هدایت شده از امیرحسین ثابتی
4_5925023675366506847.mp3
9.03M
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چندی قبل این فیلم را یکی از دوستان برایم فرستاد. وقتی دیدم یاد خاطره ای افتادم:
یکبار دکتر جلیلی تعریف میکرد که در همان سال اول که کارم را به عنوان دبیر شورای عالی امنیت ملی آغاز کردم بدون آنکه ریالی از حقوق کارمندان کم کنم تنها با حذف مخارج اضافه و تشریفات زائد مثل پرواز اختصاصی برای سفرهای خارجی، اقامت در بهترین هتلهای اروپا و... هزینه های جاری دبیرخانه نسبت به سال قبل نزدیک به "یک دهم" شد و بقیه بودجه را به دولت پس دادم.
تصور کنید تمام دستگاه های اجرایی کشور مبارزه با اسراف و اشرافی گری را از خودشان شروع کنند، آیا اساسا مساله ای به نام کسری بودجه معنا پیدا میکند؟ آن وقت ممکن است دولتمردان برای گرفتن چند میلیون دلار از فلان کشور اروپایی، برای مذاکره و امتیاز دادن به آنها لحظه شماری کنند؟
اگر مسئولین در ظاهر مترو سوار شوند ولی پروازهای اختصاصی شان سرجایش باشد و برج هزار میلیاردی در بهترین نقاط تهران بسازند، فایده ندارد اما اگر ظاهر و باطن شان همان پرایدشان باشد و از آن مهم تر، روح حاکم بر مدیریت شان پرهیز از حیف و میل بیت المال باشد، این کشور نیاز به فروش یک قطره نفت هم ندارد...
@Sabeti ✅
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎬 بعضی وقتها که سخنان ظریف را می خوانم، احساس می کنم شوخی اش گرفته یا فکر می کند دوربین مخفی2 است و هرچه حرفهای عجیب و غریب تر بگوید برنده می شود، از جمله امروز که در گفتگو با روزنامه ایران گفته:
«مشکل دیگر دوستان ما (منتقدان برجام) این است که نمیخواهند راستی آزمایی حرفهای خودشان را بپذیرند. گفتند که آقای ترامپ به هیچ وجه از برجام خارج نمیشود... بپذیرید که تحلیل شما اشتباه بوده است. تقریباً هر تحلیلی که درباره موضوع هستهای داشتند، اشتباه بوده است!»
در اینجا پیش بینی تاریخی جناب عراقچی از رفتار ترامپ در برابر برجام را میبینید که صراحتا میگوید او از این توافق خارج نخواهد شد!
@sabeti ✅
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎬 خیلی ها که این فیلم را دیدند فقط خندیدند چون فکر کردند صرفا یک شوخی است، اما این فیلم نماد تقابل دو نوع "سبک زندگی" است که خودش را در یک دیالوگ ساده بین سران ارشد نظام نشان داده. به ویژه اگر این خاطره تاریخی را از صادق خرازی مشاور خاتمی که در ویژه نامه نوروزی روزنامه اعتماد در سال 94 منتشر شده بخوانید، این ادعا را تصدیق خواهید کرد:
اولین باری که میگو خوردم با اینکه من از خانواده متمولی بودم میگوهایی بود که روی دریای عمان در هنگام مانور با آقای #هاشمی و #روحانی خوردیم. عکسهایش هم هست! در حالی که من میدیدم که بچههای جنگ و فرماندهان سپاهی جنگ در همان جلسات و ضیافتها حضور داشتند اما نان و ماست میخوردند و امساک میکردند که خیلی درسآموز بود.
خاطرهای از زمان جنگ برایتان میگویم. جلسهای بود که دیدم که شهید کاظمی گفت گرسنهام چرا غذا نمیدهند؟ جلسه هم خیلی مهم بود، وقتی برای غذا رفتیم یک سفره رنگین انداخته بودند. من دیدم احمد کاظمی که از فرماندهان سپاه بود ظرفی کشید جلو، چند تکه نان وپنیر خورد بعد هم چیز دیگری نخورد. گفتم این همه غذا هست چرا نمیخوری؟ گفت بهتر است به تشریفات عادت نکنیم.
@Sabeti ✅
بسمه تعالی
جناب دکتر صالحی!
ریاست سازمان انرژی اتمی
با سلام
پس از آنکه رییس جمهور اعلام کرد ایران گام سوم کاهش تعهدات برجامی خود را عملیاتی میکند و در این مرحله محدودیتهای تحقیق و توسعه که طبق #برجام موظف به اجرای آن بودیم را کنار خواهد گذاشت، بنده در توییتی خطاب به شما نوشتم: «آقای صالحی! یادتان هست سال 94 گفتید: "ولله، ولله، ولله (با برجام) در هسته ای نه با کندی روبرو خواهیم شد نه با توقف وتحقیقات مان سرجایش خواهد بود؟" پس چرا رییس جمهور گام سوم را پایان دادن به محدودیتهای تحقیق وتوسعه اعلام کرد؟ ولله، ولله، ولله در تاریخ ثبت شد که چقدر دروغ گفتید»
بلافاصله سازمان انرژی اتمی به نقل از شما درپاسخ به بنده اعلام کرد: «دروغ از گناهان کبیره است واین اتهام بزرگی است که زدهاید. اگر این تهمت را ازسر ناآگاهی زدهاید ازشما میخواهم که بیشتر در مسائل تخصصی مطالعه کنید که مثل داستان ریختن سیمان در چاله رآکتور و فتوشاپ کردن آن نشود واگر آگاهانه برای بی حیثیت کردن، آنهم برای مقاصد سیاسی این حرف را زدهاید، فکر کنم که به عنوان یک بنده ناچیز خدا اینقدر نزد او حق دارم که شکایت از شما را نزد او برم و به عدلش او را سوگند دهم.»
آقای صالحی! بنده مثل آن نمایندگانی نیستم که بدون خواندن برجام به آن رای دادند و تحت تاثیر قسم های شما فکر میکردند برجام توافق خوبی است! لذا به جای تغییر زمین بازی و توصیه های اخلاقی، توضیح دهید چرا بین قسم های شما مبنی بر عدم محدودیت تحقیق وتوسعه برنامه هسته ای ایران و متن برجام و سخنان اخیر رییس جمهور مبنی بر پایان دادن به محدودیتهای برجامی تحقیق و توسعه، تناقض است؟ بالاخره شما خلاف واقع گفتید یا رییس جمهور؟!
ضمنا چرا تلاش میکنید از بین بردن راکتور اراک با بتن را به فوتوشاپ نسبت دهید؟ یادتان رفته که طبق بند 3 در پیوست اول برجام، ایران تعهد داد تمام کانال های کالندریای این راکتور را با سیمان پر کند تا عملا این راکتور از کاربرد واقعی خودش ساقط شود؟ در متن برجام از کلمه concrete به معنای بتون استفاده شده و ایران نیز قبل آنکه طرفهای غربی به تعهداتشان عمل کنند به این تعهد خود عمل کرد و در این 4 سال نیز بارها بازرسان آژانس تایید کردند که ایران در کانالهای کالندریای راکتور اراک بتون ریخته و آن را از بین برده، حال شما به عنوان رییس سازمان انرژی اتمی از فوتوشاپ و... سخن میگویید؟ آقای صالحی! شوخی تان گرفته یا فکر میکنید دوربین مخفی است؟
در پایان امیدوارم روزی فرا رسد که حضرتعالی به یک گفتگوی صریح و چالشی درباره عملکرد خودتان و دفاع از برجام تن دهید تا واقعیات خسارت بار این توافق ضعیف که رهبر انقلاب از آن به عنوان «خسارت محض» نام بردند برای افکار عمومی روشن شود.
با احترام
امیرحسین ثابتی
16 شهریور 1398
@Sabeti ✅
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎬 در میان همه تحلیل هایی که از دیشب تا حالا درباره سخنان رییس جمهور در سازمان ملل منتشر شده، به ویژه بعضی از تحلیل های خام و خوشبینانه ی دوستان انقلابی که به تعریف از سخنان روحانی پرداخته اند، به نظرم این بخش از سخنان جناب مصطفی خوش چشم دقیق و راهبردی بود.
واقعا وقتی رییس جمهور ما خطاب به غربی ها میگوید: "برجام حداقل بود و اگر بیشتر میخواهید، باید بیشتر بپردازید" به نظر شما آمریکا و اروپایی ها چه چیز بیشتری از ایران میخواهند؟!
موشکی؟ حقوق بشر؟ منطقه؟ و...
@Sabeti ✅
🔻ماجرای دعوت از احمدینژاد برای برنامه رودررو
امین فرج اللهی: وقتی رودررو راه افتاد، رفتیم سراغ دعوت از مهمانها. با علی نورایی که از اطرافیان احمدی نژاد بود سلام علیکی داشتم. به او زنگ زدم و گفتم میخواهیم با احمدینژاد یک گفتگو گفتگوی سیاسی چالشی و جدی داشته باشیم. پیگیر شد و گفت دکتر گفتگوی سیاسی این مدلی مدنظر شما را قبول نمیکند. فعلا فقط درباره منشور نهضت به سوی بهار و مسائل این مدلی مصاحبه میکند، نه بحثهای تاریخ سیاسی مثل عملکرد دولت خودش و اینها.
🔹بعد از انتشار مصاحبه احمدینژاد با اعتماد آنلاین که سعی کرده بود او را به بابیه بچسباند به علی نورایی پیام دادم به دکتر بگو اگر با ما گفتگو میکردی، هرچقدر هم تند میشدیم، لااقل تو رو بابی نمیکردیم. جواب داد"تصمیمات جمعی است و یکم کار داره هنوز. اعتماد سازی لازمه و رفع دلخوری ها. بعد هم اینکه با شرایط و محدودیت هایی که برای اینها گذاشتیم و قبول کردند بعیده بچه های شما بپذیرند. "
🔹چندوقت بعد علی نورایی را در یک هیات دیدم و مجددا همین بحث مطرح شد. سعی داشت فضای ذهنی او و اطرافیانش را برایم تبیین کند که چرا حاضر به گفتگوی این مدلی نیستند.
🔹رودررو با چهرههایی که به تندی و صراحت مشهور بودند مثل فائزه هاشمی و محمدرضا خاتمی و حتی محمد توسلی دبیرکل نهضت آزادی هم صریح و جدی نشست و گفتگو کرد. این آقای احمدینژاد و اطرافیانش بودند که ژست باز بودن درب گفتگو میگیرند ولی در عمل از گفتگو درباره عملکرد و رفتارشان فرار میکنند. حاضرند با یورونیوز و ایندیپندنت فارسی گفتگو کنند ولی با حزباللهی های منتقدشان نه!
@sabeti ✅