اوکراین بعد از فروپاشی شوروی چند هزار سلاح و کلاهک هسته ای داشت و بعد از امریکا و روسیه سومین قدرت اتمی دنیا بود اما به خاطر حماقت تاریخی رییس جمهور وقت اوکراین و امضای معاهده بوداپست، رسما خلع سلاح شد.
چند سال بعد، اوکراینی ها حماقت دوم را مرتکب شدند و عرصه سیاست و حکمرانی شان را به یک سلبریتی و کمدین یعنی زلنسکی واگذار کردند. نتیجه این تصمیم اعتماد عجیب و غریب زلنسکی به امریکا، غرب و ناتو بود تا جایی که با تحریک روسیه، بالاخره روس ها به اوکراین حمله کردند و امروز بعد از یک سال از این جنگ، بخش قابل توجهی از زیرساختهای اوکراین نابوده شده.
این عکس نیز تصویر نمادین خوبی از وضع امروز اوکراین است. اوکراین در نتیجه حماقت های متعدد چند دهه گذشته از سومین قدرت اتمی دنیا به یکی از درس های عبرت دنیا تبدیل شده. کشوری که حالا همردیف بسیاری از کشورهای جنگ زده و بدبخت دنیاست و در بسیاری از عرصه ها مصداق یک کشور عقب افتاده است. تا جایی که رییس جمهورش طی یک پروتکل تشریفاتی باید بایستد تا رییس جمهور امریکا برایش بنشیند و به یادگار امضا کند؛ امضایی در تایید بدبختی و سرسپردگی اوکراین!
عضو کانال شوید 🔻
https://eitaa.com/joinchat/1844903939C0e8d01846b
manshor.pdf
8.69M
سوم اسفند سالگرد «پیام تاریخی منشور روحانیت» است. یکی از مهم ترین پیامهای امام خمینی (ره) که نوعی آسیب شناسی از گذشته و آینده انقلاب است و مطالعه آن بر هر دوستدار انقلاب واجب!
مطالعه این پیام تاریخی هم مرور تاریخ است و هم آشنایی با منظومه فکری امام.
عضو کانال شوید 🔻
https://eitaa.com/joinchat/1844903939C0e8d01846b
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
برنامه امشب معلی چقدر خوب بود؛ هم نقطه زنی های مهدی رسولی؛ هم مراسم ازدواج زوج افغانستانی و هم یزله خوانی خوزستانی ها. ترکیبی از شور و محتوای دینی؛ اجتماعی؛ فرهنگی.
عضو کانال شوید 🔻
https://eitaa.com/joinchat/1844903939C0e8d01846b
شکر خدا را که در پناه حسینم
عالم از این خوب تر پناه ندارد...
#شب_جمعه
هدایت شده از حافظه تاریخی ایرانی
44.97M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آقای عراقچی! شما اشک شهید فخری زاده را درآوردید نه اشک وندی شرمن را!
قسمت ۵۳ برنامه حافظه تاریخی ایرانی
🔻عضو کانال شوید و تمام قسمت های قبلی را هم ببینید👇
https://eitaa.com/joinchat/2551251115C119f214b32
باسمه تعالی
جناب آقای حاج سید حسن خمینی
سلام علیکم
یکی از اخبار پرتکرار امروز در رسانه های اصلاح طب این بود که حضرتعالی با یکی از احزاب هم سو با خودتان دیداری داشته اید و ضمن تاکید بر لزوم گفتگوی طیف های مختلف جامعه با یکدیگر، به درستی گفته اید: « اگر گفتگو نکنیم کار به دعوا میکشد»
یاد خاطره ای از چند سال قبل افتادم. سال 97 بود که برای انجام مصاحبه با چهره های سیاسی مختلف برای برنامه رودررو @rudarru57 با آنها دیدار میکردیم. به همین خاطر با چهره های متعددی از جناح های مختلف جلسه گذاشتیم و از آنها برای حضور در برنامه دعوت کردیم. از آقایان رضا خاتمی و عزت الله ضرغامی تا مصطفی تاجزاده، مجید انصاری، محمدرضا عارف و... کسانی بودند که با آنها در این باره «حضورا» صحبت کردیم. البته برخی از آنها پذیرفتند و جلوی دوربین آمدند و برخی نیز حاضر به مصاحبه در برابر دوربین نشدند، اما در هر صورت نفس گفتگوهای خصوصی با یکدیگر نیز برای طرفین مفید بود. چون طرفین بدون هیچ ملاحظه ای باهم گفتگو می کردند و ضمن رفع برخی سوءتفاهم ها، درباره نقاط افتراق اصلی با صراحت بیشتری بحث صورت می گرفت اما در همان هنگام علیرغم پیگیری های چندباره برای جلسه با شما، هیچ وقت چنین اتفاقی رخ نداد، چه برسد به آنکه کار به مرحله دعوت از شما برای حضور در برابر دوربین برسد.
غرض آنکه صحبت های شما درباره لزوم گفتگوی اقطاب جامعه با یکدیگر بسیار خوب و پسندیده است، به شرطی که خودتان نیز عامل به سخن تان باشید؛ ضمنا امروز نیز اگر شما آمادگی گفتگو با منتقدان خودتان را داشته باشید، حاضریم تا فصل جدید برنامه رودررو @rudarru57 را با حضور شما آغاز کنیم.
والسلام
امیرحسین ثابتی
عضو کانال شوید 🔻
https://eitaa.com/joinchat/1844903939C0e8d01846b
4_6039802192406253481.mp3
49.2M
صوت کامل گفتگو با دکتر مجید شاکری در برنامه جهان آرا با موضوع بررسی ریشه های افزایش نرخ ارز و راهکارهای مدیریت آن
۷ اسفند ۱۴۰۱
عضو کانال شوید 🔻
https://eitaa.com/joinchat/1844903939C0e8d01846b
یک پرسش از نمایندگان مجلس یازدهم
عضو کانال شوید 🔻
https://eitaa.com/joinchat/1844903939C0e8d01846b
چرا جمهوری اسلامی در «عدالت اجتماعی» درجا میزند؟
دیروز اتفاق مهمی در مجلس افتاد. اتفاقی که به نظرم از اخبار پر بازتاب این روزها مثل نوسان نرخ دلار و ماشین و فلان اتفاق دیپلماتیک و... خیلی مهم تر بود اما آنطور که باید بازتابی پیدا نکرد. خبر این بود: «مجلس با معافیت مالیات منازل مسکونی لاکچری که قیمت روز آنها بیش از 20 میلیارد تومان است موافقت کرد.»
شاید ظاهر این خبر توجه خیلی ها را به خود جلب نکند یا برخی هم خوشبینانه بگویند حتما قرار است مثلا مجلسی ها بروند و یک طرح کارشناسی تر را برای این موضوع آماده کنند اما همه اینها فرع ماجراست. من اصل ماجرا را اینطور می فهمم که بازهم «سرمایه داری» و «الیگارشی» اراده اش پیروز شد و این مساله ای نیست که راحت بتوان از کنار آن گذشت.
بگذارید راحت تر بگویم؛ من این تصمیم مجلس را یک «نماد» می بینم و برای همین آن را خیلی مهم میدانم. جمهوری اسلامی ایران در 44 سال گذشته در عرصه مبارزه با سرمایه داری در سطح جهان توفیقات قابل توجهی داشته و در این مسیر آنقدر موثر بوده که نماد سرمایه داری و کاپیتالیسم در جهان (امریکا) سخت ترین تحریمهای تاریخ بشر را علیه آن اعمال کرده. ایران امروز آنقدر برای غرب و جهان سرمایه داری «مساله» شده که تمام ابزارهایشان برای نابودی این کشور را به کار گرفته اند و ما امروز آنقدر به جهان سرمایه داری ضربه زده ایم که امریکایی ها به عنوان ابرقدرت دنیا، هر سال در سند استراتژی امنیت ملی شان از ایران نام می برند و توضیح می دهند که چگونه باید این کشور را مهار کرد؟
اما مشکل از جایی شروع می شود که جمهوری اسلامی آنطور که به نبرد با سرمایه داری در دنیا رفته، به نبرد سرمایه داری در داخل کشور نرفته! و متاسفانه با مصادیق زیادی می شود ثابت کرد که در بسیاری از تصمیم گیری ها، سمت و سوی تصمیمات مهم در عرصه های مختلف حاکمیت به نفع سرمایه داران و کاپیتالیستهای داخلی است. این یکی از مهمترین اشکالات جمهوری اسلامی در 44 سال گذشته بوده. یعنی مبارزه همه جانبه اش علیه سرمایه داری در خارج از مرزها، در داخل مرزها امتداد نداشته و حتی برعکس بوده. این اشکال کمی نیست و البته کم هم تولید تناقض نکرده.
به همین خاطر معتقدم خیلی از کسانی که فکر می کنند جنگ اصلی امروز بین با حجاب و بی حجاب و اصولگرا و اصلاح طلب است اساسا سر کار هستند. جنگ اصلی برای جلو رفتن کشور، رهایی از دست سرمایه دارانی است که در همه جا آدم دارند، بر بسیاری از مراکز حساس تصمیم گیری اثرگذار هستند و با هزار و یک توجیه و لطایف الحیل، همواره سمت و سوی تصمیمات و سیاستگذاری ها را به سوی منافع کاپیتالیستهای داخلی می برند. این نقطه چالش مهمی است که جمهوری اسلامی ایران باید آن را حل کند تا کشور هم رشد کند و هم به عدالت اجتماعی نزدیک تر شویم. نمی شود مالیات هر کارمندی که حقوقش معادل خط فقر است را قبل از پرداخت حقوق کسر کرد و به حساب دولت ریخت اما کسانی که خانه هایشان ده ها میلیارد ارزش دارد، هیچ مالیاتی بابت ثروت های افسانه ای شان پرداخت نکنند و بعد تازه دولت با کسری بودجه هم مواجه شود و برای جبران آن، تورم دامن 85 میلیون ایرانی به خصوص اقشار ضعیف را بگیرد.
کاش شفافیت آرای نمایندگان بعد از سه سال تصویب شده بود تا بدانیم به جز مالک شریعتی، روح الله ایزدخواه و محمد رضا صباغیان که مردانه در برابر این مصوبه انحرافی ایستادند و سخن گفتند، چه کسان دیگری با رایی که سه سال قبل از مستضعفان گرفتند، اینقدر آشکار در روز روشن به نفع سرمایه داران رای دادند؟
عضو کانال شوید 🔻
https://eitaa.com/joinchat/1844903939C0e8d01846b
26.76M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
گوش دادن این چند دقیقه کار آسانی نیست. پدر شهیدان عرفان و علیرضا انتظامی از لحظه انفجار حسینیه رهپویان وصال شیراز در سال ۸۷ میگوید.
لحظه ای که کودکان ۴ و ۱۰ ساله اش در اثر بمبگذاری، قطعه قطعه میشوند و ناگهان پدر دست و پای قطع شده کودکانش را در برابر خود میبیند، آن هم در شرایطی که مادر این دو کودک در بیرون حسینیه منتظر دو پسرش است...
بخش کوچکی از جنایت حیوانی به اسم جمشید شارمهد عضو انجمن پادشاهی ایران که به اعدام محکوم شد و حالا کفتارهای ضدانقلاب میخواهند با بازیهای حقوق بشری مانع اعدامش شوند...
عضو کانال شوید 🔻
https://eitaa.com/joinchat/1844903939C0e8d01846b
low.mp3
11.25M
🎧صوت کامل برنامه جهان آرا درباره جنایات جمشید شارمهد و پروژه فشارهای حقوق بشری غرب علیه ایران در گفتگو با دکتر حسام الدین برومند
۹ اسفند ۱۴۰۱
عضو کانال شوید 🔻
https://eitaa.com/joinchat/1844903939C0e8d01846b
مکالمه من و محمد هادی
+بابا! چرا امریکاییا آخر عمر شاه بهش اجازه ندادن بره امریکا؟ مگه دوستش نبودن؟
_ چون بدجنس و نامرد هستن. وقتی فهمیدن شاه اینقدر بدبخت شده که مردم از ایران بیرونش کردن، اونا هم دیگه راهش ندادن
+ پس شاه کجا رفت؟
_اول رفت به چندتا کشور دیگه. اما اونا هم بعد از یه مدت شاه رو مینداختن بیرون. تا اینکه یک کشوری به اسم مصر برای همیشه بهش راه داد. چون اونجا هم یک رییس جمهور بدبخت مثل خود شاه داشت که اسمش انور سادات بود.
+ خب بعد چی شد؟
_ شاه همونجا تو مصر مرد. انورسادات هم که دوست اسراییل شده بود چند وقت بعد توسط یه آدم خوب به اسم خالد اسلامبولی کشته شد و رفت پیش شاه تو جهنم.
+آها
چند دقیقه بعد
+بابا! گوشی ات رو میدی بازی کنم؟
_ نه الان کار دارم سرم شلوغه.
+ خیلی «عنبر ساداتی!»
👀 👀 😂 😂
@Sabeti ✅
اکانت امیرحسین ثابتی در اپلیکیشن ویراستی (توییتر ایرانی) را دنبال کنید:
https://virasty.com/Sabeti
امیرحسین ثابتی
چرا جمهوری اسلامی در «عدالت اجتماعی» درجا میزند؟ دیروز اتفاق مهمی در مجلس افتاد. اتفاقی که به نظرم
دو روز قبل با یکی از نمایندگان مخالف معافیت مالیاتی بر خانه های لوکس صحبت میکردم. میگفت از دستور مجلس خارج شده مگر در رسانه این بحث مطالبه شود تا مجلس تحت فشار انتقادها، دوباره به این موضوع رای دهد.
امروز اعلام شد مجلس تجدیدنظر کرده و مالیات بر منازل لوکس رای آورد!
#قدرت_رسانه
سناریوی مسمومیت در مدارس دخترانه آنقدر مبتذل و رسواست که هر توضیح بیشتری درباره اش توهین به شعور مخاطب است.
کسانی که میگویند این کار، کار خود جمهوری اسلامی است همانهایی هستند که اول میگفتند مهسا امینی هیچ سابقه بیماری زمینه ای نداشته و به خاطر ضرب و شتم پلیس کشته شده! بعد که اسناد پزشکی بیماری آن دختر منتشر شد، گفتند دو تا پای حسین رونقی را در زندان شکسته اند! بعد که رونقی از زندان آزاد شد و مشخص شد این خبر هم دروغ بوده گفتند موهای آرمیتا عباسی را در زندان از ته تراشیده اند و به او تجاوز کرده اند! بعد که او هم زندان آزاد شد و در عکسها مشخص شد موهایش که هیچ، لاک ناخنش هم سر جایش است دروغهای جدیدشان را منتشر کرده اند.
بیچاره آن هایی که ذهن و فکرشان را داده اند دست شیادانی مثل شما تا هر روز برای شان یک سناریوی جدید بنویسید؛ وگرنه ما از همان روز اول میدانستیم بزرگترین دروغ شما همین سه کلمه زن، زندگی، آزادی است...
عضو کانال شوید 🔻
https://eitaa.com/joinchat/1844903939C0e8d01846b
خوش به حال شاعران، من که نبودم شاعرت
کل اشعارم همین؛ من عاشقت هستم حسین...
#شب_جمعه
اسحاق جهانگیری در تازه ترین مصاحبه اش گفته من و حاج قاسم مثل دو برادر بودیم.
یاد هابیل و قابیل افتادم!
@Sabeti ✅
4_5773828220818298135.mp3
10.98M
🎧کسانی که برنامه دیشب جهان آرا (13 اسفند 1401) در گفتگو با دکتر بیژن پیروز را دیدند، حتما تایید می کنند که درباره مساله «هراس عمومی» در مدارس دخترانه، علت آن و راه حل این مساله نکات جدیدی گفته شد.
صوت کامل این برنامه را می توانید دانلود کنید.
عضو کانال شوید 🔻
https://eitaa.com/joinchat/1844903939C0e8d01846b
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کتاب مهمی که سعید جلیلی معرفی کرد
روز گذشته سعید جلیلی در واکنش به شعار "مرگ بر رژیم کودک کش" که توسط یک دانشجوی فریب خورده بیان شد، کتابی راهبردی و مهم را معرفی کرد. کتاب "شکست در بازی طولانی" که توسط فیلیپ گوردون دستیار ویژه اوباما نوشته شده و نمونه های عینی از تلاشهای امریکا در دخالت در کشورهای مختلف از ایران تا عراق و سوریه و... را تشریح کرده است.
این کتاب حاوی نکات مهمی در عرصه سیاست و روابط بین الملل است که مطالعه آن به همه علاقه مندان به این حوزه پیشنهاد میشود و البته چند ماه قبل در همین کانال معرفی شده بود.
قیمت پشت جلد این کتاب 320 صفحه ای 110 هزار تومان و هزینه ارسال آن به سراسر کشور 15 هزار تومان می باشد. (جهت سفارش بیش از یک نسخه یا سفارش با هر کتاب دیگری، هزینه ارسال رایگان خواهد بود)
سفارش 👇
@Ketab_hafezeh_tarikhi
مشاهده سایر کتابها 👇
https://eitaa.com/joinchat/2622488763C2bf91fff0c
در امتداد دیالمه
از اواخر شهریور 1401 که اوضاع سیاسی کشور ملتهب شد، بسیاری از سیاستمداران و کسانی که هر 4 سال یکبار شب انتخابات سر و کله شان پیدا می شود، غیب شان زد. انگار نه انگار که مسئولیتی دارند و اتفاقا حالا که اوضاع کشور کمی بهم ریخته باید بیشتر وسط میدان باشند! اما آنها مرد نشستن پشت میز بودند نه رفتن روی مین.
اما این وسط چند استثنا هم وجود داشت که اتفاقا این ایام پرکار ترین روزهایشان بود. یعنی دقیقا در زمانی که هیچ انتخاباتی وجود نداشت و می شد مثل اصولگرایان و اصلاح طلبان قایم شد تا اوضاع عادی شود، آنها از این دانشگاه به آن دانشگاه و از این مسجد به آن مسجد رفتند و با مردم حرف زدند، گلایه های آنها را شنیدند، پاسخ دادند و نشان دادند که مردم را فقط در زمان انتخابات نمی شناسند.
یکی از این افراد سعید جلیلی بود. او در چند ماه گذشته به دانشگاه های امیرکبیر، یزد، بیرجند، گیلان، شاهد، صنعتی اصفهان، بقیه الله و شهید چمران اهواز رفت و مفصل با دانشجویان حرف زد. در بعضی از دانشگاه ها مثل دانشگاه یزد جلسه اش تا 5 ساعت طول کشید اما خسته نشد و تا آخرین نفر از دانشجویان هم حرف هایش را به او زد. جدای از این، هر هفته سه شنبه ها جلساتی را با حضور عموم مردم، دانشجویان و طلاب در حوزه هنری برگزار کرد و ضمن بحث درباره اصول و مبانی اندیشه سیاسی در قرآن، حرف حضار را درباره مسایل روز می شنید و پاسخ می داد. همزمان در مساجد مختلف هم حضور داشت و علاوه بر همه اینها، جلسات مختلفی با فعالان دانشجویی، اصناف و... داشت.
او در عمل نشان داد ارتباط مستقیم با مردم و اقشار مختلف جامعه اعم از دانشجو و طلبه و... در ایام غیر از انتخابات برایش «موضوعیت» دارد و اتفاقا در سخت ترین شرایط ممکن، این حضورش را پررنگ تر کرد. درست مثل آبان 98 که روحانی یک شبه بنزین را سه برابر کرد و تا مدتها در هیچ جمع عمومی جرات حاضر شدن نداشت اما همین جلیلی بود که به دانشگاه های مختلف می رفت و باز پای حرف دانشجویان می نشست.
اما اینها را ننوشتم تا فقط بگویم جلیلی چقدر کار خوبی کرده که این مدت به دانشگاه ها و مساجد مختلف رفته و همیشه در دسترس مردم بوده، او به عنوان یک سیاستمدار مسلمان وظیفه اش را انجام داده است. اصل حرفم «مدل سیاست ورزی» و کنش او در عرصه سیاست است که بدون اغراق باید گفت او شبیه ترین فرد به شهید عبدالحمید دیالمه است.
دیالمه نماینده مردم مشهد در اولین دوره مجلس بود که در انفجار هفتم تیر به شهادت رسید و به گفته خود جلیلی، یکی از تاثیرگذارترین افراد بر شخصیت او بوده است. جلیلی در دورانی که در مشهد زندگی می کرده، علیرغم سن و سال کم، یکی از پای منبری های ثابت دیالمه بوده و مواجهه دلیرانه دیالمه با جریان های مختلف التقاطی و مارکسیستی و لیبرال و... را از نزدیک دیده. هنر اصلی دیالمه که پیوند مسایل بنیادین دینی با مسایل روز سیاسی بوده را به خوبی متوجه شده و امروز بعد از چند دهه، دقیقا با همان سبک و سیاق عمل می کند و اگر هم می خواهد درباره مسایل روز حرفی بزند، در قالب جلسات تفسیر آیات سیاسی قرآن این کار را انجام می دهد. این یعنی برای او اصل اسلام و فهم ریشه ای مسایل دینی است و بعد از آن بین مسایل دینی و مسایل سیاسی پیوند برقرار می کند. به همین خاطر "عمق نگاه" و "بنیه فکری" متمایزی نسبت به بسیاری دیگر از مسئولین دارد. البته خیلی ها معتقدند جلیلی به خاطر شکست در انتخابات 92 مقابل روحانی و انصراف در انتخابات 1400 در عرصه سیاست تمام شده اما این یک نگاه سطحی است. جلیلی با صبر و حوصله مشغول تربیت نسلی جدید از نیروهای انقلابی است که در آینده خودش را نشان خواهد داد. او اثرگذاری را فقط در داشتن پست و مقام نمی بیند و به همین خاطر هیچگاه فعالیت هایش کم نشده. همان کاری که در دولت روحانی انجام میداد را به صورت مستمر در دولت رئیسی نیز انجام میدهد و به خاطر داشتن گفتمان و ایده مشخص در عرصه سیاست، اثرگذاری اش را به داشتن یا نداشتن پست و مقام گره نزده. همچنان سفر می رود، سخنرانی می کند، جلسه برگزار می کند و هر آنچه از دستش بر می آید را برای نظام و انقلاب انجام می دهد.
برایش عاقبت به خیری و شهادت را آرزو می کنم؛ مثل استادش عبدالحمید دیالمه.
عضو کانال شوید 🔻
https://eitaa.com/joinchat/1844903939C0e8d01846b
فرموده اند نیمه شعبان بگو "حسین"
ما را ببر به کرب و بلا یا ایها العزیز...
#شب_جمعه