پدر یا مادر بودن به شما این حق را نمی دهد که فرزندتان را کنترل کنید، بلکه به شما این مسئولیت را می دهد که 👈خودتان را کنترل کنید.
پدر یا مادر بودن به شما این حق را نمی دهد که فرزندتان حرف شما را گوش کند، بلکه این مسئولیت را می دهد که👈 به او گوش کنید.
پدر یا مادر بودن به شما این حق را نمی دهد که به او دستور بدهید، تحقیر کنید، درخواست داشته باشید، انتقاد، مسخره یا شرمنده کنید، بلکه به شما این مسئولیت را می دهد که 👈با آرامش، مهربانی و احترام با او ارتباط برقرار کنید.
این وظیفه هر نسلی است تا بیش از آن مسایلی که ایجاد می کند مسایل را حل کند، و نسل بعد را ارتقا بدهد، و تنها به تکرار گذشته اکتفا نکند.
🌸🍃#سبک_زندگی_کریمانه
https://eitaa.com/sabkezendegikareemane
انسان شناسی ۲۱۵.mp3
12.11M
#انسان_شناسی ۲۱۵
#استاد_شجاعی
#استاد_پناهیان
🔺فیلسوف چگونه فیلسوف شد؟
ادیب چگونه به این اسم رسید؟
دانشمند چگونه به این مقام دست یافت؟
- مسیر ما به سمت دریافت اسمهای الله،
با گزینههای بالا چه شباهتها و تفاوتهایی دارد؟
https://eitaa.com/sabkezendegikareemane
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شوهرداری رو از ایشون یاد بگیرین😁
🌸🍃 #سبک_زندگی_کریمانه
https://eitaa.com/sabkezendegikareemane
#استاد_ابوترابی
📌اجتناب از فرزندآوری از ترس سرزنش اطرافیان، راهکارها، بایدها و نبایدها
💥خواست خدا و پیامبر (ص) بر همه خواسته ها غلبه دارد
اگر کسی نگاهش آسمانی باشد، میداند که خداوند این خواسته را از او دارد و از مواردی است که خدا از مومنین میخواهد که هدف آفرینش که همان آوردن انسانهاست، این را استمرار ببخشند و برای آن اجر زیادی قرار داده است. بنابراین، وقتی که خدا بخواهد، دیگر سایر مردم هم اگر نخواهند، در این قبال نباید به حساب بیاوریم. این در حدیث هست [و] قانون آفرینش هست که کسانی که به جهت ترس از حرف مردم کاری کنند که موجب خشم خدا بشود و موجب رضایت افرادی از مخلوقین، خدا کاری خواهد کرد که آنها منفور بشوند و بالعکسش هم باز حدیث هست که کسی اگر به خاطر خدا کاری انجام میدهد، خدا به او عزت میبخشد
و اما بُعد دیگری، بُعد عاطفی پیوند قلبی مومنین با رسول خداست. فرمودند که ازدواج کنید – نتاکهوا – فرزند بیاورید – نتاسلوا – پر فرزند باشید – تکاثروا – بعد فرمودند: اما علمتم انی ابهاهی بکم الامم یوم القیامة ولو بالسقط؟ این جمله خیلی مهم است. آیا نمیخواهید بفهمید؟ آیا نمیخواهید بدانید که «من» به همین کثرت فرزندان شما، به تعدد فرزندان شما، به چند فرزندی بودن شما افتخار می کنم. این در قبال بعضی از بهرههای مادی است و خواسته های دیگران و بعضی از زحمات. یعنی همین جمله که حضرت میفرمایند آیا نمیخواهید متوجه شوید که من دارم از شما می خواهم، این خواسته پیامبر عزیز [صلی الله علیه و آله] میتواند بر همهی خواسته های دیگران و حتی خواستههای نفسانی خودتان غلبه بکند.
💥دوران افتخار به کمفرزندی به سرعت در حال گذر است.
از مباحث جامعهشناختی و روانشناختی این است که حقیقت وجود انسان و روانِ انسان خواهان فرزندان متعدد است و این تأثیرات زمانی و بعضی از mode های اجتماعی است که تکفرزندی را انتخاب میکند یا تمایل به راحتطلبی است.
اما از آن زمانی که ارزش فرزند و چندفرزندی بودن دارد تبلیغ میشود، آنچه که در این سالیان به عنوان یک افتخار محسوب میشد، یعنی کمفرزندی یا بیفرزندی، سد آن، یخ آن در حال ذوب شدن و خرد شدن هست. یعنی سرعت تغییر اندیشههای اجتماعی خیلی زیاد است. و الان زنان بسیاری هستند که به چندفرزندی [بودن] خودشان افتخار میکنند.
💥پدربزرگها و مادربزرگها مانع تولد انسان و یا باعث قتل جنین نشوند.
والدینی که مانع فرزند آوردن فرزندان خودشان میشوند، به عبارتی پدربزرگها و مادربزرگهای کم و بیش ناآگاه یا بیرحم هستند که چه بسا باعث سقط و قتل جنینهای مختلفی میشوند یا ... مانع پا به عرصهی وجود گذاشتن انسانهای دیگری میشوند. البته اینها خودشان معمولاً چون متعلق به نسل پیشین هستند، چندفرزندی هستند و از بهرهی آن بهرهمند میشوند. یعنی کم و بیش، آنها توسط فرزندان – دختران و پسران – متکثر و متعدد نگهداری و سرپرستی میشوند.
آنها باید یک مقدار بینش شان را باز کنند، افق دیدشان را گستردهتر کنند. چرا؟ از این جهت که فرزندان آنها که الان مثلاً در پایان سنین جوانی هستند، نیاز به فرزند سوم و چهارم دارند. چون فرزند اول و دوم تقریبا در اوایل میانسالی ازدواج میکنند و وارد تحصیلات عالیه میشوند و در کانون گرم خانواده حضور فیزیکی چندانی ندارند. فرزندان سوم و چهارم هستند که همچنان زمینهی گرمابخشی به خانواده را فراهم میکنند.
💥با پدربزرگ و مادربزرگ درگیر نشوید.
با پدر و مادرهای بزرگتر یعنی پدربزرگها و مادربزرگها در این زمینه جر و بحثی که حالت درگیری و جدل کلامی باشد، این را کنار بگذارند اما میتوانند با بیان منطقی مثل اینکه: ما به این توافق رسیدیم که یک فرزند دیگر داشته باشیم، حالا دوتا هستند، میشوند سه تا. نمیخواهد روی فرزندانِ زیادی بحث کنید. و یا اینکه اگر زمینهی اقناع در چنین والدینی نیست، اساساً بحثی نکنند
و گاهی ممکن است از یک روشهای رفتاری هم استفاده کنند. معمولاً پدربزرگها و مادربزرگها از دیدن نوهها بهرهمند میشوند. حالا اگر ده روز، دو هفته، یک ماه آنها را نبینند، به شدت دلگیر میشوند. رؤیت و مشاهده و گفتگو و در آغوش گرفتن نوهها برای آنها گاهی لذتبخشتر از فرزندان خودشان است که الان بزرگ شدهاند.
حالا اگر ٢٠ روز، یک ماه، پدربزرگها را محروم کنند از دیدن نوهها، به یک بهانهای، کار داشتن، گرفتار بودن، سفر بودن و آنگاه وقتی والدین گله میکنند، به آنها گفته بشود که چطور شما نمیتوانید اینها را یک ماه نبینید، خوب من در آینده وقتی یکی یا دوتا بچه دارم، اساسا وقتی اینها بروند، هیچگاه آنها را نخواهم دید و خانه ما نیز از وجود نوهها خالی خواهد بود
٢٢/١١/١۴٠١
#فرزندآوری
#دوتا_کافی_نیست
#خانواده_دوستدار_فرزند
#جامعه_دوستدار_کودک
کانال«دوتا کافی نیست»
http://eitaa.com/joinchat/1096876035Ccaac6a6075
📘#داستانهایبحارالانوار
💠شرایط دوستی...
🔹امام صادق (علیه السلام) میفرمایند:
دوستی شرط هایی دارد و هر کس یکی از این شرطها را نداشت او را دوست واقعی ندان و کسی که هیچ یک از آنها را نداشت اساسأ نام دوست نمیتوان بر وی گذاشت.
✔️شرط اول: آنکه درون و برونش نسبت به تو یکسان باشد (چند چهره نباشد).
✔️شرط دوم: آنکه خوبی تو را خوبی خود و بدی تو را بدی خود بداند آبروی تو را آبروی خویش و رسوایی تو را رسوایی خود بداند.
✔️شرط سوم: آنکه اگر وضع مالیش بهتر شد و به ثروتی دست یافت یا به مقامی رسید، با تو تغییر روش ندهد.
✔️شرط چهارم: آنکه به اندازه ی توانایی و قدرتش از یاری و همراهی با تو مضایقه نکند.
✔️و شرط پنجم: آنکه تو را در پیش آمدهای ناگوار و گرفتاریهای روزگار فراموش نکند و تنهایت نگذارد.
📚 بحار، ج ۷۴،
❖═▩ஜ••🍃🌺🍃••ஜ▩═❖
🌸🍃 #سبک_زندگی_کریمانه
https://eitaa.com/sabkezendegikareemane
9.25M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
توصیه رهبری به یک جوان
فرزندانت را بیشتر کن ❤️
┄┅═🔹☫جهاد تبیین☫🔹═┅┄
🌸🍃 #سبک_زندگی_کریمانه
https://eitaa.com/sabkezendegikareemane
✍علامه جعفری:
میخواهید بدانید انسان چقدر ارزش دارد ببینیدبه چه چیزی علاقه دارد وعشق می ورزد،کسیکه عشقش ماشینش است،ارزشش به همان میزان است اما کسیکه عشقش خداست،ارزشش اندازه خداست.
🌸🍃 #سبک_زندگی_کریمانه
https://eitaa.com/sabkezendegikareemane
🌷 امام صادق (علیه السلام) می فرمایند :
🍂 هر کس بعد از نماز صبح و مغرب قبل از آنکه حرکت یا تکلم کند هفت مرتبه بگوید
بسم الله الرحمن الرحیم لا حول ولا قوة الا بالله العلی العظیم
☘ خداوند ۷۰ نوع از انواع بلاها را از او دفع می کندکه کمترین آن بلاها : جذام و ریح و پیسی و جنون و خفگی است و اگر از بدبختان باشد از آنها محو میشود و در زمره خوشبختی و سعادت مندی نوشته میشود
📚( الکافی ، ج ۲ ، ص۵۳۱)
🌸🍃 #سبک_زندگی_کریمانه
https://eitaa.com/sabkezendegikareemane
🌷 امیرالمومنین امام علی (عليه السلام) :
⚡️با عزم و اراده ، به جنگ سستى برويد.
📚(ميزان الحكمه ، ج۱۰ ، ص۱۳۴)
🌸🍃 #سبک_زندگی_کریمانه
https://eitaa.com/sabkezendegikareemane
🌷 امام صادق(علیه السلام) :
✍ سنگین ترین عملی که روز قیامت در ترازوی اعمال گذاشته می شود ، صلوات بر «محمد و اهل بیت» ایشان است.
📚( وسائل الشیعة ، ج۷ ، ص۱۹۷)
🌸🍃 #سبک_زندگی_کریمانه
https://eitaa.com/sabkezendegikareemane