندارد.
پاورقی:
۱) وَ ما مِنْ دَابَّةٍ فِی الْأَرْضِ إِلاَّ عَلَی اللَّهِ رِزْقُها؛ هیچ جنبنده ای در زمین نیست مگر اینکه روزی او بر خداست(هود/۶)
۲) تفسیر آیه ۱۷ سوره أسراء، تفسیر نور، ج۵، ص۵۳
✍رها عبداللهی
✅با بدون سانسور متفاوت بیاندیشید👇
@BDON_SANSOR
🌼پنج شنبه است و ياد درگذشتگان
✍اَللّهُمَّ اغفِر لِلمُومِنینَ وَ المُومِنَاتِ وَ المُسلِمینَ وَ المُسلِمَاتِ اَلاَحیَاءِ مِنهُم وَ الاَموَاتِ ، تَابِع بَینَنَا وَ بَینَهُم بِالخَیراتِ اِنَّکَ مُجیبُ الدَعَوَاتِ اِنَّکَ غافِرَ الذَنبِ وَ الخَطیئَاتِ وَ اِنَّکَ عَلَی کُلِّ شَیءٍ قَدیرٌ بِحُرمَةِ الفَاتِحةِ مَعَ الصَّلَوَاتِ
شاخه گلی بفرستيم برای
تموم اونهايی كه در بين ما نيستند
و جاشون بين ما خالیه
شاخه گلی به زيبايی يك فاتحه و صلوات....
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تو این هوای بارونی بریم زیر بارون نجف
چه صفایی داره آب از ناودن طلای حرم امیرالمؤمنین بنوشی.
ان شاء الله همهمون تو بهشت از حوض موثر به دست امیرالمؤمنین سیراب بشیم.
حسیندارابی 👈 عضوشوید
@hosein_darabi
بهترین روز برای سال خمسی امروز و امشب است.
حتما خمس مالتون رو حساب کنید تا در زندگی برکت رو مشاهره کنید.
دادن خمس واجب
دادن صدقه مستحب
خمس رو حتما باید به مرجع تقلید بدهید.
🌼پنج شنبه است و ياد درگذشتگان
✍اَللّهُمَّ اغفِر لِلمُومِنینَ وَ المُومِنَاتِ وَ المُسلِمینَ وَ المُسلِمَاتِ اَلاَحیَاءِ مِنهُم وَ الاَموَاتِ ، تَابِع بَینَنَا وَ بَینَهُم بِالخَیراتِ اِنَّکَ مُجیبُ الدَعَوَاتِ اِنَّکَ غافِرَ الذَنبِ وَ الخَطیئَاتِ وَ اِنَّکَ عَلَی کُلِّ شَیءٍ قَدیرٌ بِحُرمَةِ الفَاتِحةِ مَعَ الصَّلَوَاتِ
شاخه گلی بفرستيم برای
تموم اونهايی كه در بين ما نيستند
و جاشون بين ما خالیه
شاخه گلی به زيبايی يك فاتحه و صلوات....
انسان شناسی ۲۱۷.mp3
11.92M
#انسان_شناسی ۲۱۷
#رهبری
#استاد_شجاعی
❓من کدام عمل خوب و صالح را انتخاب کنم،
که در من رشد انسانی ایجاد کرده و مرا بسمت دریافت اسماء خداوند پیش ببرد؟
❓آیا میتوانم از دستورالعملهای دیگران استفاده کنم ؟
#نشر_مجدد
🔆 متن شبهه :
بیندیشید؛ اعجاز عددی در سوره ( القدر ) :
إنا ١ أنزلناه ٢
في ٣ ليلة ٤
القدر ٥ وما ٦
أدراك ٧ ما ٨
ليلة ٩ القدر ١٠
ليلة ١١ القدر ١٢
خير ١٣ من ١٤
الف ١٥ شهر ١٦
تنزل ١٧ الملائكة ١٨
والروح ١٩ فيها ٢٠
بإذن ٢١ ربهم ٢٢
من ٢٣ كل ٢٤
أمر ٢٥ سلام ٢٦
هي ٢٧ حتى ٢٨
مطلع ٢٩ الفجر ٣٠
سوره «القدر» دارای ٣٠ كلمه است به تعداد جزهای قرآن !
و تعداد حروف این سوره ١١٤ است به اندازهی تعداد سوره های قرآن كريم !
كلمه ( هي) در این سوره در شماره ٢٧ قرار گرفته اشاره به این مهم که شب قدر در ٢٧ ماه رمضان اتفاق می افتد !
كلمه ( القدر ) در این سوره در این ارقام قرار گرفته است. ۵_ ۱۰_ ۱۲
که وقتی با هم جمع شوند عدد ۲۷ در می آید،
٥ + ١٠ + ١٢ = ٢٧
با این اعجاز علمی امید می رود شب قدر ٢٧ رمضان باشد !
سبحان الله 🌹
✍️: نشر دهید .صدقه جاریست.
🔆 پاسخ شبهه :
1⃣ قرآن دارای اعجازعلمی،لغوی و...بسیاریست وبرای بیان عظمت آن نیازی به ساخت استدلالهای نادرست وغیرمستند نمی باشد!وچنین استدلالهای قابل ردی باعث ایجاد بدبینی وبی اعتمادی به اصول پذیرفته شده ومعجزات قرآن می باشد
2⃣ محاسبات کلمات عربی در این متن با قواعد عربی همخوانی ندارد و نویسنده حتی آشنائی اولیه با زبان عربی هم نداشته ، مثلا عبارت انزلناه را که از مرکب از سه کلمه یعنی فعل و فاعل و مفعول، می باشد ، یک کلمه محسوب نموده است در حالیکه سه کلمه میشود : انزل + نا + ه و همچنین در عبارت والروح...
3⃣ بادقت درمتن فوق به اشکالات بسیاری درآن پی می بریم مثلا کلمات سوره قدررا۳۰ کلمه ذکرکرده درحالیکه به احتساب اینکه درزبان عربی کلمه شامل اسم،فعل وحرف است ،تعدادکلمات این سوره بیشترمی باشد ویاتعدادحروف این سوره را۱۱۴ذکرکرده درحالی که ۱۱۵ حرف می باشند! و کلمه (هی )
را ۲۷ ذکر کرده درحالیکه بااین توضیح این شماره صحیح نمی باشد وبدین ترتیب کلمه قدرنیزدرارقام یادشده قرارنمی گیردوجمع ذکرشده برای اثبات عدد۲۷ صحیح نمی باشدو نویسنده برای رسیدن به عدد ۲۷ از هیچ قاعده منطقی یا شرعی استفاده نگردیده و صرفا یک انتخاب سلیقه ای بی اساس و پایه است..
4⃣ درخصوص زمان شب درروایات اهل بیت ( ع ) خارج ازشب ۱۹و۲۱و۲۳نمی باشد(مجمع البیان ج۱۰ص۵۱۹)ومشهورشب بیست ویکم ویا بیست وسوم است!وتکیه برشب ۲۳ می باشد.(اصول کافی ج۶ص۴۷۶و وسائل الشیعه ج۷ص۲۶۱)
5⃣ از دعایم الاسلام روایت است که حضرت رسول صلوات الله علیه در دهه آخر ماه رمضان رختخواب خود را جمع می کرد و به ویژه در شب بیست و سوم اهل خود را بیدار می نمود.
البته ازامام صادق نقل شده اعمال درشب ۱۹ انجام وتصویب آن درشب ۲۱ ونفوذ آن درشب ۲۳ است.
👥💬🗣 رسانه باشید و این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید.