داغ ابراهیم بر دل ماند و اسماعیل رفت
یک خبر تسکین این درد است «اسرائیل رفت»...
#شب_جمعه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ظریف که در ۸ سال دوره وزارتش بارها به دروغ گفته بود با مذاکره تحریمها را لغو میکند و نهایتا ۸۰۲ تحریم را به ۱۵۰۰ تحریم تبدیل کرد، این بار هم کارش را با دروغ آغاز کرد.
او که همین چند روز قبل گفته بود وارد دولت نخواهد شد، ساعاتی قبل معاون راهبردی دولت پزشکیان شد.
@Sabety_ir ✅
گزارشی از پانزدهمین روز کاری مجلس دوازدهم (یکشنبه 14 مرداد 1403)
اصلی ترین دستور جلسه امروز، انتخاب رییس کمیسیون اصل 90 بود. این کمیسیون تنها کمیسیونی است که رییس آن با رای اکثر نمایندگان در صحن انتخاب می شود. رقابت بین آقایان پژمانفر نماینده مشهد و موحد نماینده کهگیلویه بود که من به جناب پژمانفر رای دادم. علتش هم این بود که در دوره قبل که رییس کمیسیون اصل 90 بود، انصافا این کمیسیون را به یک کمیسیون فعال و اثرگذار تبدیل کرد. در نهایت هم ایشان رای آورد.
در ادامه درباره اصلاح مصوبه دو هفته قبل درباره مشخص شدن کف کمیسیونهای فرهنگی و قضایی که شورای نگهبان به آن اشکال گرفته بود رای مثبت دادم تا بالاخره این مشکل حل شود. فکر می کنم تا الان سابقه نداشته که بعد از 70 روز از آغاز به کار یک مجلس، هنوز چند کمیسیون آن شکل نگرفته است!
سپس برای تعیین نمایندگان قوه مقننه در حدود 30 شورای مختلف رای گیری شد که اکثر قریب به اتفاق انتخابها، رقابتی نبود بلکه اجماعی بود. یعنی افرادی که رای آوردند بر اساس اجماع کمیسیونها، در صحن به آنها رای مثبت داده شد. لیست مفصل این افراد و شوراهای مذکور را می توانید در رسانه ها ببینید.
جو غالب گعده های بسیاری از نمایندگان نیز صحبت درباره انتصابات پرحاشیه پزشکیان بود. اگر وزرای پیشنهادی نیز به همین روال باشند، احتمالا برای گرفتن رای اعتماد از مجلس کار خیلی راحتی نخواهند داشت.
اما بعد از ظهر، در جلسه کمیسیون امنیت ملی شرکت کردم. مسئولانی از وزارت اطلاعات و سپاه قدس برای توضیح بیشتر درباره ترور شهید هنیه آمدند و توضیحاتی ارائه کردند. طبیعتا به خاطر محتوای مباحث نمی توانم توضیح بیشتری بدهم اما کلیاتی از آن را سخنگوی کمیسیون امنیت ملی در گفتگو با رسانه ها اعلام کرد. اما به نظر خودم توضیحات مسئولان مربوطه قانع کننده نبود.
بعد از آن نیز در کمیسیون فرهنگی، در جلسه تعدادی از نمایندگان باچند نفر از اعضای پارلمان عراق شرکت کردم. طرفین نکات مختلفی را مطرح کردند که من هم اجمالا گفتم اگر قرار است کار فرهنگی عمیق و اثرگذاری در حوزه روابط دو کشور انجام شود نباید به چند جلسه نمادین اکتفا کنیم بلکه باید علاوه بر ظرفیت گروه دوستی ایران و عراق در مجلس، جمع متشکل دیگری به این منظور تشکیل شود تا به صورت مصداقی اقدامات لازم انجام شود. در بخش دیگری از صحبتهایم نیز مثال زدم که باید انتقال تجربه های بیشتری بین دو کشور انجام شود و تاریخ طرفین برای همدیگر به خوبی تشریح شود. مثلا مردم ایران از اتفاق مهم ثوره العشرین که یکی از مهمترین وقایع تاریخی منطقه است اطلاعات کمی دارند یا عراقی ها از علل و پیامدهای تسخیر جاسوسخانه امریکا در تهران اطلاعات زیادی ندارند. در حالی که دو کشور تا کنون هزینه های زیادی در راه استقلال خود داده اند که باید الگوهای کاربردی و مفیدی از آنها استخراج شود. همچنین توضیحاتی در رابطه با ضعف روایت ایرانی ها از عراقی ها و بالعکس، ارائه کردم و مثالهایی در حوزه مکتوبات در این باره مطرح کردم که باید برای آنها کار جدی انجام شود.
در پایان قرار شد تا این مساله با جدیت بیشتر طرفین پیگیری شود.
@Sabety_ir ✅
امیرحسین ثابتی
گزارشی از پانزدهمین روز کاری مجلس دوازدهم (یکشنبه 14 مرداد 1403) اصلی ترین دستور جلسه امروز، انتخا
فیلم و تصاویر مرتبط با گزارش پانزدهمین روز کاری مجلس
@Sabety_ir ✅
حالا تمام دغدغه ام این شده حسین
این اربعین کرب و بلا میبری مرا...؟
#شب_جمعه
هدایت شده از حافظه تاریخی ایرانی
36.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
هرچقدر هم درباره منافقین یا همان (سازمان مجاهدین خلق) مطالعه داشته باشید، احتمالا با دیدن این فیلم اطلاعات بیشتری کسب خواهید کرد.
در قسمت ۹۷ از برنامه حافظه تاریخی ایرانی، ابعاد پشت پرده ای از ارتباطات منافقین با فرانسه را بازگو کرده ایم. بهانه انتشار این ویدئو نیز معرفی یک ویژه نامه ارزشمند و بی نظیر درباره تاریخ منافقین است که به تازگی منتشر شده.
ویژه نامه ای که مطالعه آن یک دوره آموزشی سواد تاریخی درباره تاریخ معاصر ایران محسوب میشود و در صورت چاپ به عنوان کتاب، بیش از ۲ میلیون تومان قیمت خواهد داشت اما امروز با قیمت ۲۰۰ هزار تومان به فروش میرسد.
میهمان این قسمت از برنامه حافظه تاریخی ایرانی، آقای محمدمهدی اسلامی سردبیر این ویژه نامه ارزشمند است.
🔹برای پایین آوردن حجم فیلم کیفیت آن کم شده اما اگر خواستید فیلم را با کیفیت اصلی ببینید از اینجا اقدام کنید.
🔹برای تهیه کتابی هم که در این قسمت معرفی شده از اینجا اقدام کنید.
🔻برای مشاهده قسمت های قبلی برنامه نیز از اینجا عضو کانال شوید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اولین نطق امیرحسین ثابتی در مجلس دوازدهم
از هشدار به پزشکیان تا تقدیر از ورزشکار الجزایری در المپیک پاریس/ اگر میخواهیم تحولی در حکمرانی ایجاد کنیم، راهی جز مقابله با بریز و بپاش ها و سخت گیری بر مسئولان نداریم
@Sabety_ir ✅
گزارشی از شانزدهمین روز کاری مجلس دوازدهم (یکشنبه ۲۱ مرداد ۱۴۰۳)
قبل از ساعت ۶ صبح وارد مجلس شدم و جلسه کمیسیون فرهنگی را آغاز کردیم. موضوع جلسه تعیین رئیس کمیسیون بود که با رای اکثریت اعضا، حجه الاسلام آقاتهرانی که در دوره قبل نیز رئیس این کمیسیون بود ابقا شد. بعد از ظهر نیز جلسه دیگری در کمیسیون برگزار شد و درباره وزرای پیشنهادی فرهنگ و ارشاد، ورزش و جوانان و میراث فرهنگی و گردشگری و نحوه بررسی برنامه های آنها بحث و گفتگو شد.
عضویت همزمان در کمیسیون فرهنگی و کمیسیون اصل ۹۰
طبق آیین نامه، یک نفر میتواند از کمیسیون فرهنگی همزمان عضو کمیسیون اصل ۹۰ هم باشد که برای این مساله نامزد شدم و با لطف اعضای کمیسیون و رای مثبت آنها، همزمان به عضویت در این کمیسیون نیز درآمدم.
ماجرای عضویت اولیه ام در کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی چه بود؟
این نکته را هم باید توضیح دهم که در ابتدای شروع به کار مجلس، بعد از ارائه مدارک تحصیلی و شوابق شغلی از طرف معاونت حقوقی اعلام شد که در اولویت اولم یعنی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی قرار گرفته ام اما بعد از برخی تحولات و لابی بازی ها، یکباره در شب آخر و بدون اطلاع به بنده این مساله ملغی شد! جالب اینجا بود که بعد از اعتراضم به این موضوع، در جلسه روسای شعب با اعضای هیات رئیسه، رییس یکی از شعب که از قضا جزو اصلاح طلبان مجلس نیز هست گفته بود نمیشود فلانی (ثابتی) همین بار اول که وارد مجلس شده وارد کمیسیون امنیت ملی هم بشود و به همین خاطر فلان آقا (یکی از نمایندگان مورد علاقه اصلاح طلبان و اعتدالی ها) بیرون کمیسیون بماند!
جالبتر اینکه همان ایام، دو کارشناس حقوقی مجلس نیز در صحبت رو در رو به خود بنده گفتند که با توجه به سابقه و مدارکی که ارائه کرده ای باید امتیاز بیشتری بگیری و در کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی باقی بمانی. و همچنین یکی دیگر از مسئولان اصلی و تصمیم گیر مجلس نیز به خود بنده گفت حق شما امتیاز بالاتر و حضور در این کمیسیون است اما فشار روی ما زیاد است و ماجرا خیلی سیاسی شده چون اگر شما در کمیسیون باقی بمانی "فلان نماینده" از آنجا بیرون میرود و ما نمیتوانیم چنین کاری کنیم و... (متاسفانه تا امروز هم به خاطر برخی اتفاقات غیرشفاف، همچنان تعدادی از نمایندگان بدون کمیسیون هستند یا برخلاف عدالت به کمیسیونهای غیر مرتبط با رزومه شان رفته اند که مصداق ضعف مدیریت مجلس است)
با این اوصاف، نهایتا به کمیسیون فرهنگی که اولویت دومم بود رفتم و همانطور که توضیح دادم همزمان عضو کمیسیون اصل ۹۰ نیز شدم. البته طبق آئین نامه شرکت نمایندگان در جلسات سایر کمیسیونها (بدون حق رای) ممکن است.
در صحن علنی چه گذشت؟
اما اولین دستور جلسه صحن علنی، انتخاب اعضای کمیسیون ویژه حمایت از تولید بود که بعضی از کسانی که به آنها رای دادم رای آوردند (مثل محسن زنگنه، طغیانی، محمودی، قیصری و...) و بعضی از کسانی هم که رای دادم رای نیاوردند (مثل ظهوریان، یزدیان، عباس بیگدلی و...)
دستور بعدی هم اصلاح یکی از قوانین برگشت خورده از سوی شورای نگهبان درباره تجارت ایران و اندونزی بود که به تمام اصلاحیاتش رای مثبت دادم، چون موارد اصلاحی معقول بودند.
تلف شدن وقت مجلس به خاطر اشکال در آئین نامه و انصرافهای دقیقه ۹۰ نمایندگان
در ادامه نیز درباره تعدادی دیگر از نمایندگان که باید از سوی قوه مقننه در شوراهای مختلف ترکیبی با سایر دستگاه ها انتخاب شوند رای گیری شد که چون عمده آنها به صورت غیر رقابتی و اجماعی بود، جزییات افراد منتخب و شوراهای مذکور را در اخبار رسانه ها میتوانید بخوانید. این مساله هم جزو آفتهای مجلس است که این چندمین جلسه است که حدود یکی دو ساعت وقت صحن علنی برای این مساله هدر میرود. ماجرا هم به این شکل است که مثلا کمیسیون ایکس باید یک نماینده را برای عضویت در شورای ایگرگ به عنوان ناظر معرفی کند. برای اینکه رقابت باشد، دو نفر به صحن معرفی میشوند تا از بین آنها یکی که رای بیشتری آورد انتخاب شود اما در ۹۹٪ موارد، در آخرین لحظه یک نفر انصراف میدهد و همه مجبور میشوند به صورت اجماعی به همان یک نفری که باقی مانده رای بدهند! یعنی عملا انتخاباتی در کار نیست و فقط وقت مجلس از بین میرود.
نهایتا در ساعت پایانی صحن امروز، اسامی وزرای پیشنهادی توسط رئیس مجلس اعلام شد و بعد از آن هم نوبت به نطقهای نمایندگان رسید که طبق قرعه کشی، اولین نطق ۷ دقیقه ای امروز به نام من درآمده بود که فیلم کامل آن را میتوانید از اینجا ببینید. بعدا دیدم که در رسانه ها بازتاب زیادی داشته و اصلاح طلبان هم خیلی سعی کرده اند با تقطیع بخشهایی از حرفها، مثل همیشه اصل حرف را تحریف کنند اما الحمدلله موفق نبودند و به نشر بیشتر نطقم کمک کردند که از همینجا از آنها تشکر میکنم!
از فردا هم جلسات فشرده کمیسیونها برای بررسی برنامه های وزرای مختلف آغاز خواهد شد.
@Sabety_ir ✅
امیرحسین ثابتی
گزارشی از شانزدهمین روز کاری مجلس دوازدهم (یکشنبه ۲۱ مرداد ۱۴۰۳) قبل از ساعت ۶ صبح وارد مجلس شدم و
تصاویر مرتبط با گزارش شانزدهمین روز کاری مجلس (۲۱ مرداد ۱۴۰۳)
@Sabety_ir ✅
2_5445075983575023717.mp3
8.87M
یکی از بهترین تحلیلهایی که درباره پیاده روی و زیارت اربعین شنیده ام، سخنرانی آیت الله میرباقری در آبان ماه سال 95 بوده است. سخنرانی پرنکته ای که بسیار قابل استفاده است. پیشنهاد می کنم سر فرصت حتما گوش کنید.
@Sabety_ir ✅
امیرحسین ثابتی
اولین نطق امیرحسین ثابتی در مجلس دوازدهم از هشدار به پزشکیان تا تقدیر از ورزشکار الجزایری در المپیک
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کلیپ ویژه
دعوت امیرحسین ثابتی از مسعود ادریس جودوکار الجزایری برای حضور در ایران (زیرنویس انگلیسی)
@Sabety_ir ✅
4_5902413086324691181.mp3
19.4M
صوت کامل مناظره امیرحسین ثابتی (نماینده تهران) و عباس مقتدایی (نماینده اصفهان) درباره عباس عراقچی گزینه پیشنهادی وزارت امور خارجه دولت پزشکیان
جهت دریافت فیلم کامل این مناظره از طریق کانال روبیکا، از اینجا اقدام کنید.
@Sabety_ir ✅
امروز در جلسه کمیسیون فرهنگی درباره صلاحیت سه وزیر مرتبط با کمیسیون رای گیری داخلی شد.
آقایان سید عباس صالحی (وزارت فرهنگ) و دنیامالی (وزارت ورزش) رای آوردند و آقای صالحی امیری (وزارت میراث فرهنگی) رای نیاورد.
رای بنده هم به عباس صالحی و دنیامالی مثبت و به صالحی امیری منفی بود.
#شفافیت
@Sabety_ir ✅
پرسشی بد نگران کرده من مجنون را
اربعین، کرب و بلا حک شده در تقدیرم؟
#شب_جمعه
یکی از کسانی که قطعا به او رای اعتماد نخواهم داد دکتر ظفرقندی وزیر پیشنهادی برای وزارت بهداشت است.
جدای از مواضع سیاسی افراطی و رادیکالش که نشان میدهد چندان ربطی به جمهوری اسلامی ندارد و احتمالا این وزارتخانه تخصصی را به یک پایگاه سیاسی برای تندروهای اصلاح طلب تبدیل خواهد کرد، سپردن این وزارتخانه به "یک پزشک" که در حوزه نظام سلامت به صورت کلان ایده و تخصصی ندارد تکرار اشتباهات قبل و مصداق تعارض منافع است.
چرا هیچگاه وزیر کار یک کارگر نبوده ولی همیشه وزیر بهداشت یک پزشک و فرد غیرمتخصص در حوزه نظام سلامت بوده؟ امری که در بسیاری از کشورها رعایت میشود و وزیر بهداشت را یک اقتصاددان یا مدیر پروژه های کلان قرار میدهند که نسبت به حوزه نظام سلامت به صورت کلان ایده و رویکرد داشته باشد. این چرخه معیوب در ایران نیز باید یک جا بهم بخورد.
@Sabety_ir ✅
هدایت شده از آقای پرزیدنت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🛑 اگر نمایندگان شهرتان میخواهند به عراقچی رای مثبت دهند، این کلیپ را نشان شان دهید و مطالبه کنید که چنین خطایی نکنند.
🔰در کجای دنیا کسی که چنین عملکرد پر خطایی داشته، به جای محاکمه تشویق میشود و به عنوان وزیر معرفی میشود؟
🔰رای آوردن عراقچی، آزمون بزرگ شرافت و غیرت نمایندگان است. از آنها بخواهیم رای شان را شفاف کنند...
🆔 @aqaye_president