هدایت شده از کتابفروشی حافظه تاریخی ایرانی
یکی از بهترین کتابها برای پاسخ به شبهات درباره دین اسلام و سیره پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله وسلم کتاب "رحمت حکیمانه" است.
کتابی مستند و مستدل که موضوعات مختلفی از جمله "خشونت در اسلام"، "اسلام رحمانی"، "جنگ و جهاد"، "چگونگی پیمان بستن با دشمن"، "نوع رفتار پیامبر با یهودیان"، "حکم قطع دست و قصاص در اسلام"، "نوع تعامل حضرت علی علیه السلام با خلفا" و... در آن بررسی شده است.
مطالعه این کتاب مفید، قطعا سواد تاریخی و قدرت مخاطب در پاسخگویی به بسیاری از شبهات را ارتقا میدهد.
قیمت این کتاب ۲۷۰ صفحه ای ۱۱۰ هزار تومان و هزینه ارسال به سراسر کشور ۴۵ هزار تومان است.
برای خریدهای بالای ۷۰۰ هزار تومان، ارسال رایگان است.
♦️سفارش👇
@Ketab_hafezeh_tarikhi
🔹آدرس #جدید خریدحضوری:
خیابان انقلاب، روبروی درب اصلی دانشگاه تهران، نبش فخر رازی، پلاک ۱۲۴۸،
کتابفروشی حافظه ی تاریخی ایرانی
(کتاب اندیشه)
ما از تو به غیر تو نداریم تمنا
حلوا به کسی ده که محبت نچشیده...
#شب_جمعه
هدایت شده از جنبش ازما
⏳ ۱۰۰ روز از مجلس دوازدهم گذشت
🔸 طبق قانون شفافیت قوای سهگانه، مجلس شورای اسلامی برای انتشار مشروح مذاکرات صحن و کمیسیونها به همراه آراءِ مأخوذه از اعضا در پایگاه خود مهلت یک ماهه دارد.
🔸 مجلس دوازدهم تا الآن ۱۹ مورد رأیگیری الکترونیکی داشته که باید آنها را منتشر میکرده است. تازه این آمار فقط مربوط به صحن بوده و رأیگیریهای کمیسیونها در آن لحاظ نشده است. همچنین تا کنون مشروح مذاکرات هیچ کدام از جلسههای صحن علنی و کمیسیونها منتشر نشده است.
🔸 سامانه شفافیت آرا داوطلبانه هم بلاتکلیف است و آخرین بروزرسانی آن در تاریخ ۹ بهمن سال گذشته انجام شده و مربوط به مجلس قبل است.
🇮🇷 این خانه #ازما ست
🔰 @azmaa_net
دو ماه قبل گفتند به نمایندگان تهران خانه سازمانی داده نمیشود اما اگر خانه ای که در آن زندگی میکنم به اسم خودم یا همسرم نباشد میتوانم از طریق مجلس "وام ۵۰۰ میلیونی" تحت عنوان "ودیعه مسکن" بگیرم.
با اینکه همین سال گذشته برای گرفتن وام ۹۰ میلیونی فرزند سوم، از این بانک به آن بانک رفته بودم و در نهایت به خاطر اینکه نتوانستم ضامن جور کنم، بی خیالش شدم گرفتن وام ۵۰۰ میلیونی آن هم ۴٪ برایم بسیار جذاب بود و هیچ منع قانونی هم نداشت، اما این وام را به دو علت نگرفتم؛
۱. با خودم عهد کردم به جذابیتهای مسئولیت عادت نکنم تا بعدا که در این جایگاه نیستم، پست و مقام نداشتن برایم مثل بازی مرگ و زندگی نباشد.
۲. اگر صبح تا شب مسئولان بانک مرکزی و وزارت اقتصاد و... میگویند پول نیست تا به مردم عادی یک وام ۵۰ میلیونی بدهیم، یک راهش سخت گرفتن به خود مسئولین و جلوگیری از ریخت و پاش هاست. اما نمیدانستم همزمان رئیس و سایر اعضای بورس وام های میلیاردی برای خودشان گرفته اند! البته در این مسیر مصمم تر خواهم شد و همانطور که در نطق اولم نیز گفتم معتقدم اگر به مسئولان سخت گرفته نشود، به مردم آسان نخواهد گذشت...
@Sabety_ir ✅
امیرحسین ثابتی
دو ماه قبل گفتند به نمایندگان تهران خانه سازمانی داده نمیشود اما اگر خانه ای که در آن زندگی میکنم به
برخی گفته اند وام ودیعه مسکن برای نمایندگان شهرستانی بوده نه تهرانی ها!
اگر اینطور است پس چرا آقای قالیباف در جلسه غیرعلنی یک ماه قبل خطاب به همه نماینده ها _حتی نمایندگان تهران_ گفت که لطفا اگر نیاز ندارید، این وام را نگیرید؟
مگر فکر میکنید خود بنده چطور متوجه چنین وامی شدم؟ یکی از مسئولان معاونت اجرایی مجلس فرم را داد و گفت این حق شماست. گفتم نمیخواهم؛ گفت پس لطفا بنویسید و امضا کنید که درخواست هزینه تامین مسکن (وام ۵۰۰ میلیونی) را هم ندارید. نتیجه شد همان عکسی که دیروز منتشر کردم.
@Sabety_ir ✅
چپ و راست در هر چه با هم اختلاف داشته باشند، در مبارزه با شفافیت "وفاق" دارند.
با اینکه توضیح داده ام که مساله اصلا خانه سازمانی نیست و موضوع اصلی وام ۵۰۰ میلیونی به اسم ودیعه مسکن است که نگرفته ام، بازهم اصرار دارند صورت مساله را تحریف کنند...
@Sabety_ir ✅
هشدار بیش از ۴۰ نماینده به همتی؛
جلوی ریخت و پاش ها را بگیرید تا وام به مردم هم برسد/ سخنی نگویید که بوی دفاع از بانک ها و کارتلهای اقتصادی متخلف را بدهد
باسمه تعالی
جناب آقای دکتر همتی؛ وزیر محترم امور اقتصادی و دارایی
سلام علیکم
با عرض تبریک حلول ماه ربیع الاول، اخیرا در یکی از برنامه های تلویزیونی ضمن دفاع از وامهای کلان پرداختی بانکها به کارکنان خود، درباره «پرداخت بخشی از وام ازدواج به صورت خرید کالا و اجناس» صحبت کردید که نقض واضح قانون بود. چراکه طبق ابلاغیه بند (ث) تبصره ۱۳ قانون بودجه سال ۱۴۰۳ کل کشور- تسهیلات قرض الحسنه ازدواج باید به صورت نقدی باشد.
این درحالیست که طبق بخش نامه بانک مرکزی حداکثر ۱۵ روز پس از ثبت نام توسط متقاضیان، باید روند خدمات دهی آغاز شده و ضمن تعیین شعبه، ظرف ۱۰ روز پرونده تشکیل و مبلغ وام به حساب متقاضی واریز گردد.
متاسفانه این نوع اظهارات توسط حضرتعالی، ثمره ای جز ناامیدی جوانانی که با هزار و یک امید برای ازدواج اقدام نموده اند ندارد آن هم در شرایطی که حجم کل تسهیلات پرداختی ازدواج و فرزندآوری از کل تسهیلات پرداختی، تنها حدود ۳درصد است.
لذا از شما به عنوان وزیر اقتصاد دولت جناب آقای پزشکیان که همواره به درستی بر ارتقای شاخص عدالت تاکید کرده است، انتظار میرود به عنوان وزیر اقتصاد به جای ایجاد شائبه و ظن دفاع از منافع بانک ها و کارتل های اقتصادی متخلف، با جلوگیری از بنگاه داری بانکها توسط زیرمجموعه های اقماری شان و ریخت و پاش ها و هدر رفت منابع عمومی در بخشهای گوناگون، به دنبال احقاق حقوق مردم عادی و رنج کشیده ای باشید که برای دریافت حتی یک وام ساده، باید از هفت خوان بانک ها عبور کنند.
ضمنا مطرح نمودن ایده غلط و پر اشکال جایگزینی کالا و لوازم خانگی به جای وام نقدی، آن هم در شرایطی که کیفیت پایین برخی کالاها و قیمت بالای آنها مشخص است، چرخه رانت دیگری در بین تولید کنندگان بی کیفیت را رونق می بخشد تا بتوانند در یک بازار غیر رقابتی، محصولات خود را به اجبار به بخشی از جامعه تحمیل کنند. و صد البته شما بهتر از هر کس دیگر می دانید که هر زوجی که برای دریافت وام ثبت نام اقدام می کند، بیشترین نیازش به مبلغ وام برای تامین نقدینگی لازم جهت خرید و یا رهن مسکن و یا سایر مخارج شروع به کار زندگی است که طبیعتا با دریافت لوازم خانگی، این مشکلات مرتفع نمی شود.
در پایان به جنابعالی یادآوری می کنیم که اگر قرار است تحولی در وضعیت معیشت مردم شکل بگیرد، یکی از قدم های اولیه آن تغییر نگاه مسئولان است. اگر وزرا و مسئولانی مانند شما اولویت شان را بر احقاق حقوق توده های مردم بگذارند و در این مسیر با برخورد با بانک های متخلف و کسانی که منابع عمومی را هدر می دهند به وظیفه خودشان عمل کنند حتما در راه گره گشایی از مشکلات مردم موفق خواهند شد که در این مسیر باید مراقبت شود که الگوهای غلط دهه ۹۰ مجددا تکرار نشود.
از این رو ما در مجلس شورای اسلامی با دقت عملکرد شما و سایر مسئولان را رصد کرده و در صورت حرکت در مسیر قانونی و درست، شما و ساییر همکاران تان را کمک می کنیم و در صورتی نیز که خدای ناکرده، مسیر اشتباهی در پیش گرفته شود حمایت از مردم و بویژه زوجهای جوان را وظیفه قانونی خود میدانیم.
والسلام علی من اتبع الهدی
۱. مالک شریعتی
امیرحسین ثابتی
علی خضریان
احمد راستینه
۵. عباس بیگدلی
مهدی طغیانی
ابراهیم عزیزی شیراز
محمد منان رئیسی
حامد یزدیان
۱۰. علیرضا عباسی
میثم ظهوریان
علی احمدی
صدیف بدری
علیرضا سلیمی
۱۵. محمدطلا مظلومی
زهره سادات لاجوردی
موسی غضنفرآبادی
فتح الله توسلی
محمدتقی نقدعلی
۲۰. احسان عظیمی راد
علی حدادی
امیرحسین بانکی پور
حسن حسن نتاج
سید موسی موسوی
۲۵. عباس گودرزی
سید محمد موحد
غلامرضا شریعتی اندراتی
حسینعلی شهریاری
روح الله متفکر
۳۰. محمدرضا احمدی
نادرقلی ابراهیمی
علی اصغر نخعی راد
علی اصغر باقرزاده
فاطمه محمدبیگی
۳۵. ابراهیم رضائی
حسین محمدزاده
مجید دوستعلی
پیمان فلسفی
علی شیرین زاد
۴۰. سید مرتضی محمودی
سالار ولایتمدار
روح الله نجابت
فرهاد شهرکی
@Sabety_ir ✅
بعد از مدتها فرصتی شد و دکتر لنکرانی را دیدم و درباره مسائل مختلف مفصل صحبت کردیم. از مجلس و دولت و آرایش سیاسی کشور تا مرور برخی از خاطرات.
لنکرانی جزو معدود سیاستمدارانی بود که تخصص و تعهد را توامان داشت. در رشته تخصصی خودش یک چهره برجسته علمی است و در عین حال جزو با اخلاق ترین و نجیب ترین مسئولان کشور بود اما چون تشخیص و سلیقه سیاسی اش باب میل عده ای خاص از اصولگرایان و باندهای قدرت نبود، او را در رسانه ها بمباران کردند. شاید نسل جدیدتر یادش نباشد اما حدود ۱۲ سال قبل، از او چهره ای در رسانه ها ساخته بودند که زمین تا آسمان با واقعیت فرق میکرد و تهمتهایی به او زدند که جوابش را باید به خدا بدهند و در نتیجه کشور را از یکی از ظرفیتهای بزرگ نخبگانی اش محروم کردند.
کاش جوانان و دانشجویان شیرازی، قدر این مرد را بیشتر بدانند و از ظرفیتهای علمی، اجتماعی و سیاسی اش بیشتر استفاده کنند...
@Sabety_ir ✅
حور و قصور و کوثر از آن بهشتیان
ما را کفایت است، آن رخ انور حسین...
#شب_جمعه
امیرحسین ثابتی
چرا جمهوری اسلامی رفراندوم برگزار نمی کند؟ چرا حجاب اجباری است؟ چرا همه چیز در ایران دست رهبری است
در آستانه سال تحصیلی جدید، کتاب "بدون روتوش با دهه هشتادیها" به چاپ «بیستم» رسید. کتابی با محتوای صریح درباره بسیاری از شبهات و سوالات دانش آموزان و نوجوانان درباره مسائل سیاسی و تاریخی.
این کتاب در واقع حاصل حضورم در مدارس مختلف در سال ۱۴۰۱ و پاسخ به سوالات مختلف دانش آموزان است که در کمتر از یک سال از انتشار (مهر ۱۴۰۲) بیست بار تجدید چاپ شده و جزو پرفروش ترین کتابهای سال گذشته در سراسر کشور بوده است.
🔹جهت خرید حضوری میتوانید به این آدرس مراجعه کنید:
خ انقلاب اسلامی. روبروی سر در دانشگاه تهران. نبش خ فخر رازی. فروشگاه کتاب حافظه تاریخی (کتاب اندیشه)
🔹سفارش اینترنتی از ایتا:
@ketab_hafezeh_tarikhi
سایر کتابها را نیز می توانید از طریق این کانال ببینید: @kotob_tarikhi
هدایت شده از کانال هواداران امیرحسین ثابتی
🗯 واکنش برخی فعالین رسانهای و سیاسی
به تخریب ها علیه ثابتی
📌 اگر از دریچه مردم نگاه کنیم و متاثر از دیدگاه سیاسی خاصی نباشیم، باید خدمت صادقانه به مردم و کشور خود را تحسین و تشویق و فردی که اینگونه زیست می کند را همراهی کنیم.
اما حجم تخریب ها علیه #شفافیت امیرحسین ثابتی در این مدت بی سابقه بود!
ظاهرا اصلاح طلب و اصولگرا همگی بر سر عدم شفافیت #وفاق دارند!
🔸️کانال هواداران امیرحسین ثابتی
🆔 eitaa.com/sabety_fans
گزارش بیست و دومین جلسه علنی مجلس دوازدهم (یکشنبه ۲۵ شهریور ۱۴۰۳)
بعد از 24 روز، بیست و دومین جلسه صحن علنی مجلس برگزار شد. در ابتدای جلسه رییس مجلس در بخشی از سخنانش به صورت غیر مستقیم نسبت به انتصابات پرحاشیه روزهای گذشته دولت در بخشهای مختلف واکنش نشان داد و تاکید کرد که انتصابات رده های میانی نیز باید منطبق با رویکرد وفاق باشد و رعایت قانون به خصوص در مشاغل حساس ضروری است که حرف درستی بود اما نکته اساسی اینجاست که وقتی برخی چهره های پرحاشیه و فعال در فتنه های گذشته با رای خود مجلس وزیر شده اند، طبیعی است که حالا از افرادی شبیه خودشان در زیر مجموعه های مدیریتی شان استفاده کنند.
لذا رویکرد درست و منطقی این بود که 24 روز قبل تدبیری می شد تا این دسته از افراد وزیر نشوند تا امروز شاهد چنین انتصابات پر حاشیه ای نباشیم چون امروز این تذکرات حکم نوش دارو پس از مرگ سهراب را دارد.
یکی از مهمترین دستورات جلسه امروز الحاق یک تبصره به ماده 62 آیین نامه داخلی مجلس بود تا مشکل نمایندگانی که هنوز بعد از حدود 4 ماه هنوز کمیسیون ندارند حل شود که به آن رای مثبت دادم اما در مجموع چون دو سوم آرا را لازم داشت، رای نیاورد و همچنان چند نفر از نمایندگان بدون کمیسیون باقی مانده اند.
مساله دیگر رای گیری درباره برخی قوانین نامعتبر در حوزه اجتماعی بود که به کلیات و جزییاتش رای مثبت دادم.
بقیه زمان مجلس نیز به دو مساله گذشت، اول تعیین عضو جدید هیات رییسه مجلس _به جای نوری قزلجه نماینده سابق مجلس که به عنوان وزیر کشاورزی انتخاب شد_ که با اکثریت آرا عباس گودرزی انتخاب شد (و من هم به او رای دادم) و دوم؛ انتخاب نمایندگان قوه مقننه در سایر شوراهای مختلف کشور که باز هم بخش قابل توجهی از آنها به صورت اجماعی انتخاب شدند و خبر جزییات آنها در رسانه ها منعکس شده است.
بعد از ظهر نیز ابتدا جلسه کمیسیون فرهنگی تشکیل شد که درباره انتخاب اعضای کمیسیون در شوراهای مختلف بحث و تبادل نظر صورت گرفت و بعد از آن هم در جلسه کمیسیون اصل 90 شرکت کردم که موضوع اصلی آن اصلاح آیین نامه داخلی کمیسیون و انتخاب اعضای کمیسیون در کمیته های مختلف بود که تقریبا تا اذان مغرب ادامه یافت و طبق این جلسه به عضویت کمیته فرهنگی_ اجتماعی کمیسیون اصل ۹۰ انتخاب شدم.
بعد از آن هم تا حدود ساعت ۲۳ مشغول خواندن نامه ها و درخواستها و گزارش ها و... بودم.
@Sabety_ir ✅
امیرحسین ثابتی
گزارش بیست و دومین جلسه علنی مجلس دوازدهم (یکشنبه ۲۵ شهریور ۱۴۰۳) بعد از 24 روز، بیست و دومین جلسه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تصاویر و فیلم مرتبط با گزارش بیست و دومین روز صحن علنی مجلس (۲۵ شهریور ۱۴۰۳)
@Sabety_ir ✅