May 11
🔰دعای فرج حضرت ولی عصر عجل الله تعالی فرجه الشريف:
بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِیمِ
إِلَهِي عَظُمَ الْبَلاءُ وَ بَرِحَ الْخَفَاءُ وَ انْكَشَفَ الْغِطَاءُ وَ انْقَطَعَ الرَّجَاءُ وَ ضَاقَتِ الْأَرْضُ وَ مُنِعَتِ السَّمَاءُ وَ أَنْتَ الْمُسْتَعَانُ وَ إِلَيْكَ الْمُشْتَكَى وَ عَلَيْكَ الْمُعَوَّلُ فِي الشِّدَّةِ وَ الرَّخَاءِ ...
اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ ...
أُولِي الْأَمْرِ الَّذِينَ فَرَضْتَ عَلَيْنَا طَاعَتَهُمْ وَ عَرَّفْتَنَا بِذَلِكَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنَّا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عَاجِلاً قَرِيباً كَلَمْحِ الْبَصَرِ أَوْ هُوَ أَقْرَبُ يَا مُحَمَّدُ يَا عَلِيُّ يَا عَلِيُّ يَا مُحَمَّدُ اكْفِيَانِي فَإِنَّكُمَا كَافِيَانِ وَ انْصُرَانِي فَإِنَّكُمَا نَاصِرَانِ ...
يَا مَوْلانَا يَا صَاحِبَ الزَّمَانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ أَدْرِكْنِي أَدْرِكْنِي أَدْرِكْنِي السَّاعَةَ السَّاعَةَ السَّاعَةَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ يَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِينَ بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ الطَّاهِرِينَ.
🆔 @Saafi_com
🔰دعا برای سلامتی حضرت بقیة الله الأعظم ارواح العالمین له الفداء:
بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِیمِ
اللَّهُمَّ كُنْ لِوَلِیِّكَ الحُجَةِ بنِ الحَسَن
صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ
فِی هَذِهِ السَّاعَةِ وَ فِی كُلِّ سَاعَةٍ
وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً
وَ دَلِیلًا وَ عَیْناًحَتَّى تُسْكِنَهُ أَرْضَكَ طَوْعاً
وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا".
🆔 @Saafi_com
🔰مرجع عالیقدر حضرت آیت الله العظمی صافی گلپایگانی مدظلهالعالی :
📌 ماه شعبان فرصت احیای امر اهل بیت علیهمالسلام:
🔹اين ماه شريف، فرصتی بسيار مناسب و عزيز و شكوهمند برای دعا و طلب فرج آل محمد صلّى الله عليه و آله و درخواست تعجيل در ظهور و تحقّق وعده الهی به انبيای عظام و همه ملل و امم، مخصوصاً مستضعفان و مشتاقان روزگار آن عدل جهانی و حكومت توحيدی اسلامی و تعظيم شعائر و احيای امر اهلبيت علیهمالسلام و اعلام حيات ولايی و برنامههای وسيع دعایی است.
🔹سزاوار است در سراسر اين ماه، ياد و ذكر فضايل اهل بیت علیهمالسلام و معالی مقامات و درجات عاليات ايشان از زبانها نيفتد و مجالس و محافل و سخنرانیها همه را به سوی عوالم قرب و كمال معنوی سوق دهند. مخصوصاً در دعا برای تعجيل فرج حضرت بقية الله مولانا المهدی علیهالسلام در تمام اين ماه، همگان؛ به طور فردی و همگانی، در خلوت و جلوت، اصرار و اهتمام ويژه داشته باشند.
🔹دعا برای آن حضرت و برای تعجيل در ظهور، دعا برای همه بشريّت، برای همه طوائف و قبايل و اقويا و ضعفا، عالم و جاهل، فقير و غنی است. ظهور آن حضرت و تعجيل در امر فرج آن يگانه خليفه الهی و خلف يكتای همه انبيای مرسلين و ائمه طاهرين، نجات همگان از جهالت و ضلالت و گمراهی از ظلم و جور است.
📚 پیامهای مهدوی، تألیف مرجع عالیقدر حضرت آیت الله العظمی صافی گلپایگانی، پیام ٤۰
🆔 @Saafi_com
🔰 پیام مرجع عالیقدر حضرت آیت اللّه العظمی صافی گلپایگانی مدظله الوارف به ...
📌 همایش بزرگداشت «صاحب جواهر قدّس سره، عیار فقاهت» - شعبان المعظّم ۱۴۳۹ هـ.ق
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمنِ الرَّحيم
الْحَمْدُ لِلَّهِ رَبِّ الْعَالَمِينَ وَ الصَّلَوةِ وَ السَّلَامُ عَلَى سَيِّدِنَا وَ نَبِيِّنَا وَ حَبیبِ إلَهِ العَالَمینَ أبِی القَاسِمِ مُحَمَّدٍ و آله الطاهرين سِیَّمَا بَقیَّهِ الله فِی الأرَضین.
«الْفُقَهَاءَ حُصُونُ الْإِسْلَامِ»
السلام عليکم و رحمة الله
🔹سخن درباره شخصيّتی است که صاحب معجزه بزرگ قرن سيزدهم است؛ بزرگمردی که سی سال از عمر با برکت خویش را برای نوشتن دائرة المعارف فقه شيعی گذراند و يکی از عظيمترين کتابهای فقهی مسلمانان را خلق نمود.
🔹بيش از بيست هزار صفحه دُرّ و ياقوت را کنار هم گذاشت و اقيانوسی از جواهر را به گوهرشناسان تقديم نمود. او به حقّ، غوّاصی بزرگ در دريای بيکران فقاهت بود که ساليان زياد در آن غوص نموده و گنجينه بزرگ علمی را اصطياد کرد.
🔹بیشک میتوان کتاب «جواهر الکلام» را از نظر جامع بودن فروع فقهی که با احاطه کامل بر نظرات و اقوال فقها و استناد به آيات و روايات در کمال دقّت بررسی نموده و مسائل و موضوعات متنوع را برای انديشمندان و مجتهدين تبيين کرده، در نوع خود، بینظير خواند. به جرأت میتوان گفت که هيچ فقيه و مجتهدی از کتاب شريف جواهر، بینیاز نیست.
🔹اين کتاب، افتخار بزرگ جهان تشيع و سرآمد کتابهای فقهی وارثان علوم وحيانی اهل البيت عليهمالسلام است.
🔹بعد از قرن يازدهم و دوازدهم هجری قمری که تحوّلی عظيم در فقه و اصول به وسيله علامه وحيد بهبهانی از کربلا شروع شد و توسط شاگردانش، همچون علامه بحر العلوم و کاشف الغطاء در نجف اشرف ادامه يافت، حوزه فقهی صاحب جواهر از بهترين حوزههای درسی در نجف اشرف شد و صدها نفر از علماء و فضلاء در درس ايشان شرکت میکردند.
🔹توصيه حقير به فضلاء و محققّان محترم اين است که اگر میخواهيد از معارف نورانی علوم آل محمد عليهمالسلام بيشتر بهره ببريد، خودتان را از برکات اين کتاب گرانسنگ محروم نکنيد و در مقابل اين کتاب فقهی ارزشمند، زانوی تواضع زده و با استعانت از حضرت ولیّ عصر عجل الله فرجه الشريف، روش فقهی جواهری و علماء سلف را دنبال کنيد.
🔹بزرگداشت اين فقيه عالی مقام، بزرگداشت فقه و تعظيم شعائر و تکريم علم است.
🔹 اينجانب، از مسئولان برگزارکننده اين اجلاس مقدّس و از عموم عالمان دينی که در اين همايش تشريف دارند، تشکّر نموده و از خداوند متعال مسئلت دارم که بر عظمت و عزّت حوزههای علميه تحت عنايت صاحب اصلی آنها حضرت بقية الله الأعظم ارواح العالمين له الفداء بيفزايد والسلام عليکم و رحمة الله.
لطف الله صافی
اوّل شعبان المعظّم ۱۴۳۹ ه ق
🌐 Saafi.com/news/7085
🆔 @Saafi_com
🔰 تأکید آیة الله العظمی صافی گلپایگانی بر ارتباط با همه کشورهای اسلامی بخصوص مصر.
📆 صبح روز ٥ شعبانالمعظم ١٤٣٩ (۲ اردیبهشت ۱۳۹۷) آقای دکتر کنعانی رئیس جدید دفتر حفاظت منافع جمهوری اسلامی ایران در مصر با حضور در بیت مرجع عالیقدر حضرت آیة الله العظمی صافی گلپایگانی مدظلهالوارف با معظّمله دیدار کرد.
💬 ایشان در ابتدا، به تشریح بخشی از برنامههای آینده دفتر حفاظت منافع ایران در مصر پرداخت.
🔹 معظّم له نیز ضمن تقدیر و تشکّر از فعالیتهای این مرکز، با اشاره به سوابق دیرینه کشور عربی اسلامی مصر فرمودند:
▫️از دیرباز بخصوص زمان فاطمیون تاکنون، مردم مصر به اهل بیت علیهمالسلام علاقه زیادی داشته و دارند. وجود مراکز مهم علمی و دینی و مراقد مقدّسه در آن کشور، در ارتباط بین ایران اسلامی و مصر تأثیر فراوانی داشته است.
▫️کتابهای زیادی را، عالمان دینی و اساتید الأزهر درباره معارف بلند و نورانی اهل بیت علیهمالسلام تألیف نمودهاند که قابل استفاده برای اندیشمندان مسلمان میباشد.
🔹 مرجع عالیقدر در بخش دیگری از بیانات خود، با اظهار تأسف از سطح پایین رابطه این دو کشور بزرگ اسلامی افزودند:
▫️متأسفانه ارتباط بین کشور مصر و ایران، در سطح بسیار پایینی قرار دارد که به نفع عالم اسلام نیست. جمهوری اسلامی باید با تمام کشورهای اسلامی بخصوص مصر با حفظ منافع و عزّت خود، تعامل داشته باشد و مردم بتوانند به راحتی به آنجا سفر کنند و دانشمندان و علمای ما هم باید با مراکز علمی آنجا همیشه در ارتباط باشند.
🔹اینجانب تأکید میکنم که حتماً باید تمام دربهای بسته، باز و موانع موجود برطرف گردد و دو کشور بزرگ اسلامی ایران و مصر با حفظ منافع متقابل با هم در ارتباط باشند.
🔹 آیة الله العظمی صافی، در پایان ضمن مسألت توفیق برای حاضران در جلسه فرمودند:
▫️امیدوارم جنابعالی بتوانید مشکلات بوجود آمده را با تدبیر و درایت کامل برطرف کنید و هر چه زودتر شاهد بازگشایی سفارتها در دو کشور بزرگ اسلامی باشیم ان شاء الله. از خداوند متعال مسألت دارم که در این امر مهم، موفق و مؤیّد باشید.
🌐 Saafi.com/news/7089
🆔 @Saafi_com
🔰 توصیههای آیة الله العظمی صافی گلپایگانی به حوزههای علمیه درباره #معارف_مهدویت.
📆 با نزدیکشدن عید بزرگ نیمه شعبانالمعظم، دوشنبه (٦ شعبان المعظم ١٤٣٩) جمعی از فعالان عرصه مهدویت، با حضور در بیت مرجع عالیقدر حضرت آیة الله العظمی صافی گلپایگانی مدظلهالوارف با ایشان دیدار کردند.
🔹معظّمله ضمن عرض تبریک و تهنیت بمناسبت اعیاد شعبانیه بخصوص عید بزرگ میلاد حضرت بقیة الله الأعظم ارواح العالمین له الفداء فرمودند:
▫️بنده اين اعياد بزرگ و بسيار پراهميت را تبريک عرض میکنم و اميدوارم که همه، تحت عنايات ائمه طاهرين صلوات الله عليهم اجمعين مخصوصاً حضرت ولی عصر عجل الله تعالی فرجه الشريف یبش از پیش به مقامات علمی و عملی نائل شويد. قدر این مجموعهها را بدانید و خداوند را بر این نعمت و توفیق، شاکر باشید.
🔹مرجع عالیقدر در بخشی از بیانات خود، با اشاره به اینکه، اساس دین و ایمان و ولایت، مهدویت است افزودند:
▫️مسأله ولايت حضرت ولی عصر عجل الله تعالی فرجه الشريف، مسأله ای بسيار بسيار با اهميت است، لذا همه بايد در اين مقام باشيم که اين مطلب هر چه بيشتر در بين مردم شايع بشود. هميشه بايد ياد آن حضرت باشيم و مردم را با یاد ایشان مأنوس کنیم.
🔹استاد اعظم ما #حضرت_آیت_الله_العظمی_بروجردی به طلابی که برای تبلیغ میرفتند توصیه میکردند که در همه حال به یاد حضرت باشند و به مردم هم توصیه کنند که در همه حالات یاد حضرت عجل الله تعالی فرجه الشریف فراموش نشود.
🔹آیت الله العظمی صافی در قسمت دیگری از بیانات خود، با قرائت اشعاری مهدوی که در کودکی آنها را میخواندهاند بیان داشتند:
▫️صاحب اصلی همه و حوزهها، وجود مقدس حضرت ولی عصر عجل الله تعالی فرجه الشریف است و هرکس به گونهای خود را به خدمت حضرت ملازم کند و مردم را بیشتر با این فرهنگ آشنا کند، عبادتی انجام داده است که بالاتر از آن، عبادتی نیست.
🔹ایشان، با اشاره به هجمه دشمنان علیه معارف دین بخصوص مهدویت، فرمودند:
▫️همه بخصوص حوزویان باید خود را مجهز به سلاح علم و عمل نموده تا بتوانند در مقابل این هجمهها، از دین و معارف مکتب دفاع نمایند و همیشه آماده پاسخگویی به شبهات باشند.
🔹مرجع عالیقدر شیعه در بخش دیگری از توصیههای خود، بیان کردند:
▫️مباحث مهدویت در حوزههای علمیه باید در جایگاه اصلی خود قرار بگیرد و بعنوان یکی از دروس اصلی، مطرح شود و کتابهای معتبر مهدوی بعنوان کتاب درسی مورد استفاده طلاب و فضلا معرفی شود.
🔹معظّم له در پایان تصریح نمودند:
▫️توفیقاتی که برای انسان در احیای امر حضرت به دست میآید، نشأت گرفته از توجهات خداوند و حضرت ولی عصر عجل الله تعالی فرجه الشریف است. این توفیق را به هر کسی نمیدهند، باید قدردان آن بود. انشاء الله موفق و مؤید باشید.
🌐 Saafi.com/news/7091
🆔 @Saafi_com
📷 دیدار فعالان عرصه مهدویت با حضرت آیة الله العظمی صافی گلپایگانی.
🌐 Saafi.com/gallery/7092
🆔 @Saafi_com
🔰 مرجع عالیقدر حضرت آیت الله العظمی صافی گلپایگانی:
📌مکتب شیعه، یک مکتب غنیّ و بینیاز از مباحث و مکاتب دیگر است.
📌نخستین کسی که از احیاگران احادیث خشنود میشود، امام زمان علیهالسلام میباشند.
📆 عصر روز سه شنبه ۹ شعبانالمعظم ۱۴۳۹ (۴ اردیبهشت ماه ۱۳۹۷) جمعی از دست اندرکاران همایش «#واکاوی_اصالت_میراث_حدیثی_شیعه» با مرجع عالیقدر حضرت آیت الله العظمی صافی گلپایگانی دامتبرکاته دیدار کردند.
💬در ابتدای این دیدار، مسئولان برگزاری، گزارشی از فعالیتها و برنامههای این همایش ارائه دادند.
🔹معظّمله نیز با اشاره به اهمیت موضوع این همایش فرمودند:
▫️كاری که شما شروع کردهاید، كار بزرگ و با اهميتی است و بدانید اول کسی که از اقدامات شما در احیاء احادیث اهل البیت علیهمالسلام، خشنود میشوند، وجود مبارک حضرت ولیّ عصر عجّل الله تعالی فرجه الشریف هستند. باید قدر خودتان را بدانيد و از این توفیق و فرصت، نهایتِ بهره را ببرید.
🔹ایشان، معارف قرآن و اهل بیت علیهمالسلام را موجب بینیازی از مطالب دیگر دانسته و افزودند:
▫️قرآن و حدیث، همهی علم هستند و ما چیزی بالاتر این دو نداریم. الحمدلله مکتب شیعه، یک مکتب غنیّ و بینیاز از مباحث و مکاتب دیگر است، باید اهتمام کنیم احاديث و معارف اهل بیت علیهمالسلام را آنگونه كه هست برای جامعه تبیین نماییم.
🔹مرجع عالیقدر در ادامه، ضمن اشاره به مقام بالای راویان احادیث، بیان داشتند:
▫️معاویة بن عمّار میگوید: «قلت لأبي عبدالله عليهالسلام رجل راوية لحديثكم يبثّ ذلك في النّاس ويشدّده في قلوبهم و قلوب شيعتكم و لعلّ عابداً من شيعتكم ليست له هذه الرواية أيّهما أفضل؟
قال : الراوية لحديثنا يشدّ به قلوب شيعتنا أفضل من ألف عابد».
▫️یعنی کسی که حدیث ما را روایت کند و قلوب شیعیان ما را با آن، نیرو و توان بخشد، برتر از هزار عابد است.
🔹آیة الله العظمی صافی، در بخش دیگری از بیانات خود، تحقیق و پژوهش در احادیث را، بسیار مهمّ توصیف کرده و افزودند:
▫️البته کار پژوهش و فهمِ احادیث، بسیار دقیق و مهمّ است، مثلاً در بعض روایات نمیتوان به صرف سند آن را ردّ کرد، بلکه علوّ متن احادیث نیز، ملاکی برای بررسی اعتبار اخبار محسوب میشود. ضمن اینکه باید توجه داشت روایات، از طریق علما و محدّثان بزرگ به دست ما رسیده است و اگر امروزه در برخی مواقع، افرادی علیه احادیث، موضوعاتی را مطرح میکنند، باید آن را از روی کمتوجهی و شاید جهل ایشان، محسوب نمود.
🔹معظّمله در قسمت دیگری از این دیدار، با اشاره به عظمت کتاب بحار الأنوار، تأکید کردند:
▫️بايد ديد مقصود مرحوم علّامه مجلسی از جمع آوری روايات و احاديث در بحارالأنوار چه بوده است و بعد، عالمانه در این ارتباط صحبت کرد، چرا که ممکن است در برخی از احاديث در سند دچار ضعف باشیم، امّا از متن و محتوا به صحت و اعتبار آن یقین حاصل کنیم، چرا که نمیتوان پذیرفت برخی از متون را کسی جز اهل بیت علیهمالسلام فرموده باشند.
💬در پایان دیدار، معظّمله، برای همه احیاءکنندگان میراث روایی اهل بیت علیهمالسلام و حاضران در جلسه، از خداوند متعال، مسألت توفیقات روزافزون نمودند.
🌐 Saafi.com/news/7094
🆔 @Saafi_com
📷 دیدار وزیر کار، تعاون و رفاه اجتماعی با حضرت آیة الله العظمی صافی گلپایگانی.
🌐 Saafi.com/gallery/7095
🆔 @Saafi_com
🔰 پیام مرجع عالیقدر، محدّث خبیر، حضرت آیة اللّه العظمی صافی گلپایگانی مدّظلهالوارف، به . . .
📌همایش «#واکاوی_اصالت_میراث_حدیثی_شیعه»
▫️بسم اللّه الرحمن الرحیم
الحمدللّه رب العالمین و صلّی اللّه علی سیّد المرسلین محمد و آله الطاهرین لا سیّما بقیّة اللّه فی الأرضین.
▫️قال الإمام أبوعبداللّه جعفر الصادق علیه السلام: إعرِفُوا مَنَازِلَ شِيعَتِنَا عِنْدَنَا عَلَى قَدْرِ رِوَايَتِهِمْ عَنَّا وَ فَهْمِهم مِنَّا.
السلام علیکم و رحمة اللّه و برکاته.
🔹حرکت علمی فرخندهای که طلیعهی آن، همایش با شکوه «واکاوی اصالت میراث حدیثی شیعه» عنوان گرفته است، بشارت به آیندهای درخشان در دفاع از حدیث شیعه و مبانی و اصول آن میدهد.
🔹در عظمت کار حدیث و فعالیت برای تقویت و استحکام اعتقادات، هرچه بگوییم و هرچه روایت بخوانیم، باز هم نمیتوان حدّ آن را استقصا نمود.
🔹قرآن و سنّت و حدیث، همهی حقایق است و همهی حقایق در قرآن و حدیث است. تفسیر اهل بیت صلوات اللّه علیهم اجمعین، علوم مأثوره و احادیث شریفه، آثار نبویّه، معارف نهج البلاغة، صحیفهی سجادیّه، صحیفهی ثالثه و رابعه و خامسه، کتب شریفه اربعه، گنجینههای ادعیه، موسوعه بحارالأنوار ، کتاب مکارم الأخلاق و دهها و صدها اصل و کتاب ، همه ذخایر و گنجهای ارزشمندی هستند که بشر، همیشه در مسیر حرکت به سوی کمال، به آنها احتیاج مبرم دارد.
🔹تراوش این علوم از بیت نبوی صلّی اللّه علیه و آله از آیات عظیمهی نادره و دلایل شافیهی کافیه بر وجود خداوند متعال و عالم غیب است.
🔹متأسّفانه برخی که به اصطلاح دانشپژوه و اهل تحقیق شمرده میشوند، از این یگانه دریای علم و معرفت، غافل مانده و چنان که سزاوار است قدر این نعمت را نمیدانند و چه بسا به مکتبهایی نظر دوختهاند که غیر از ظلمات و تاریکی و سرگردانی، کسی را به جایی رهنما نیستند و سراب را نشان میدهند و با تضعیف غیرعلمی و غیر منصفانهی مبانی، اسناد و محتوای احادیث، به اصل دین و مخصوصاً رکن رکین امامت و مقامات ائمهی معصومین علیهمالسلام لطمه میزنند.
🔹در این میان، از علمای حدیثشناس و محقّقانی که به موازین رجالی و دقّتهای متنی و سندی مسلّط هستند و نگاهی راهگشا و پایهای به حدیث دارند، به گونهای که حدیث را درمتنِ استنباطها و دقائق خویش قرار میدهند و حفظ میراث حدیثی را در اولویت مطالعات و تحقیقات خویش میدانند، انتظار میرود با نگاهی فراسندی و واقعنگرانه، با توجّه به قرائن و دقائقِ روش های محدّثین و فقها و اصحاب بزرگوار در نقل و حفظ این تراث عظیم و در عین حال به طور علمی و بسیار عالمانه به این وادی وارد شوند تا مراکز علمی از تحقیقات آنها بهره مند گردند. این حرکت و به این کیفیت بسیار لازم است و در این جهت زمان زیادی از دست رفته است.
🔹حقیر نیز برای همراهی با این حرکت علمی، در حدّ بضاعت خویش، توجّه فضلای گرامی را اجمالاً بدین نکته معطوف میدارم:
▫️با بررسی قرائن در کتب حدیثی، رجالی و غیره میتوان دریافت که تعداد زیادی از کتبی که در قرون سوم و چهارم بلکه در قرن دوّم به رشته تألیف درآمده و از مصادر کتابهای بزرگانی، همچون شیخ صدوق، شیخ طوسی، نعمانی و دیگران أعلی اللّه مقامهم میباشد، در حین تألیف جوامع حدیثی در نزد آنان موجود بوده است و لیکن رسم و روش ناقلین بر این بوده که تنها براساس نقل اساتید و اجازهی آنها در روایت عمل کرده و بدون واسطهی آنان از کتاب نقل نمینمودند. بر این پایه، هر چند در برخی اسناد مخصوصاً در کتب اربعه یا دیگر کتب، نقاط ضعفی هم وجود داشته باشد، امّا این نقاط ضعف، آسیبی به اعتبار روایت و اعتماد و استدلال به آن نمیرساند و از دیگر سو، شدّت امانتداری بزرگان و محدثین متقدّم ما را نشان می دهد.
🔹به عنوان نمونه میتوان شواهد این مسأله را در کتاب فهرست شیخ طوسی و روش ابن ادریس دید. هم چنین نمونهی روشنی برای این مطلب در کتاب مقتضب الأثرِ ابن عیاش جوهری آمده است. حقیر به تفصیلِ این نکتهی مختصر امّا بسیار مهمّ، در ابتدای کتاب منتخب الأثر در بحث از ائمه اثنی عشر صلوات اللّه علیهم أجمعین پرداختهام.
🔹در انتها با سپاس از دست اندرکاران و فضلا و علمای حاضر در این جلسه تقارن آن با طلیعهی ایام میلاد موفور السرور حضرت ولیّ عصر ارواح العالمین له الفدا را به فال نیک و مبارک گرفته و امیدوارم تحت عنایات ولی اللّه الأعظم عجّل اللّه تعالی فرجه الشریف بیش از پیش به خدمتگزاری موفّق باشید، والسّلام علیکم و رحمة اللّه و برکاته.
یازدهم شعبان المعظم ١٤٣٩
لطف الله صافی
🌐 Saafi.com/gallery/7097
🆔 @Saafi_com
🔰ویژهنامه «او خواهد آمد».
📌 بیانات مرجع عالیقدر حضرت آیة الله العظمی صافی گلپایگانی مدظلهالوارف، پیرامون حضرت حجّت بن الحسن العسکری مولانا المهدی ارواح العالمین له الفدا.
🌐 Saafi.com/news/4965
🆔 @Saafi_com