حالا تمام دغدغه ام این شده حسین
این اربعین کرب و بلا میبری مرا...؟
#شب_جمعه
هدایت شده از حافظه تاریخی ایرانی
36.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
هرچقدر هم درباره منافقین یا همان (سازمان مجاهدین خلق) مطالعه داشته باشید، احتمالا با دیدن این فیلم اطلاعات بیشتری کسب خواهید کرد.
در قسمت ۹۷ از برنامه حافظه تاریخی ایرانی، ابعاد پشت پرده ای از ارتباطات منافقین با فرانسه را بازگو کرده ایم. بهانه انتشار این ویدئو نیز معرفی یک ویژه نامه ارزشمند و بی نظیر درباره تاریخ منافقین است که به تازگی منتشر شده.
ویژه نامه ای که مطالعه آن یک دوره آموزشی سواد تاریخی درباره تاریخ معاصر ایران محسوب میشود و در صورت چاپ به عنوان کتاب، بیش از ۲ میلیون تومان قیمت خواهد داشت اما امروز با قیمت ۲۰۰ هزار تومان به فروش میرسد.
میهمان این قسمت از برنامه حافظه تاریخی ایرانی، آقای محمدمهدی اسلامی سردبیر این ویژه نامه ارزشمند است.
🔹برای پایین آوردن حجم فیلم کیفیت آن کم شده اما اگر خواستید فیلم را با کیفیت اصلی ببینید از اینجا اقدام کنید.
🔹برای تهیه کتابی هم که در این قسمت معرفی شده از اینجا اقدام کنید.
🔻برای مشاهده قسمت های قبلی برنامه نیز از اینجا عضو کانال شوید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اولین نطق امیرحسین ثابتی در مجلس دوازدهم
از هشدار به پزشکیان تا تقدیر از ورزشکار الجزایری در المپیک پاریس/ اگر میخواهیم تحولی در حکمرانی ایجاد کنیم، راهی جز مقابله با بریز و بپاش ها و سخت گیری بر مسئولان نداریم
@Sabety_ir ✅
گزارشی از شانزدهمین روز کاری مجلس دوازدهم (یکشنبه ۲۱ مرداد ۱۴۰۳)
قبل از ساعت ۶ صبح وارد مجلس شدم و جلسه کمیسیون فرهنگی را آغاز کردیم. موضوع جلسه تعیین رئیس کمیسیون بود که با رای اکثریت اعضا، حجه الاسلام آقاتهرانی که در دوره قبل نیز رئیس این کمیسیون بود ابقا شد. بعد از ظهر نیز جلسه دیگری در کمیسیون برگزار شد و درباره وزرای پیشنهادی فرهنگ و ارشاد، ورزش و جوانان و میراث فرهنگی و گردشگری و نحوه بررسی برنامه های آنها بحث و گفتگو شد.
عضویت همزمان در کمیسیون فرهنگی و کمیسیون اصل ۹۰
طبق آیین نامه، یک نفر میتواند از کمیسیون فرهنگی همزمان عضو کمیسیون اصل ۹۰ هم باشد که برای این مساله نامزد شدم و با لطف اعضای کمیسیون و رای مثبت آنها، همزمان به عضویت در این کمیسیون نیز درآمدم.
ماجرای عضویت اولیه ام در کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی چه بود؟
این نکته را هم باید توضیح دهم که در ابتدای شروع به کار مجلس، بعد از ارائه مدارک تحصیلی و شوابق شغلی از طرف معاونت حقوقی اعلام شد که در اولویت اولم یعنی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی قرار گرفته ام اما بعد از برخی تحولات و لابی بازی ها، یکباره در شب آخر و بدون اطلاع به بنده این مساله ملغی شد! جالب اینجا بود که بعد از اعتراضم به این موضوع، در جلسه روسای شعب با اعضای هیات رئیسه، رییس یکی از شعب که از قضا جزو اصلاح طلبان مجلس نیز هست گفته بود نمیشود فلانی (ثابتی) همین بار اول که وارد مجلس شده وارد کمیسیون امنیت ملی هم بشود و به همین خاطر فلان آقا (یکی از نمایندگان مورد علاقه اصلاح طلبان و اعتدالی ها) بیرون کمیسیون بماند!
جالبتر اینکه همان ایام، دو کارشناس حقوقی مجلس نیز در صحبت رو در رو به خود بنده گفتند که با توجه به سابقه و مدارکی که ارائه کرده ای باید امتیاز بیشتری بگیری و در کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی باقی بمانی. و همچنین یکی دیگر از مسئولان اصلی و تصمیم گیر مجلس نیز به خود بنده گفت حق شما امتیاز بالاتر و حضور در این کمیسیون است اما فشار روی ما زیاد است و ماجرا خیلی سیاسی شده چون اگر شما در کمیسیون باقی بمانی "فلان نماینده" از آنجا بیرون میرود و ما نمیتوانیم چنین کاری کنیم و... (متاسفانه تا امروز هم به خاطر برخی اتفاقات غیرشفاف، همچنان تعدادی از نمایندگان بدون کمیسیون هستند یا برخلاف عدالت به کمیسیونهای غیر مرتبط با رزومه شان رفته اند که مصداق ضعف مدیریت مجلس است)
با این اوصاف، نهایتا به کمیسیون فرهنگی که اولویت دومم بود رفتم و همانطور که توضیح دادم همزمان عضو کمیسیون اصل ۹۰ نیز شدم. البته طبق آئین نامه شرکت نمایندگان در جلسات سایر کمیسیونها (بدون حق رای) ممکن است.
در صحن علنی چه گذشت؟
اما اولین دستور جلسه صحن علنی، انتخاب اعضای کمیسیون ویژه حمایت از تولید بود که بعضی از کسانی که به آنها رای دادم رای آوردند (مثل محسن زنگنه، طغیانی، محمودی، قیصری و...) و بعضی از کسانی هم که رای دادم رای نیاوردند (مثل ظهوریان، یزدیان، عباس بیگدلی و...)
دستور بعدی هم اصلاح یکی از قوانین برگشت خورده از سوی شورای نگهبان درباره تجارت ایران و اندونزی بود که به تمام اصلاحیاتش رای مثبت دادم، چون موارد اصلاحی معقول بودند.
تلف شدن وقت مجلس به خاطر اشکال در آئین نامه و انصرافهای دقیقه ۹۰ نمایندگان
در ادامه نیز درباره تعدادی دیگر از نمایندگان که باید از سوی قوه مقننه در شوراهای مختلف ترکیبی با سایر دستگاه ها انتخاب شوند رای گیری شد که چون عمده آنها به صورت غیر رقابتی و اجماعی بود، جزییات افراد منتخب و شوراهای مذکور را در اخبار رسانه ها میتوانید بخوانید. این مساله هم جزو آفتهای مجلس است که این چندمین جلسه است که حدود یکی دو ساعت وقت صحن علنی برای این مساله هدر میرود. ماجرا هم به این شکل است که مثلا کمیسیون ایکس باید یک نماینده را برای عضویت در شورای ایگرگ به عنوان ناظر معرفی کند. برای اینکه رقابت باشد، دو نفر به صحن معرفی میشوند تا از بین آنها یکی که رای بیشتری آورد انتخاب شود اما در ۹۹٪ موارد، در آخرین لحظه یک نفر انصراف میدهد و همه مجبور میشوند به صورت اجماعی به همان یک نفری که باقی مانده رای بدهند! یعنی عملا انتخاباتی در کار نیست و فقط وقت مجلس از بین میرود.
نهایتا در ساعت پایانی صحن امروز، اسامی وزرای پیشنهادی توسط رئیس مجلس اعلام شد و بعد از آن هم نوبت به نطقهای نمایندگان رسید که طبق قرعه کشی، اولین نطق ۷ دقیقه ای امروز به نام من درآمده بود که فیلم کامل آن را میتوانید از اینجا ببینید. بعدا دیدم که در رسانه ها بازتاب زیادی داشته و اصلاح طلبان هم خیلی سعی کرده اند با تقطیع بخشهایی از حرفها، مثل همیشه اصل حرف را تحریف کنند اما الحمدلله موفق نبودند و به نشر بیشتر نطقم کمک کردند که از همینجا از آنها تشکر میکنم!
از فردا هم جلسات فشرده کمیسیونها برای بررسی برنامه های وزرای مختلف آغاز خواهد شد.
@Sabety_ir ✅
امیرحسین ثابتی
گزارشی از شانزدهمین روز کاری مجلس دوازدهم (یکشنبه ۲۱ مرداد ۱۴۰۳) قبل از ساعت ۶ صبح وارد مجلس شدم و
تصاویر مرتبط با گزارش شانزدهمین روز کاری مجلس (۲۱ مرداد ۱۴۰۳)
@Sabety_ir ✅
2_5445075983575023717.mp3
8.87M
یکی از بهترین تحلیلهایی که درباره پیاده روی و زیارت اربعین شنیده ام، سخنرانی آیت الله میرباقری در آبان ماه سال 95 بوده است. سخنرانی پرنکته ای که بسیار قابل استفاده است. پیشنهاد می کنم سر فرصت حتما گوش کنید.
@Sabety_ir ✅
امیرحسین ثابتی
اولین نطق امیرحسین ثابتی در مجلس دوازدهم از هشدار به پزشکیان تا تقدیر از ورزشکار الجزایری در المپیک
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کلیپ ویژه
دعوت امیرحسین ثابتی از مسعود ادریس جودوکار الجزایری برای حضور در ایران (زیرنویس انگلیسی)
@Sabety_ir ✅
4_5902413086324691181.mp3
19.4M
صوت کامل مناظره امیرحسین ثابتی (نماینده تهران) و عباس مقتدایی (نماینده اصفهان) درباره عباس عراقچی گزینه پیشنهادی وزارت امور خارجه دولت پزشکیان
جهت دریافت فیلم کامل این مناظره از طریق کانال روبیکا، از اینجا اقدام کنید.
@Sabety_ir ✅
امروز در جلسه کمیسیون فرهنگی درباره صلاحیت سه وزیر مرتبط با کمیسیون رای گیری داخلی شد.
آقایان سید عباس صالحی (وزارت فرهنگ) و دنیامالی (وزارت ورزش) رای آوردند و آقای صالحی امیری (وزارت میراث فرهنگی) رای نیاورد.
رای بنده هم به عباس صالحی و دنیامالی مثبت و به صالحی امیری منفی بود.
#شفافیت
@Sabety_ir ✅
پرسشی بد نگران کرده من مجنون را
اربعین، کرب و بلا حک شده در تقدیرم؟
#شب_جمعه
یکی از کسانی که قطعا به او رای اعتماد نخواهم داد دکتر ظفرقندی وزیر پیشنهادی برای وزارت بهداشت است.
جدای از مواضع سیاسی افراطی و رادیکالش که نشان میدهد چندان ربطی به جمهوری اسلامی ندارد و احتمالا این وزارتخانه تخصصی را به یک پایگاه سیاسی برای تندروهای اصلاح طلب تبدیل خواهد کرد، سپردن این وزارتخانه به "یک پزشک" که در حوزه نظام سلامت به صورت کلان ایده و تخصصی ندارد تکرار اشتباهات قبل و مصداق تعارض منافع است.
چرا هیچگاه وزیر کار یک کارگر نبوده ولی همیشه وزیر بهداشت یک پزشک و فرد غیرمتخصص در حوزه نظام سلامت بوده؟ امری که در بسیاری از کشورها رعایت میشود و وزیر بهداشت را یک اقتصاددان یا مدیر پروژه های کلان قرار میدهند که نسبت به حوزه نظام سلامت به صورت کلان ایده و رویکرد داشته باشد. این چرخه معیوب در ایران نیز باید یک جا بهم بخورد.
@Sabety_ir ✅
هدایت شده از آقای پرزیدنت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🛑 اگر نمایندگان شهرتان میخواهند به عراقچی رای مثبت دهند، این کلیپ را نشان شان دهید و مطالبه کنید که چنین خطایی نکنند.
🔰در کجای دنیا کسی که چنین عملکرد پر خطایی داشته، به جای محاکمه تشویق میشود و به عنوان وزیر معرفی میشود؟
🔰رای آوردن عراقچی، آزمون بزرگ شرافت و غیرت نمایندگان است. از آنها بخواهیم رای شان را شفاف کنند...
🆔 @aqaye_president
آقای عراقچی به جای پاسخ به بعضی سوالاتی که مطرح کردم، متاسفانه دو نکته خلاف واقع را گفت که از رئیس مجلس درخواست ماده ۷۵ (برای پاسخگویی) را مطرح کردم که تا الان پاسخی داده نشده.
در اولین زمانی که رئیس مجلس موافقت کند، پاسخ ایشان را درباره هر دو نکته در صحن علنی بیان میکنم.
@Sabety_ir ✅
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فیلم کامل نطق امیرحسین ثابتی در صحن علنی در مخالفت با عباس عراقچی (گزینه پیشنهادی وزارت امور خارجه)
@Sabety_ir ✅
گزارشی از هفدهمین و هجدهمین جلسه علنی مجلس دوازدهم (شنبه ۲۷ و یکشنبه ۲۸ مرداد ۱۴۰۳)
صبح شنبه رئیس جمهور به همراه کابینه پیشنهادی به مجلس آمد و رسما سلسله جلسات بررسی صلاحیت وزرای پیشنهادی آغاز شد. برخلاف متن روز تحلیف، این بار متن رئیس جمهور خوب نبود. پر بود از گزاره های ناامید کننده و سیاه که تعدادی از نمایندگان معترض شدند. وسط کار هم طبق معمول پزشکیان خسته شد و گفت بیشتر از این از روی متن بخوانم خراب میکنم! که باعث خنده نمایندگان شد.
در ادامه چون وقت رئیس جمهور باقی مانده بود تعدادی از نمایندگان به فاصله ۵ دقیقه به ۵ دقیقه در دفاع از کلیات دولت حرف زدند تا اینکه در نوبت عصر، نوبت به وزیر آموزش و پرورش رسید. چون وزیر مخالفی نداشت، هیچ موافقی نیز صحبت نکرد و بعد نوبت وزیر ارتباطات رسید که بعد از نطق نمایندگان موافق و مخالف از خود دفاع کرد. در کل روز اول بدون نکته یا حاشیه خاصی به پایان رسید.
گزارش روز دوم
صبح نوبت بررسی صلاحیت وزیر اطلاعات بود که پس از نطق موافق و مخالف، ایشان هم در دفاع از خودش صحبت کرد. وزیر پیشنهادی بعدی آقای عراقچی بود که من از قبل به دوستان گفته بودم ترجیح میدهم به دلایلی جزو صحبت کننده ها نباشم اما در محتوایی که قرار است مخالفان ایشان صحبت کنند کمک میکنم. لذا حدود سه صفحه نوشتم و آن را به یکی از نمایندگان دادم تا بخواند.
اما در آخرین دقایق، میثم ظهوریان نماینده مشهد که قرعه به نام او درآمده بود اصرار کرد که اگر قرار است بخشی از زمانش را به کسی بدهد، مایل است آن فرد من باشم. یکی دو نفر دیگر از دوستان نیز تاکید داشتند که حتما این کار را انجام دهم که نهایتا پذیرفتم.
قبل از شروع نطق، به آقای عراقچی به شوخی گفتم من چون نمیخواهم جایی سفیر شوم یا در وزارتخارجه پست بگیرم، میخواهم سفت و سخت نقد کنم، البته حرفهایم فنی و درباره برجام است که محتوایش برای شما قابل پیش بینی است!
بعد هم نطقم را آغاز کردم که فیلم کاملش را از اینجا میتوانید ببینید. البته نکات بیشتری نوشته بودم که وقت کم آوردم اما چارچوب اصلی مباحث را مطرح کردم. در نوبت عصر و پس از دفاع چند نفر از اصولگرایان از آقای عراقچی، نوبت به خود ایشان رسید و عجیب بود که به جای پاسخ به سوالات فنی که درباره متن برجام مطرح کردم (مثل تحریم چرخه دلار) ایشان به صورت تحریف شده به یک توییت ۶ سال قبل اشاره کرد! که ماجرای مفصلی دارد. اینکه فردی در معرض تصدی وزارتخارجه باشد اما دانسته یا نادانسته بخشی از پازل پروژه بگیرهای توییتری شود، چندان طبیعی نیست.
چون ایشان اسم مرا برد و نسبت غلط داد، بلافاصله به رئیس مجلس درخواست ماده ۷۵ برای پاسخگویی دادم که آقای قالیباف گفت باید بررسی کنم.
بازتابهای نطقم نیز زیاد بود. کلی زنگ و پیامک و... وصول شد که بامزه ترینش این بود که یکی از نماینده های حامی برجام و مدافع عراقچی یکدفعه موبایلش را دستم داد و گفت خانمم مواضعت را خیلی دوست داشته و میخواهد تلفنی تشکر کند :)
بعد از آن نیز نوبت به بررسی صلاحیت وزرای پیشنهادی بهداشت و کار رسید که هر دو مخالفان زیادی در مجلس دارند. ظفرقندی به خاطر مواضع افراطی اش علیه خود نمایندگان و نظام و انقلاب و میدری هم به خاطر امضای نامه جام زهر خطاب به رهبر انقلاب در مجلس ششم.
جالب اینکه بعضی اصولگرایان نام و نشان دار مجلس برای این دو نفر رای جمع میکردند! و هر دو نیز حاضر به عذرخواهی از اقدامات رادیکال شان در گذشته نشدند و حالا باید دید میتوانند از مجلس رای اعتماد بگیرند یا خیر؟
تا ۴۸ ساعت دیگر پاسخ سوال و به تبع آن خیلی مسائل دیگر روشن خواهد شد...
@Sabety_ir ✅
امیرحسین ثابتی
گزارشی از هفدهمین و هجدهمین جلسه علنی مجلس دوازدهم (شنبه ۲۷ و یکشنبه ۲۸ مرداد ۱۴۰۳) صبح شنبه رئیس ج
تصاویر مرتبط با گزارش هفدهمین و هجدهمین روز صحن علنی مجلس (۲۷ و ۲۸ مرداد ۱۴۰۳)
@Sabety_ir ✅