فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#مداحی
#شهادت_جواد_الائمه_علیه_السلام
▪️جوان امام رضا میخونه، کجایی مادر من
▪️روی خاک حجره غریبونه میسوزه پیکر من
🏴ویژه شهادت امام جواد(ع)
🎙محمود کریمی
#سبک_زندگی_کریمانه
https://eitaa.com/sabkezendegikareemane
✨﷽✨
💢یک توصیه فوقالعاده برای #حاجت_روایی
✍یکی از توصیه های آیت الله سید عبدالکریم کشمیری، توسل به حضرت جواد الائمه (علیه السلام) بود.
💌بسیار دیده و شنیده شد که افراد برای #امور_مادی، مانند خرید خانه و #ماشین و رزق و #ازدواج، از وی راهنمایی می خواستند. آن بزرگوار می فرمود:
«#سوره_یس بخوانید و ثواب آن را به #امام_جواد (علیه السلام) تقدیم کنید، حاجت شما را خواهند داد. گاه امر می کرد صلوات برای حضرتش هدیه کنند و آن را در توسل به این امام کریم مجرّب می دانست.»
👈نماز #امام_جواد علیه السلام
برآورده شدن #حاجات
زمان خاص نداره
✍🏻نماز آن حضرت دو رکعت است که در هر رکعت یک مرتبه سوره «حمد» و هفتاد مرتبه سوره «توحید» را مى خوانى و پس از پایان نماز مى گویى👇👇
🌺🍃اللّهُمَّ رَبَّ الأَرْواحِ الْفانِیَةِ، وَ الأَجْسادِ الْبالِیَةِ، اَسْئَلُکَ بِطاعَةِ الاَْرْواحِ الرّاجِعَةِ اِلى اَجْسادِها، وَ بِطاعَةِ الاَْجْسادِ الْمُلْتَئِمَةِ بِعُرُوقِها، وَ بِکَلِمَتِکَ النّافِذَةِ بَیْنَهُمْ، وَاَخْذِکَ الْحَقَّ مِنْهُمْ، وَ الْخَلائِقُ بَیْنَ یَدَیْکَ یَنْتَظِرُونَ فَصْلَ قَضآئِکَ، وَیَرْجُونَ رَحْمَتَکَ، وَیَخافُونَ عِقابَکَ، صَلِّ عَلى مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد، وَ اجْعَلِ النُّورَ فى بَصَرى، وَالْیَقینَ فى قَلْبى، وَ ذِکْرَکَ باِللَّیْلِ وَالنَّهارِ عَلى لِسانى، وَ عَمَلا صالِحاً فَارْزُقْنى.(1) 🌺🍃
📚جمال الاسبوع، صفحه 278 و بحارالانوار، جلد 88، صفحه 189
💠 اگر بخشش نکنید ...
🔻امام جواد علیه السلام
🔹اِنَّ ِللهِ عِباداً یَخُصُّهُم بِالنِّعَمِ وَ یُقِرُّها فیهِم ما بَذَلُو، فَإذا مَنَعُوها نَزَعَها عَنهُم وَ حَوَّلَها إلی غَیرِهِم؛
🔸خداوند را بندگانی است که آنان را مخصوص به نعمتها می سازد و نعمتها را در میان آنان پایدار می کند، تا وقتی که بخشش کنند. پس هر گاه از بخشش نعمت ممانعت کنند، نعمت را از آنان پس می گیرد و به دیگران می دهد.
📚 کشف الغمّه، ج2، ص 346
#سبک_زندگی_کریمانه
https://eitaa.com/sabkezendegikareemane
#رهبری(حفظهالله)
#انگیزشی
بروید سراغ کارهای نشدنی، تا بشود.
تصمیم بگیرید بر برداشتن کارهای سنگین، تا بردارید.
«و لا یخشون احدا الّا اللَّه».
خب، زحمتهایش چه.
رنجهایش چه.
محرومیتهایش چه
جوابش این است که:
«و کفی باللَّه حسیبا»؛
خدا را فراموش نکن، خدا حسابت را دارد.
در میزان الهی،
رنج تو، #محرومیت تو، #کفّ_نفس تو، حرصی که خوردی، #زحمتی که کشیدی، کاری که کردی، #خون_دلی که خوردی، #دندانی که روی جگر گذاشتی،
اینها هیچ وقت فراموش نمیشود؛
«و کفی باللَّه حسیبا».أحزاب،آیه۳۹
📚۱۳۹۰/۰۷/۲۰
ــــــــــــــــــــ
✅✏️پژوهش، بن بست ندارد و نباید توقّف کرد.
ــــــــــــــــــــ
#لبیک_یا_امام_خامنهای
https://eitaa.com/joinchat/2459762699Cc611d08e98
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴🔴 ظاهراً این روزها کمتر کسی دغدغه آموزش و پرورش داره ... (انیمیشن را ببینید)
چند روز قبل بود که با چند نفر از دوستان به صورت خانوادگی پارک بودیم. کلی بازی کردیم و بعدشم گفتگو شد درباره آموزش و پرورش و نام یکی از وزرای سابق برده شد و نظر بنده رو هم پرسیدند!
ما هم که چیزی در این زمینه بلد نیستیم اما خب دو کلمه گفتیم!! اونجا گفتم اینقدر سقفمون رو کوتاه کردیم که افرادی که ده درصد کار میکنن برامون جدی میشن. آموزش و پرورش که به زعم بنده مهمترین وزارتخانه ایران باید باشه یا در اون کار نشده یا اگه یه ذره کار شده، همون افراد و کارشون برامون شده آرزو و آرمان!
واقع داستان اینه که این وزارتخانه هم مثل خیلیای دیگه نیاز به تحول جدی داره، باید نگاهمون به صورت جدی به مدیریت آموزشی تغییر کنه ... راه و رسم خلاقیت و شکوفایی و پیشرفت اینی نیست که امروز داره اتفاق میافته، همه باید همت کنیم. سهم فاعلی ما در این باره چیه؟!
راستی این انیمیشن در یوتیوب میلیونها بار دیده شده.
#مدیریت_آموزشی
#رهبری_آموزشی
#حمید_کثیری
#سبک_زندگی_کریمانه
https://eitaa.com/sabkezendegikareemane
🔴🔴 ملاکهایی برای #انتخاب_مدرسه
1⃣ انتظار ما از مدرسه
قبلتر از هر چیزی اول باید ببینیم انتظار ما از مدرسه چیه؟ زمانی که معیارهایی رو با توجه به ارزشهامون برای انتخاب مدرسه پیدا کردیم؛ باید بدونیم که هیچ مدرسهای رو نمیتونیم پیدا کنیم که همهی خواستههای ما و فرزندانمون رو برآورده کنه. رسیدن به موفقیت و پیشرفت تحصیلی علاوه بر خوب بودن مدرسه به نظارت و پیگیری والدین هم نیاز داره. (بدون مشخص کردن این بخش، داریم دور خودمون میچرخیم)
2⃣ فرآیند و رویکرد تعلیم و تربیت
حالا که ارزشهای خودمون رو شفاف کردیم. باید ببینیم مدرسه برای آموزش علمی و تربیت دانشآموزها چه روندی و در پیش گرفته. آیا با نگاه ما به تربیت و علمآموزی ما تطبیق داره یا نه! (اینجا کلی صحبت هست در مورد رویکرد تربیتی مدرسه و ... که شما به همون مقداری که میدونید اکتفا کنید)
(البته اینم بگم که قرار نیست مدرسه تمام بار آموزشی و تربیتی دانشآموز ما رو به دوش بکشه؛ ما بهعنوان والدین همچنان در جایگاه خودمون پابرجاییم.😊)
3⃣ مهارتآموزی
یکی از برنامههایی که مدارس باید برای دانشآموزها فراهم کنن، مهارتآموزیه. بچهها علاوه بر رشد در حیطهی علمی باید مهارتهایی رو یاد بگیرن تا بتونن توی زندگی از پس خودشون بربیان! (از مهارتهای ارتباطی گرفته تا مهارتهای فکری، کار با ابزار و ...) طبیعتاً برخی از مدارس دولتی از امکانات ابزاری کمتر برخوردار هستند که سعی میکنیم در فضاهای مختلف و در طول زندگی این مهارتها رو تو بچهها بالاتر ببریم.
4⃣ جو غالب مدرسه
گاهی اوقات میبینیم که والدین از تغییر رفتار یا نگرش فرزندشون بعد از رفتن به مدرسه ناراضیان. اگر جو غالبی که تو مدرسه حاکمه با ارزشها یا موقعیت ما در تضاد باشه، آسیبهایی رو در پی داره.
مثل هماهنگ نبودنِ جو مذهبی، سیاسی، اقتصادی و ...
(جو غالب مدرسه خیلی به جنس خانوادههایی که توی اون مدرسه ثبتنام میکنن ربط داره. مثلاً اگه بچههای اون مدرسه هر سال سفر میرن فرانسه و انگلیس و ... و ما میریم شمال! فکر نکنیم داریم به بچهمون خدمت میکنه که اونجا بره مدرسه!!)
5⃣ محیط فیزیکی مدرسه
محیط فیزیکی مدرسه برای اینکه بچهها احساس خوبی از رفتن به مدرسه داشته باشن، تأثیر خیلی زیادی داره و محدود به در و دیوار نمیشه!
ابعاد حیاط مدرسه و کلاسها، تأسیسات و امکانات ورزشی، کتابخونه، کارگاه و آزمایشگاههای غنی، سیستم گرمایشی و سرمایشی و ... از جمله مواردی هستن که بررسیشون ضرر نداره. البته دقت کنیم تا متناسب با سن و مقطع دانشآموز ما باشه و علاوه بر اون بچهها امکان استفاده از اونها رو داشته باشن و دکوری نباشه!
6⃣ مسافت تا مدرسه
این موضوع خصوصاً هر چی سن بچهها کمتر هست، مولفهی مهمتری میشه. پیشنهاد ما اینه که اگر بین دو مدرسه با امکانات تقریباً مشابه گیر کرده بودیم و یک مدسه امتیاز کمی پایینتر گرفته بود؛ اما به محل خونهی ما نزدیک بود، اون رو انتخاب کنیم.
7⃣ چطوری بررسی کنیم؟
اول از همه انتخابهامون رو با چند مدرسهای که در اطرافمون هستند، محدود میکنیم و بعد شروع میکنیم به بررسی. حوالی شروع ثبتنام مدارس، میتونیم به وبسایت مدارس سر بزنیم و اطلاعات کلی مثل تصاویر محیط و برنامه کلاسهای فوقبرنامه از اونجا به دست بیاریم. پس از بازگشایی مدارس برای ثبتنام هم میتونیم به بازدید حضوری بریم و محیط مدرسه رو همراه با بچهها ببینیم و نظرشون رو بپرسیم.
ارتباط با کادر آموزشی مدرسه و پرسیدن چند سؤال خوب به ما توی سنجش مدرسه کمک میکنه. همچنین میتونیم از دانشآموزها و والدین هم پرسوجو کنیم.(حداقل از ۳، ۴ نفر)
کار ما برای انتخاب مدرسه تقریباً تموم شده و میتونیم وارد فرآیند ثبتنام بشیم. چیزی که مهمه ارتباط مستمر با مدرسه، کمک بهش و مطالبه از اونه که نباید فراموش کنیم.
به مدرسه خوش اومدید! 😊
پینوشت۱. ببینید ما داریم حداکثر رو میگیم، شما هر قدرش رو که تونستید لحاظ کنید. برآیند این شاخصها و جمع و تفریق اونها میتونه به تصمیمگیری شما کمک کنه ☺️🌹
پینوشت۲. اگر انتخابتون رو کردید، به هیچ وجه وسواس به خرج ندید و دوباره شروع نکنید از نقطه صفر بررسی کردن. تامام
#حمید_کثیری
#سبک_زندگی_کریمانه
https://eitaa.com/sabkezendegikareemane
🔴 مادری کردن
مادری کردن یه مهارتِ کسب کردنیِ که به تعداد فرهنگها و جوامع مختلفْ متنوع و متکثر هست.
و این درست برعکس #رویکردهای_غالبِ روانشناسیِ که تزهای واحدی رو برای تربیت در همه جای دنیا معرفی میکنه.
ما باید یاد بگیریم که مادری آموختنی هست، مادری نسبی هست، مادری متوقف شدنی نیست و با رشد بچهها تغییر میکنه، اونم رشد میکنه و به سمت متکامل شدن میره.
یعنی چی، یعنی مادر به مرور مادر میشه، مهارت پیدا میکنه و مثل هر عمل آموختنیِ دیگهای، مادری رو یاد میگیره ...
آخرشم اینکه مادری کردن فقط یه مهارت نیست، یه جور آگاهی جدید نسبت به هستی و خود هست. مثل یه فرصت دوباره میمونه. دقیقاً مثل اینکه آدم با مادر شدن تازه میفهمه که چقدر کار نکرده روی خودش داره. آخه مادری کردن #خودآگاهی میاره، بدجور هم خودآگاهی میاره ...
#حمید_کثیری
#سبک_زندگی_کریمانه
https://eitaa.com/sabkezendegikareemane
🔴 شهید مطهری
یک آدمهای کج سلیقهای پیدا میشوند که به خودشان یا به بچهشان که تحت کفالت تربیتشان است، فشار میآورند. بچه احتیاج به بازی دارد و خود این احتیاج به بازی یکی از حکمتهای پروردگار است.
یک مقدار انرژی در وجود کودک ذخیره است که او فقط به وسیله بازی میتواند این انرژی را دفع کند. بچه غریزهای دارد برای بازی کردن. حالا انسان اشخاصی را میبیند که میگویند میخواهم بچهام را تربیت کنم. خوب، چطور میخواهی تربیت کنی؟ نمیگذارد بچه پنج شش ساله برود با بچهها بازی کند، هر مجلسی که خودش میرود بچه را هم میبرد برای اینکه تربیت بشود، جلوی خنده او را میگیرد، جلوی خوراک او را میگیرد.
📕آزادی معنوی ص ۱۱۵
#سبک_زندگی_کریمانه
https://eitaa.com/sabkezendegikareemane
🏴زیارت امام جواد علیه السلام
▪️السَّلامُ عَلَیْکَ یَا أَبَا جَعْفَرٍ مُحَمَّدَ بْنَ عَلِیٍّ الْبَرَّ التَّقِیَّ الْإِمَامَ الْوَفِیَّ السَّلامُ عَلَیْکَ أَیُّهَا الرَّضِیُّ الزَّکِیُّ السَّلامُ عَلَیْکَ یَا وَلِیَّ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْکَ یَا نَجِیَّ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْکَ یَا سَفِیرَ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْکَ یَا سِرَّ اللَّهِ [سِتْرَ اللَّهِ] السَّلامُ عَلَیْکَ یَا ضِیَاءَ اللَّه
▪️السَّلامُ عَلَیْکَ یَا سَنَاءَ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْکَ یَا کَلِمَةَ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْکَ یَا رَحْمَةَ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْکَ أَیُّهَا النُّورُ السَّاطِعُ السَّلامُ عَلَیْکَ أَیُّهَا الْبَدْرُ الطَّالِعُ السَّلامُ عَلَیْکَ أَیُّهَا الطَّیِّبُ مِنَ الطَّیِّبِینَ السَّلامُ عَلَیْکَ أَیُّهَا الطَّاهِرُ مِنَ الْمُطَهَّرِینَ السَّلامُ عَلَیْکَ أَیُّهَا الْآیَةُ الْعُظْمَى السَّلامُ عَلَیْکَ أَیُّهَا الْحُجَّةُ الْکُبْرَى السَّلامُ عَلَیْکَ أَیُّهَا الْمُطَهَّرُ مِنَ الزَّلاتِ السَّلامُ عَلَیْکَ أَیُّهَا الْمُنَزَّهُ عَنِ الْمُعْضِلاتِ [الْمُعْظِلاتِ]
▪️السَّلامُ عَلَیْکَ أَیُّهَا الْعَلِیُّ عَنْ نَقْصِ الْأَوْصَافِ، السَّلامُ عَلَیْکَ أَیُّهَا الرَّضِیُّ عِنْدَ الْأَشْرَافِ السَّلامُ عَلَیْکَ یَا عَمُودَ الدِّینِ أَشْهَدُ أَنَّکَ وَلِیُّ اللَّهِ وَ حُجَّتُهُ فِی أَرْضِهِ وَ أَنَّکَ جَنْبُ اللَّهِ وَ خِیَرَةُ اللَّهِ وَ مُسْتَوْدَعُ عِلْمِ اللَّهِ وَ عِلْمِ الْأَنْبِیَاءِ وَ رُکْنُ الْإِیمَانِ وَ تَرْجُمَانُ الْقُرْآنِ وَ أَشْهَدُ أَنَّ مَنِ اتَّبَعَکَ عَلَى الْحَقِّ وَ الْهُدَى وَ أَنَّ مَنْ أَنْکَرَکَ وَ نَصَبَ لَکَ الْعَدَاوَةَ عَلَى الضَّلالَةِ وَ الرَّدَى أَبْرَأُ إِلَى اللَّهِ وَ إِلَیْکَ مِنْهُمْ فِی الدُّنْیَا وَ الْآخِرَةِ وَ السَّلامُ عَلَیْکَ مَا بَقِیتُ وَ بَقِیَ اللَّیْلُ وَ النَّهَارُ
التماس دعا
#لبیک_یا_امام_خامنهای
https://eitaa.com/joinchat/2459762699Cc611d08e98
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
▪️ اگر امام زمانت نامهای برات بفرسته، دوست داری چه جملهای برات نوشته باشه؟!
#نماوا "یک نامه عاشقانه"
#مهربانی_حضرت
#امام_جواد_علیه_السلام
#سبک_زندگی_کریمانه
https://eitaa.com/sabkezendegikareemane
🛑💐سالروز پیوند آسمانی حضرت علی (ع) و حضرت فاطمه (س) مبارک باد
جشن عروسیِ دو دلبر
دو بر همه سَیّد و سَروَر
یکی گلِ یاس پیمبر
یکی علی ساقیِ کوثر
ماهِ ذی الحجه،دارم زمزمه
نام علی و نام فاطمه
یا علی یا فاطمه...
#سبک_زندگی_کریمانه
https://eitaa.com/sabkezendegikareemane
🎀مهر علی امشب به دل فاطمه افتاد
🎀پیغمبر اسلام شده صاحب داماد
🎊در عرش خداوند عجب ولوله ای شد
🎊دست علی و فاطمه را تا که به هم داد💍
سالروز پیوند دو نور آسمانی مبارک💝
#سبک_زندگی_کریمانه
https://eitaa.com/sabkezendegikareemane
🌷امشب علی درخانه خود
شمع محفل می برد
کشتی عصمت
ناخدا را سوی ساحل می برد
مشکل گشای عالمی
حل مسائل می برد
انسان کامل راببین
باخود مکمل می برد
🌷 #پیوند_مهر_وماه_مبارک
#سبک_زندگی_کریمانه
https://eitaa.com/sabkezendegikareemane
هدایت شده از پیوند مهدوی
✅مهارتهای قبل ازدواج
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام علیکم خجسته سالروز ازدواج با سعادت مولا #امیر المومنین علی علیه السلام و خانم #حضرت_زهرا سلام الله علیها را خدمت همه بزرگواران تبریک و تهنیت عرض میکنم .
🌺ان شاءالله بتوانیم زندگی هایمان را بر مبنا و مدار زندگی این خانواده نورانی بگیریم.🌺
✅✅بحث امروز بنده به مناسبت فرخنده روز ازدواج آسمانی، درباره ضرورت یادگیری مهارتهای قبل از ازدواج هست
👈 که برای دختران و پسران ما لازم است که این مهارتها را کسب کنند.
1⃣یکی از این مهارتهای مهم یادگیری تفاوتهای زن و مرد است .
۱_دختر و پسر جوان ما باید از کودکی بر مبنای همین تفاوتهای جنسیتی #تکوینی مربوط به خودشان بزرگ شوند.
👈تا مطابق وظایف خودشان که در جامعه از آنان انتظار میرود رشد یابند .
👈۲_ در ثانی بایستی بتوانند در خانواده از ویژگی ها و روحیات جنس مخالفشان هم آگاهی یابند.
🔺۱_مثلا #پسران جوان ما باید احساس مسئولیت را یاد بگیرند .
🔺۲_باید یاد بگیرند مراقبت و حمایت را .
🔺۳_باید بدانند که وظیفه نفقه و هزینه های مالی خانواده بر دوش ایشان هست.
✅✅ چون #مدیریت_اقتصادی خانواده با مردان هست. بنابراین پسران جوان باید #جربزه کار کردن و احساس مسئولیت داشتن و پس انداز کردن و درست خرج کردن را یاد بگیرند تا زمان ازدواج به مشکل برنخورند.
🔺۱_ #دختران جوان ما باید یاد بگیرند #محبت کردن و دوست داشتن را
۲_باید یاد بگیرند چگونه محبوب ماندن و دوست داشته شدن را
۲_باید یاد بگیرند چگونگی برقراری آرامش در خانواده را
✅✅چون #مدیریت_عاطفی خانواده بر عهده زنان است .دختران جوان ما بایستی برای این مسئولیت از کودکی آماده شوند .
👈در ضمن هر یک از دو جنس علاوه بر یادگیری مهارتهای مربوط به جنس خود، باید از تفاوتهای بین دو جنس هم آگاه شوند .
🔺۱_اینکه زنان احساسات خود را بیشتر بروز میدهند و مردان کمتر
🔺۲_زنان بیشتر جزئی نگر هستند. مردان بیشتر کلی نگر
🔺۳_زنان توانایی و قدرت تمرکز بر چند موضوع مختلف را دارند. اما مردان قادر نیستند همزمان بر چند چیز تمرکز و توجه کنند .
👈به همین دلیل نباید انتظار داشت که مردی همزمان هم تلویزیون نگاه کند هم به حرفهای شما گوش دهد!
🔺۴_زنان بیشتر به شنیدن واژه های کلامی #محبت آمیز دوست داشتن، علاقه دارند و مردان بیشتر به شنیدن واژه های #اقتدار آمیز و غرور آفرین و تشنه احترام و شخصیت هستند.
🔺۵_مردان ببشتر به جذابیت های #بصری خانمها توجه میکنند .برای همین هست که به زنان سفارش شده در خانه برای همسران خود تبرج و خود آرایی داشته باشند.
اما در بیرون از منزل دستور پوشش و حجاب و عدم تبرج سفارش شده که رعایت شود .
🔺در مقابل زنان هم بیشتر به واژه های #کلامی و #محبت آمیز آقایان توجه میکنند. برای همین در اسلام به مردان سفارش شده که درخانواده به همسرانشان ابراز محبت کنند. در روایات داریم "هر مردی که به همسر خود بگوید دوستت دارم هرگز از دل زن بیرون نمیرود "
👈در نقطه مقابل در جامعه هم به دختران سفارش شده که مراقب خود باشند که مردان بیگانه با گفتار دروغ آنها را فریب ندهند .
1⃣خلاصه اینکه دختران و پسران ما لازم است که قبل از ازدواج اولا ویژگی های تکوینی زنانگی و مردانگی خودشان را که خداوند متعال در خلقتشان قرار داده در خود تقویت کنند.
2⃣ثانیا از #تفاوتهای جنس مقابل خود آگاه بشوند .
3⃣مهمترین مهارتی هم که باید دختران و پسرانمان قبل از ازدواج کسب کنند .
👈 یاد گیری و تمرین ویژگی اخلاقی لازم برای ازدواج و زندگی خانوادگی است:
👈ارزشهایی همچون احساس #مسئولیت و #وجدان کاری ، #ایثار و از خودگذشتگی و #صبر و بردباری و #گذشت و بخشش و #قناعت و تشکر و #قدردانی و .. را لازم است دختران و پسرانمان قبل از ازدواج یاد بگیرند و در خود تقویت کنند .
👈چرا که بدون داشتن ویژگی های اخلاقی زندگی انسانها به بن بست میرسد .
✅خانواده ها و متولیان فرهنگی جامعه لازم است به جوانان قبل از ازدواج مهارتهای لازم را بیاموزند.
#ازدواج
#مهارتهای_قبل_ازدواج
📝محمدلو
#کانال_جهادی_پیوند_مهدوی
https://eitaa.com/peivandemahdavi
#یامهدی
ای کاش که از قافله اش باز نمانیم
هر روز برای فرجش عهد بخوانیم
تا انکه بیاید به جهان منجی و سرور
آن عهد که بستیم سر قول بمانیم
#اللﮩـم_عجـل_لولیـڪ_الفـرجــــ💐
#سبک_زندگی_کریمانه
https://eitaa.com/sabkezendegikareemane
✨ بسم الله الرحمن الرحیم ✨
🔴 امروز دوشنبه
۲۱ تیر ۱۴۰۰
۱ ذیالحجه ۱۴۴۲
۱۲ ژوئیه ۲۰۲۱
#ذکر_روز: یا قاضِیَ الْحاجات؛
ای برآورنده حاجتها
#حدیث_روز
💠💚 رسول خدا صلّی الله علیه و آله از امام علی علیهالسلام پرسیدند:
کیف وجدت اهلک؟ فقال: نعم العون على طاعه اللَّه ...
همسرت را چگونه یافتى؟ او در جواب عرض کرد: بهترین یار و یاور است بر اطاعت خداوند.
📖[بحار ج ۴۳ ص ۱۱۷٫]
#سبک_زندگی_کریمانه
https://eitaa.com/sabkezendegikareemane
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پیوند آسمانی حضرت زهرا و مولا امیرمؤمنان علیهما السلام؛ یکی از مهمترین اتفاقهای هستی💚🌸
🔹 استاد رائفیپور
#کلیپ
#سبک_زندگی_کریمانه
https://eitaa.com/peivandemahdavi
💐امشب خدا لطف نهان خود هویدا میکند
امشب تفاخر فرش بس بر عرش أعلا میکند
💐امشب دو تا را جفت هم ، از صنع یکتا میکند
یعنی علی ماهِ رخ زهرا تماشا میکند
💐سال روز پیوند مظهر احسان و جود با دردانه زیور عالم یاس آل محمد صلی الله علیه و آله مبارک باد
#سبک_زندگی_کریمانه
https://eitaa.com/sabkezendegikareemane
🌸حقیقت حجاب زن در کلام
استاد صمدی آملی حفظه الله
🔰کل عالم و مقام عصمت عالم اگر به صورت يک شکل و يک بافت و صورتي در بيايد، قهراً به بافت انسان در مي آيد .
همانطور که قوه خيال، حقايق آنسويي را مطابق با مناسباتي که بينشان است، با اشکال اين سويي براي انسان پياده مي کند، قوه خيال عالم، عصمت نظام عالم را در نشئهی طبيعت، به صورت انسان شکل ميدهد و چون عصمت بيشتر با اسم شريف "الباطن" سازگار است، لذا به صورت زن شکل مي دهد، نه صورت مرد؛
چون مرد بيشتر با اسم "الظاهر" و زن بيشتر با اسم شريف "الباطن"در ارتباط است . لذا همان مقام اسم شريف "الباطن " آمده در شريعت و براي زن به صورت حجاب مطرح شده است.
نه اين که دين اگر به زن مي گويد:"تو حجاب را نگه داشته باش ،اين- العياذ بالله- جسارت به زن است اين در حقيقت يک احترامي به زن است .
به او مي گويد :"چون تو مطابق اسم شريف الباطن الهي پياده شدهاي، ما نمي خواهيم که تو در معرض ديد هر کسي قرار بگيري، لذا محجوب باش. بگذار اگر ديگران مي خواهند تو را ببينند از پشت حجابها ببينند.
اين حجاب برگرفته از حجاب حق است، لذا حجاب دژ زن است. چه اينکه براي خداوند دژ است. فرمود هر چه کوشش کنيد نمي توانيد حقيقت غيبيه ذات مرا ببينيد، آنقدر محجوبم، آنقدر در حجابم، هر چه کوشش کنيد و حجابها را خرق کنيد و پاره کنيد باز هم همچنان مرا در پشت حجاب بايد ببينيد. هرگز من کشف تام نمي کنم، حتي در قرآن هم کشف تام ذاتي نکرد.
قرآن هم اگر چه خدا را به ما معرفي کرد، اما يا با الفاظ يا با معاني يا با صور. هم الفاظ حجابند و هم معاني و هم صور حجابند. از پشت حجابها، خدا خود را معرفي کرد و الا حق آنطوري که حق است، براي خلق جلوه نميکند، که اگر بخواهد بکند لازمه جلوهگري حق براي خلق، بساط خلق را جمع کردن است .
زن تا موقعي که در حجاب است، حق است؛ موقعي که از حجاب در آمده است، وجههي خلقي پيدا مي کند.
وقتي وجهه ي خلقي پيدا کرد، ديگر توانايياش شکسته مي شود.
اين است که حجاب براي زن يک احترام است که زن بيشتر شبيه به خداوند شود. و اگر مي خواهند "عصمت اعظم " را به صورت شکل زني در بياورد، ظاهراً به بهترين شکل در مي آورد که بهتر و زيباتر از اين چهره در نظام هستي پيدا نمي شود.
💚لذا مشابه چهره حضرت "صديقه طاهره" در عالم هرگز زني پيدا نمي شود، چه اينکه مشابه چهره پيغمبر و اميرالمؤمنين هرگز در عالم پيدا نمي شود .
#استادصمدی_آملی
#سبک_زندگی_کریمانه
https://eitaa.com/sabkezendegikareemane
💢داروی اقتدار
چرا #اقتدار بعضی از مادران از بین می رود؟
مدام به #نوجوان گیر ندهید. تذکر و سرزنش زیاد باعث میشود، اقتدار شما در چشم فرزندتان کم شود. علاج گوش به فرمان شدن نوجوان، تذکرهای تند و خشک و رگباری نیست.
شاید این چالش بین مادرها و فرزندان نوجوان بیشتر باشد. چون خانمها عمدتا جزئینگرند و متوجه کوچکترین خطاها و اشتباهات فرزندان و بههم ریختگی اوضاع خانه میشوند.
پس چه کار کنیم؟ بیخیال باشیم؟ هر چه بادا باد...
یکی از #راهکارها این است که حرفتان را یکبار مؤدبانه و قاطعانه بزنید و نتیجه را دنبال کنید. مدام از تذکر و تهدید استفاده نکنید.
مثلا بگویید: دخترم ما میهمان داریم و فقط دو ساعت فرصت داری اتاقت را تمیز کنی. دیگر هی گیر ندهید.
ادامه دارد...
سید رضا موسوی نسب
#سبک_زندگی_کریمانه
https://eitaa.com/sabkezendegikareemane
✍ و ....
آسمان، قصد کرد؛ ریشه در زمین بزند!
#عشق_پاک 💞
#سبک_زندگی_کریمانه
https://eitaa.com/sabkezendegikareemane
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#استوری
و بود اموری که علی علیهالسلام، آنها را بر فاطمه سلاماللهعلیها مقدم میداشت🌟
"ویژهی سالروز پیوند آسمانی حضرت علی و حضرت زهرا علیهمالسلام"
#عشق_پاک 💞
#سبک_زندگی_کریمانه
https://eitaa.com/sabkezendegikareemane
#پرسش_و_پاسخ
پاسخ استاد به پرسشهاي شما
آيا مي دانيد معناي منت و درمان منت گذاشتن چيست؟
يكي از آسيبهاي وارد بر روابط خانوادگي و اجتماعي، منتّ گذاشتن و بزرگ دانستن احسان و خير رساني خود است.
درمان:
١-ابتدا در ذهن كار خير و خدمات رساني به چشم ما نيايد و با خود بگوييم افراد زيادي به مراتب بيشتر از ما خدمت كرده اند.
٢-توجه كنيم كه خير رساني توسط خدمات دهنده از الطاف خداي سبحان است .
٣-بدانيم كه وقتي لطف خدا شامل خير رسان مي شود در واقع خود او بيشترين سود و منفعت را برده است ، بنابراين بابت خير رساني خود را بدهكار بدانيم نه طلبكار .
٤-توجه تام داشته باشيم كه فاعل و خير رسان حقيقي خداي سبحان است و ما فقط در نقش وسيله و كانال جريان خير رسان، انجام وظيفه مي كنيم.
٥-بايد بابت قبول خير رساني ِخود توسط خانواده و جامعه، از خداي سبحان طلب كمك
كنيم و منت آنان را كه قبول خدمت مي كنند، بكشيم نه منت بگذاريم.
٦-در صورتي خدمات رساني ما مورد قبول حق واقع مي شود كه بابت آن حتي در ذهن هم منت نگذاريم .
٧-دقت كنيم كه منت، يك اذيت است و ما بجاي خدمت و لطف به ديگران، در حال اذيت كردن اطرافيان هستيم ، بنابراين نه تنها نمره قبولي نمي گيريم بلكه بايد انتظار نمره زير صفر را داشته باشيم.
٨- بدانيم با منت گذاشتن
هم سرمايه ما صفر مي شود و هم بسيار متضرر و دچار خسران شده ايم.
استاد بروجردي
#سبک_زندگی_کریمانه
https://eitaa.com/sabkezendegikareemane
#روانشناسی_در_قرآن ۲۷
💠 *«دعا برای همه»*
🔆 «وَإِذْ قَالَ إِبْرَاهِيمُ رَبِّ اجْعَلْ هَذَا بَلَدًا آمِنًا وَارْزُقْ أَهْلَهُ مِنَ الثَّمَرَاتِ مَنْ آمَنَ مِنْهُم بِاللّهِ وَالْيَوْمِ الآخِرِ قَالَ وَمَن كَفَرَ فَأُمَتِّعُهُ قَلِيلاً ثُمَّ أَضْطَرُّهُ إِلَى عَذَابِ النَّارِ وَبِئْسَ الْمَصِيرُ»
🔆 «و (بياد آور) هنگامى كه ابراهيم گفت: پروردگارا! اين (سرزمين) را شهرى امن قرارده و اهل آن را، آنان كه به خدا و روز آخرت ايمان آوردهاند، از ثمرات روزى ده. ( خداوند) فرمود: به آنهايى كه كافر شوند بهرهى اندكى خواهم داد. سپس آنها را به قهر به سوى عذاب آتش مىكشانم و چه بد، سرانجامى است.»
📔 سوره مبارکه بقره آیه ۱۲۶
✳️ *در اندیشه صحیح دعای گسترده رایج، و تک خوری ممنوع است.* حضرت ابراهیم خانه را در مکه ساخت و برای در امان ماندن همه در این حرم دعا كرد.
✳️ *صاحبان اندیشه صحیح برای آسایش فکری افراد دعا میكنند.* آسایش یکی از ضروریترین نیازمندیهای بشراست که شاید از آن غافل باشیم. آسایش فکری؛ یعنی فکر افراد درگیر دغدغههايش نباشد. دغدغه در معنای نگرانی، بیم، تشویش است كه هيچ ثمره مثبتی ندارد، بسیاری از افراد نگرانند و آسودگی فکری ندارند و همين نگرانیهای بیفايده لذت زندگی كردن را از آنها ربوده است.
💢 گروهی نگران دوره بازنشستگی، پیری، دوره تنهایی، فرزندان و همسر و... هستند. دنیای نگرانی بسیار وسیع است و موجب می شود انسان نتواند صحیح فکر کند.
🔸 اما مومن هم ایمن است هم ایمنیبخش. علاوه بر اینکه خوددل نگران نیست، بلكه اجازه نمیدهد دیگران دل نگران باشند.
✨ تو با خدای خود انداز کار و دل خوش دار
✨ که رحم اگر نکند مدعی ،خدا بکند
✅ انسان با اندیشه صحیح میخواهد همه مؤمنین از ثمرات مختلف بهرهمند شوند و دعا میکند تا همه نتایج اعتقادات صحیح خود را ببينند و دریابند که میوه صبر، تفكر صحيح بسیار شیرین و گواراست.
✅ *فرد در تفکر صحیح باور دارد دنیا محل عمل و عکس العمل است و لازم نیست او بمیرد تا جزا و پاداش عمل خود را دریافت کند، بلكه وي ثمرات را قبل از آخرت در همین دنیا درک میکند.*
🔹 اگر فردی را تحقیر کردیم در همین دنیا تحقیر میشویم. اگر موجب ذلت فردی شویم در همین دنیا ذلیل میشویم و...
🍃 حتی نتایج اعمال و نیات مثبت هم در همین دنیا قابل مشاهده است.
🔹 همانگونه که افکار منفی به تدریج در فرد اثر میگذارد افکار مثبت نیز تدریجاً اثرات شگرف خود را آشکار میکند.
✳️ در روانشناسی قرآنی به میزانی که به هویت خود واقف شویم، جایگاه اندیشه را بنیادیتر و اصیلتر میبینیم. به همین جهت به میزانی که بر اندیشه صحیح تمرکز کنیم، بالاترین بهره را در همین عالم و عالم دیگر خواهیم برد.
✅ *اندیشیدن صحیح بر لذات، احساسات، عملکرد، حالات و خلقیات تاثیر بسزایی دارد.*
📚 «استاد بروجردی»
#سبک_زندگی_کریمانه
https://eitaa.com/sabkezendegikareemane